Komentari

sitnice-za-zivot.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • blogerica

    ma budna sanjarim, eto...na tv-u ništa zanimljivo. ;)

    avatar

    03.05.2012. (16:20)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Jedno vrijeme sam morala piti neke tablete za jačanje imuniteta (ne znam ni sama više kako se zovu) od kojih sam patila od nesanice (valjda mi je toliko nabildalo organizam da mi nije bilo potrebno spavanje) i nikada mi nije bila čišća i urednija kuća,pločice i fuge su blještale,pekla sam kolače,šetala po vrtu,škljocala sa fotoaparatom sa prvim sunčevim zrakama,pročitala zaostale knjige i tako baš sam ispunjavala dan tj.noć:)
    O nezaposlenoti i zaposlenosti i slanju molbi i nesuvislih razgovora za posao stvarno ne bih jer malo znakova stane u ovaj komentar,a ja bih mogla cijelu knjigu ispuniti.
    Istim načinom nam počinje jutro,a čini mi se i završava dan.Čekam večerašnje izbacivanje;)

    avatar

    03.05.2012. (19:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    od 10 mjeseca sam nezaposlen a nema dana u kojem ne pokušavam napraviti nešto da se unaprijedim ili da naučim ili da dođem do uvjeta da se zaposlim i onda si umoran ko da imaš posao :)

    avatar

    03.05.2012. (20:12)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Jastučić punjen lavandom i melisom (matičnjak) može pomoći kod nesanice, a i fino miriše- za lijepe snove. :-)

    avatar

    03.05.2012. (22:39)    -   -   -   -  

  • tarantulica

    @ blogerice baš kao što mi piše u naslovu bloga - ljubav je kad ne želiš zaspati jer je stvarnost bolja od sna.. :P

    @ nisa i meni dosta stvari padne na pamet što bi sve mogla raditi, ali živim u zgradi pa bi probudila sve susjede.. :D zavidim ti na dvorištu...to bi bilo prekrasno... :)

    @ neverin znam kako ti je...i ja sada čekam neku zanimljivu ponudu za prekvalifikaciju na birou, ali sve je za muškarce....za prekvalifikacije van biroa bi mi trebao veći buđet, a to je teško jer ne radim...tako da se sve vrti u krug..

    @ gustrina ne spavam na jastuku, ali mogla bi medu napuniti lavandom i melisom.. :)

    avatar

    04.05.2012. (00:09)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Mrzim mala mjesta... ne daju ljudim puno izbora...
    Ali ako te utješi, moja kćer, kojoj je sada 20, isto pokušava naći posao u Splitu, bilo što preko ljeta.... milijun odbijenica... sad radi "probni rok" u jednom hostelu... držim joj fige... vidim da joj je sve dosadno.. i serije i flmovi i internet.. i knjiga..... vlada neko opće beznađe...

    avatar

    04.05.2012. (00:38)    -   -   -   -  

  • tarantulica

    @ ToxFox joj pa ne znam baš koliko me tješi činjenica da ni u velikom gradu ne možeš naći posao.. :P Da...stvarno je beznađe prava riječ.
    I ja joj držim fige da uspije! :)

    avatar

    04.05.2012. (13:06)    -   -   -   -  

  • Penny Dreadfull

    kao da čitam sebe! spavanje je precijenjeno, ima se toliko toga za napraviti i eto nekada čak ni ta 24h nisu dovoljna...također sam nezaposlena od listopada, i evo sad se spremam na toliko mrsku konobariju čim mi prst zacijeli dovoljno da nosim tacnu, a to što kažeš je primjenjivo svugdje u Hrvatskoj - ili je svaka 2 birtija krčma sa seljačinama koji te bez obzira na diplomu/intelekt/mozak općenito gleda kao par sisa nesposobnim za išta drugo osim zviždanja i nošenja cuge ili naletiš na miran bircić di se ni struja ne plaća, a kamoli plaća isplaćuje...eh, Lijepa Naša ' Rvatcka!

    avatar

    04.05.2012. (16:10)    -   -   -   -  

  • tarantula_hr

    Spavanje je precijenjeno! i amen!
    ma radila sam 2 mj u american donut-u ali je to šefica pretvorila u birtijetinu tako da sam silom prilike konobarila. Imala sam minimalno posla oko aparata za kavu ali i to mi je bilo previše...stvarno brzo usvajam znanje ali za to kao da imam neku blokadu...nadam se da će biti štogod od mojih planova pa da ne moram hvatati tacnu.. lijepa nasa rvacka.. :(

    avatar

    05.05.2012. (19:43)    -   -   -   -  

  • tarantula_hr

    aaaaaaaaaaaaa ne kužim ovaj blog :( evo fino sam se ulogirala na sadasnji blog i sa strane mi u nadimku komentara stoji sadašnji nik, ali svejedno objavi komentare pod starim :(((

    avatar

    05.05.2012. (19:44)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Tarantula,Tarantulica-Obriši history i cookije i probaj se opet ulogirati:)

    avatar

    05.05.2012. (22:17)    -   -   -   -  

  • tarantula_hr

    Što je najbolje redovito to radim...volim da mi je laptop organiziran i da nema bespotrebnih datoteka...ali eto...i sada objavljujem ovaj komentar s nadom da se unormalio.. :D

    avatar

    06.05.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  • tarantula_hr

    Nije -.-"

    avatar

    06.05.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...