Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ToxFox

    I tako... Sava teče uzvodno :) i vrijeme je bilo...

    avatar

    17.05.2012. (12:46)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Svakako da treba preimenovati trg. Prije toga bi svakako trebalo vratiti Istru, Rijeku (Fiume), Zadar (Zara), i Pulu (Pola) s još nekoliko otoka Talijanima kako bi se uspostavila ravnoteža između onih koji Tita smatraju isključivo zločincem i onih koji ga dižu u nebesa.
    Piunktum

    avatar

    17.05.2012. (12:49)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Nisam znala da postoji razlika između isključivog zločinca, malo manjeg zločinca i samo malkice zločinca... zločin je zločin..nije li?
    A da nije bilo povijesne osnove, kitu bi tito vratija.

    avatar

    17.05.2012. (13:28)    -   -   -   -  

  • Neverin

    u Istri i Rijeci imaš ulice i trgove po Titu i sumnjam da će se išta promjeniti ako se ovaj u Zg ne bude zvao tako. Moja je ulica bila Rade Končara, narodnog heroja a sad je Trpimirova i jasne su ideološke promjene koje su nastupile.

    Držao sam u ruci čitanku sa hrvatskim pjesmama iz 6 razreda iz 1956. godine u kojima je jasno da su djeca učila te borbene pjesmice još iz doba ilirskog preporoda tako da sumnjam da je bilo zabranjeno hrvatsko ime, zaprepastio sam se punom verzijom Lijepe Naše, nisam znao da je tako huškačka, ova pročišćena verzija koju imamo je jako eko friendly i mirotvorna a kad ono Mihanović govori o isukanim sabljama što je odraz njegovog vremena naravno.

    na kraju krajeva ima li smisla više govoriti o nečemu čega više nema i što svakog dana kopni kao snijeg na suncu? upropastili smo proizvodnju, prodali banke, ostale su uvrglave vode i šume

    čemu onda sva ta ciroza oko Tita i Juge dok nam se predstavljaju zahtjevni ekonomski i politički problemi zajedno sa autističnom političkom kastom kojoj jedino paše da se i dalje prokazujemo tko je ustaša a tko partizan..

    avatar

    17.05.2012. (14:07)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @neverin
    ...'sva ta ciroza oko Tita', Jasenovca, Bleiburga, jama, branitelja etc, etc je upravo zato da puk/raja/narod ne misle na ekonomske probleme. Nekada je bilo 'kruha i igara' a sada 'partizana i ustaša'.

    avatar

    17.05.2012. (23:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...