Tragično kak su se ljudi potrovali, ko da se moralo dogoditi ove godine krenula ta priča s medvjeđim lukom, prvo je krenulo od one Vrtlarice kaj ide nedjeljom na prvom i onda svaki drugi dan negdje medvjeđi luk te medvjeđi luk i eto ti sad... Ja danas pravim sirup od smrekovih iglica, namjeno nisam stavio reportažu na blog jer mislim si da si ne bi opet tak neko nadobudan od čitateljstva umjesto smreke od tise napravil sirupa i usmrtio se s alkaloidom taksinom… nikad ne znaš kakav pacijent čita i onda ga imaš na duši :-P A sok od bazge je odličan, ali ove godine budem eksperimentalno pravio vino od bazge malo za promjenu.
17.05.2012. (19:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Alex! Nemrem više podnesti da se toliko hvališeš sa tim mjedvjeđim lukom. Dođi na moj blog pa budeš videl kakav je moj lijep, bolji od tvoga 100 puta. E, i isključi si glazbu, pa buš čul kaj je prava glazba... tko još sluša taj rok.
17.05.2012. (23:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pravim sok od bazge i u mom receptu doista ide jedan konzervans (sve je uvećano - na 100 cvjetova, 10 litara vode i 10 kg šećera, 2 kg limuna, limunska kiselina i konzervans... problem je što si sad ne mogu spojiti tri dana doma da to i napravim. inače, od tog bude negdje oko 16-18 boca, ovisno o tome koliko su velike boce. kod nas se to sve popije jer svi vole. neki kombiniraju sok od bazge, vodu i bijelo vino. ljetni okusi.
18.05.2012. (07:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
teško? lako je kad
priroda daje, samo se pazi mrazovca ;)
17.05.2012. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
dobar turopoljac u pozadini :)
Ono praviš sok od bazge (zove)... mila majko kako ja mrzim taj sok...uh
17.05.2012. (18:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
A sad pametna vidim naslov - bazga :)) mazga :))
17.05.2012. (18:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Tragično kak su se ljudi potrovali, ko da se moralo dogoditi ove godine krenula ta priča s medvjeđim lukom, prvo je krenulo od one Vrtlarice kaj ide nedjeljom na prvom i onda svaki drugi dan negdje medvjeđi luk te medvjeđi luk i eto ti sad...
Ja danas pravim sirup od smrekovih iglica, namjeno nisam stavio reportažu na blog jer mislim si da si ne bi opet tak neko nadobudan od čitateljstva umjesto smreke od tise napravil sirupa i usmrtio se s alkaloidom taksinom… nikad ne znaš kakav pacijent čita i onda ga imaš na duši :-P
A sok od bazge je odličan, ali ove godine budem eksperimentalno pravio vino od bazge malo za promjenu.
17.05.2012. (19:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
ma da, na mrazovac sam i mislil, a napisal đurđica
17.05.2012. (20:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Sok od bazbe obozavam. Ovdje ga nema:-;
17.05.2012. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
volim samo miris bazge, sok i ostalo baš i ne.
iza ovog kopra sam mislila da bu komad u prolazu hehehe
17.05.2012. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Alex! Nemrem više podnesti da se toliko hvališeš sa tim mjedvjeđim lukom. Dođi na moj blog pa budeš videl kakav je moj lijep, bolji od tvoga 100 puta.
E, i isključi si glazbu, pa buš čul kaj je prava glazba... tko još sluša taj rok.
17.05.2012. (23:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Pravi roker sluša rock čitav život
18.05.2012. (06:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
pravim sok od bazge i u mom receptu doista ide jedan konzervans (sve je uvećano - na 100 cvjetova, 10 litara vode i 10 kg šećera, 2 kg limuna, limunska kiselina i konzervans... problem je što si sad ne mogu spojiti tri dana doma da to i napravim.
inače, od tog bude negdje oko 16-18 boca, ovisno o tome koliko su velike boce.
kod nas se to sve popije jer svi vole.
neki kombiniraju sok od bazge, vodu i bijelo vino.
ljetni okusi.
18.05.2012. (07:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Ja bazgu volim u soku ali još mi je bolja onak puhana kad ju umočiš u smjesu za palačinke.
18.05.2012. (08:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... a nisi ju i pohal.
18.05.2012. (12:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
idemo, dalje!
18.05.2012. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Sok od bazge me uvijek podsjeti na baku i djeda...a kopar pokušavam naći za kupiti, ali mi baš ne ide :(
19.05.2012. (10:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...