Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Cakana

    Ovaj članak koji si linka na Twitteru je odličan. A i sam si već negdi među svojim savjetima napisa da bi pametno žensko tribalo počet razmišljat o ozbiljnoj vezi prije 25. godine. E pa mislin da san imala pravu sriću šta san naletila na tvoj blog navrime ;), i skužila da neman tolko puno vrimena kolko mislin :D. To je u linkanom članku posebno dobro objašnjeno. Uglavnom, nadan se da ću za 10 godina moć reć "Ignisse, spasio si mi život" :D

    Na temu posta: kad se u društvu priča o frajerima, uvik stanen u obranu proćelavih i naglasin da mi je ćelavost šarmantna. A vako na internetu di smo svi otvoreniji mogu slobodno reć da mi je vrrrlo, vrlo privlačna :). Iman jednog kolegu-prijatelja koji je sav ubediran jer ćelavi, a meni dođe da mu kažen "Daj ušuti, meni si totalno seksi!" (al ne usudin se da ne ispadne da se upucavan :D)
    Uostalom, zar nije Aco Stanković najseksi Hrvat? :)

    I ovaj, skoro svaki put iman primjedbu na tvoje ilustracije, al ne da mi se uvik prigovarat. Sad san raspoložena pa ću reć da je tip na prvoj slici prenabildan i da mislin da nije problem na netu nać neki umjereniji primjerak. Općenito, žene su ti pretanke, a frajeri preširoki, nešto nije u redu s tobom ;P

    avatar

    24.04.2012. (00:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    To mi je jako drago čuti! Svaki put kad me napadnu horde trollova s pričama o "divnom single životu poslije 40-e", tješim se da ima neka tamo vani kojoj će ovi savjeti dobro doći . Živi bili pa vidjeli:)

    Hm, to je još jedan dokaz da su ženske preferencije puno raznolikije od muških. Aco Stanković možda nije najseksi, ali sigurno je pozornost koju on i Igor Štimac dobivaju (i od teen djevojaka!) indikativna. Tako da bi mogao biti malo blaži prema ćelavosti u budućnosti. Ipak, primjetit ćeš da svi oni imaju malo ciga....err.... tamniju boju kože :P

    Hm, pa to je sasvim u redu primjedba, no rekao bih da moji primjerci i muški i ženski djeluju neobično čisto zato što njihova idealna pojava u današnjem društvu i jest neobična. Evo me i tu na desno gleda neki oglas od zadovoljna.hr, na kojemu je seksi "visoki crni" tip s nabildanim ali vitkim izgledom. Izgleda li mi van ovog svijeta? Da. Idealno? Isto da ;-)

    avatar

    24.04.2012. (08:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    p.s. stavi i ti slobodno koju sliku ovdje u komentarima kao link, pa ako mi se svidi mogu je dodati i u članak

    avatar

    24.04.2012. (08:49)    -   -   -   -  

  • D.

    Hihi, momak koji mi je ponešto zanimljiv, nema ni 25 i prilično je proćelav. I još k tome svjetle puti. A seksi mi je do neba!

    Inače nemam ništa ni protiv pivskog trbuščića. Protiv debljine i ogromne trbušine imam, naravno, ali mali me doista ne smeta, štoviše, prije ću se zainteresirati za takvog momka, nego za onog s pločicama.
    Ima nas svakakvih. :) I nije da bih se sama zbog toga bolje osjećala ili si dozvolila debljanje.

    Što se odjeće tiče... Nek je čisto, uredno i miriši po finom omekšivaču, dečki u odijelima su mi inače - uh, hot :)), ali svaki dan - traperice, hoodie, vansice, džemperi, karirane košulje, ništa usko i, osim ako se ne radi o potkošulji, svakako bi trebalo imati rukave.
    Na kraju krajeva, ako mi se svidi, ionak ću to htjeti skinuti s njega. :D

    avatar

    24.04.2012. (16:37)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Aco je baš svijetle puti. A Štimac nije Aci ni do kolina jer nit je tako zgodan, niti obrazovan, niti elokventan, niti ispoljava svoju osjećajnu stranu kroz poeziju, nego je neki nogometno-kafanski tip. Nisu mi uopće za usporedbu njih dvojica i ne virujen da se na Acu pali prosječna tinejdžerica.

    Meni tip s prve slike izgleda ko jedan od onih koji ne mogu normalno ispružit ruke niz tijelo :-/. Za takvim ću se na ulici okrenit jedino s podsmijehom (i zločestim komentarom, božemiprosti :D).
    Nije primjedba bila 'ovako prosječni muškarac/žena ne izgleda', nego 'imaš malo čudno poimanje idealnog' ;). Za muške još i ne mogu tvrdit sa sigurnošću jer san uvik imala dosta drukčiji ukus od svojih prijateljica, al brate, znan da većina muških ipak voli žene s malo više mesa na ključnim mistima.
    Iako, čitala san i onaj članak o tome kako je ideal uvik sušta, nedostižna suprotnost i kako to u civilizaciji koja teži pretilosti naprosto ne može bit ništa drugo nego pretjerana mršavost. Pa razumin.
    Al ipak, kad već daješ praktične savjete, onda daj i slike koje su praktično dostižne ;)

    Mada evo, sad ni ja ne uspijevan nać neku pristojnu (non-gay :D) fotku frajera čije ruke imaju dovoljno stupnjeva slobode gibanja, pa bolje da ušutin :)))

    avatar

    24.04.2012. (20:36)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ako ćemo tako, Aco j**e 15 godina mlađu studenticu/e isto kao i Štimac kavanski tučar. Alfa je Alfa, i iako se slažem da je ovaj sofisticiraniji, za prosječnu djevojku je izvor privlačnosti uvijek isti: Slava, Igra i Alfa držanje.

    "al brate, znan da većina muških ipak voli žene s malo više mesa na ključnim mistima." - i za to bi isto rado vidio pokoju sliku da mogu ocijeniti je li zapravo vitka s malo oblina, ili stvarno ima "meso". Inače već vidim da će ti se jako svidjeti jedan od nadolazećih postova ;-)

    @D: Na kraju krajeva, ako mi se svidi, ionak ću to htjeti skinuti s njega. :D - dobro rečeno

    avatar

    25.04.2012. (12:27)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: "Ono nešto"

    avatar

    25.04.2012. (17:13)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Mislin na Beyonce i J.Lo tip žene.
    Hrpa mojih prijatelja slini npr. na Monicu Bellucci, iako su mediji preplavljeni puno mlađim i puno mršavijim zvijezdama.

    A za Acu san nekako uvjerena da je*e jedninu :D

    avatar

    25.04.2012. (22:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Beyonce (32) je visoka 173 cm, ima 60 kg i BMI oko 20.
    J.L.O. (42) je visoka 167 cm, ima 56 kg i BMI oko 20,5.
    Monica Belucci (48) je visoka 170 cm, ima 65 kg i BMI oko 22,5.

    Također sve imaju idealni odnos struka i kukova vrlo blizu 0,7. Sve su one vrlo lijepe, sexy i predstavljaju idealno (vitko) tijelo s kojim dobijaju na testu maksimalne ili skoro maksimalne bodove (jedini razlog zašto Monica Belluci za neznatnih 3-4 kg prelazi magičnu granicu je njena dob, za koju i dalje izgleda više nego fenomenalno, tj. 20 godina mlađe).

    Nijedna od njih nije ni mršava ni pretjerano mršava (u smislu da ima premalo kila), već samo vitka. Njihova tijela jesu "mršava" u odnosu na prosječnu današnju ženu (koja se drastično udebljala i pretila je ili skoro pretila), no ne i u odnosu na ideal.

    avatar

    26.04.2012. (11:55)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Pa znan da su one idealne :D. Ali žene čije slike stavljaš za ilustraciju idealnog izgleda često su puno mršavije i oskudnije od ovih triju navedenih žena, a omjer struka i bokova im je bliže 0.95 nego 0.7 (npr. ilustracija pješčanog sata u jednom od nedavnih postova - puno je bliža pravokutniku) :)

    avatar

    26.04.2012. (15:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hm, ne mogu ovdje u komentarima postati slike, i nemam mjere od one Španjolke iz posta koji kažeš, no meni je djelovala prilično "pješčano-satna". Uzmi u obzir da na slici ne možeš lako pojmiti obujam, a on se po svojoj prirodi od samo male razlike u širini/debljini u toj točci odmah ispod prsnog koša brzo mijenja do potrebnog omjera. To je čisto zbog "kubne" prirode tijela.

    http://www.fotos-hochladen.net/uploads/proporcionalan1q0z96ycph.jpg
    http://files.myopera.com/Kumarkrishna/albums/670141/Beyonce-hot-navel-bikin i.jpg

    Ali ako misliš na to da se često idealima smatraju i one trunku mršavije od Beyonce, tj. recimo one s BMIom 19 ili 18, to je sasvim istina. Vitkost je vitkost, i treba više od samo par kila manje da bi prešla u vidljivu mršavost tj. anoreksične modele. Za usporedbu, čak i Ivian Sarcos, trenutna Miss svijeta iz Venezuele, ima BMI samo 17 i dalje izgleda savršeno (i ne znatno mršavije ni manje pješčano-satno od Beyonce):
    http://fezion.com/wp-content/uploads/2011/11/Miss-Venezuela-Ivan- Sarcos-Bikini.jpeg

    avatar

    27.04.2012. (11:05)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    @Igniss...
    baš sam primjetio u nekoliko komentara da Igora Štimca navodiš kao primjer pravog Alfe...to je doista tako...2001. u jednom klubu...pred fajrnut...bilo nas je dvadesetak u birtiji...moje i Štimčevo društvo...svi smo bili s trebama...a on sa cijelim haremom...da ne kažem, da je to jedini put u životu da sam uživo vidio frajera da se žvali sa dvije cure istodobno...jedna je sjedala na jednom koljenu, druga na drugom :))9

    avatar

    27.02.2016. (01:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...