Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • cistiliste

    i? kaj je tu čudno?..jel kinezi drže cijeli svijet za..ja***?..drže
    jel su došli kod nas ponuditi nam nešto u vezi tamo luke RI, niskopodne pruge itd?..jesu
    jesu li prefarbani i oprani grafiti sa zgrada i sve u vezi- free tibet? jesu

    avatar

    19.05.2012. (01:50)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @cistiliste, čudno je što svijetu prestalo biti čudno. što se svijet pomirio sa silom jačega. što je smatra normalnom. onog trenutka kada se čovjek prestane čuditi svijetu oko sebe, on kao da je u sebi odustao, digao ruke, kapitulirao. što vodi tomu da jači i dalje tlači, ali sada još lakše, uz prešutan pristanak svijeta na takvu prljavu i nimalo normalnu igru.

    avatar

    19.05.2012. (08:54)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Klasična "sloboda govora" po sistemu da svatko smije govoriti što želi, osim ako to nekoga iz ovog ili onog razloga ne zasmeta...No to je nama naša borba dala... podilaženje totalitaristima primjenom njihovih totalitarističkih metoda.

    avatar

    19.05.2012. (09:13)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Hahahaha, mrak! Eh, ovo se zove otvoreni poker, ono što je nekada bilo zavijeno tajnama, sad je na vidjelu, zajedno sa svom pakosti i jadom i nemoći. Ako me sjećanje dobro pamti, nekada je država organizirala prosvjede za slobodnu Palestinu, zar ne? Nismo se makli od totalitarca, ali to je zbog kineske delegacije koja je neki dan blokirala promet, na način da prometna policija nije bila na jednom od ključnih i najprometnijih raskršća za prolaz delegacije - hahahahaha.... jel' to bio tihi bojkot policije? Znači, kad se igra otvoreni poker, onda se "drukčiji" pojedinci povlače i djeluju pozadinski... jednostavno se ne pojave tamo gdje bi trebali...I onda će se netko čuditi kad umjesto Roma netko Kineze ogradi žicom... Ili je to na razini mog pok. strica koji je u pritvoru završio jer je pjevao "U boj", pa ga pustilo kad mu je bilo rečeno da je to pjesma iz nezabranjene hrvatske opere... Ma koliko god se pokušali odmaknuti od teme, ona jednostavno prevladava - zlo i naopako - možda su Maje ipak imale pravo... ma gasimo vas 21.12.2012. ;-)... Endlösung! dosta valjanja u blatu... svi pod ploču!

    avatar

    19.05.2012. (09:55)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    ... Oh, moj OMILJENI BROJ.... What's going on??
    Ali, konačno, Hrvati imaju novog neprijatelja...I sad poveži to s ovim o Romima, hahahahahaha... While you were busy paddling, the whole landscape has changed ....

    avatar

    19.05.2012. (10:07)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Nema napretka bez reforme obrazovanja i školstva, ovo je sve još šuvarica u malignom stanju. A kad budu malci iz škole izlazili obrazovaniji i pametniji nego što su u nju ušli onda ćemo imati razloga za veselje, najprije doma a onda i vanka. Hoću reć da ih neće moć natjerat da viču bilo što doli/gori.
    Aj, ća, idem ovako klijentava viđet što je smojim klijentavcem.

    avatar

    19.05.2012. (13:00)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Šta je tebi, 'apsit nego šta, oni će nama kontra rizi?
    Št se nisu uvatili dionica, pretvorbe, prekrađe velikih
    razmjera, nego tu prdokljače, i ja bi ih 'apsila. Tko ne
    zna ukrupno neka se ne laća rađe, pozdrav ti;)))

    avatar

    19.05.2012. (14:46)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Imaju pravo Kinezi!
    Prvo pusti Tibet, pa bu onda njiha, milijarda pokrajna šteli autonomiju.
    Treba čizma, treba!
    Ondak nema današnjeg "SSSR-a" i kriminalaca i mafije i anarhije i ratova.

    Tak su i kod nas vikali free Croatia, pa na ti je!

    Meni je čist O.K. bilo pod komunističkom čizmom!

    avatar

    19.05.2012. (15:02)    -   -   -   -  

  • golden age

    Njegova svetost 14. Dalai Lama je upravo na 7-dnevnoj turneji po Austriji (nakon Slovenije), pa iako je njegova izlaganja moguće gledati on-line, mnogi odvoje 150,- EUR za ulaznicu, kak bi ga čuli uživo, eventualno postavili glupa pitanja o smislu života i tibetanskim žrtvama, na koje ovaj jednostavni svećenik odgovara kratko i sa smiješkom (istočnjačkim kojeg se ovdje krivo tumači)... a ono što se skoro svugdje provlači gdje on dođe osjeti se i ovdje - mješavina užitka gledanja i slušanja uživo jednog Dalai Lame i "univerzalne-bojazni-političara-hoće-li-se-Kinezi-naljutiti"...

    avatar

    19.05.2012. (15:47)    -   -   -   -  

  • jelen

    Sve najbolje reče @golden age. Jedino se nadam da neće RH poput nekih zemalja iz patetičnih ekonomskih interesa sabotirati eventualne buduće posjete HHDL k nama. Imamo slučaj Rusije koja mu od 2004. odbija izdati vizu iako budistički narodi u Federaciji mole i kume svakodnevno i putina i njegova medvjedića da im daju priliku ugostiti ga da Dalaj lama vidi napredak koji je ostvaren u obnovi budističke kulture i umjetnosti i udjeli par riječi i blagoslov za budućnost… A doprinos Dalaj Lame u informiranju i osvješćivanju svjetske javnosti o stradanju Hrvatske u ona ratna vremena devedesetih je toliko nepoznat Hrvatima (jer im nitko niti ne govori o tome) da me tjera na plač uopće misliti o tim stvarim, jedini koji je o njegovu doprinosu javno govorio, koliko je meni poznato, je don Ivan Grubišić. Ne znam što još reći, nadam se da ćemo moći saznati tko je gospodin prosvjedink s Markov trga i nekako mu simbolično zahvaliti.

    avatar

    19.05.2012. (16:14)    -   -   -   -  

  • NF

    simpatiziram dalai lamu i tibet, puno toga je u kini trulo, od obiteljske politike nadalje, al bogami treba i paziti da se to nekontrolirano ne raspadne, odnosno kontrolirano s SAD u pozadini.

    avatar

    19.05.2012. (17:51)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    guzda je aktivni aktivist - od kad je bio na Tibetu ne jede u kinsekim restoranima...

    avatar

    19.05.2012. (18:04)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Kad sam vidio naslov, mislio sam da se radi o nekom incidentu u Pekingu, na Tianmennu, ne na Markovom trgu...
    Sramotno...

    Lp

    avatar

    21.05.2012. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...