Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • borivoj

  objavljeno na magicusu

  http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=79615

  avatar

  21.04.2012. (08:23)    -   -   -   -  

 • borivoj

  "NAROD KOJI SE SPOTICE

  IDE U BUDUCNOST ZAGLEDAN U PROSLOST". Pavle Kovacevic  Dragi prijatelji,

  Danasnje tihovanje nas upucuje na potrebu za bitnim uvidom: tko je Vozac vozila na kome se mi "vozimo" kroz zivot? Saznajemo to iz navedene poruke iz "Bijele kule":

  51. ZAR SU TI DOVOLJNE

  MILOSTE DZEPNOGA FORMATA  Zar su ti dovoljne miloste dzepnoga formata, javne rijeci pohvale, kolajne, i ostale opipljive potvrde Moje ljubavi?

  Upucujem ti poziv na saslusanje, u vrijeme, koje ne hvataju kazaljke sata, u sobu, koja se ne nalazi ni u cijoj kuci.

  Ovaj cu puta biti dovoljno cvrst, da ne odustanem od istrage tvojega neprestanog prekrsaja u voznji: neznanja tko je taj, koji vozi?

  U Mojemu gradu, gdje su prometni znakovi sunce, mjesec, i zvijezde, najveci je prekrsaj ne znati tko vozi.  Moram biti strog da bih bio milostan.

  Zbilja, ne mogu ti stalno produzavati vozacku dozvolu - a ti da stalno krsis zakon, misleci da je dovoljno znati voznju, a vozac, tko je, da je.  "Bijela kula", knjiga 59. Zapisala Vesna Krmpotic

  Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi

  oni koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.

  Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

  avatar

  21.04.2012. (08:25)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovano čitateljstvo!  Najprije upadnica. Upravo pročitah. Od sutra nema Vjesnika. Barem ne papirnatoga. Gdje ću pisati, ne znam, jer nema tiskovina za moje priloge. Postoji jedan portal s kojim povremeno surađujem.  Ne bih još komentirao nestanak Vjesnika. Ako stvarno nestane te mogućnosti, nestat će i Internetskog humora. Koji je ipak samo dopuna ozbiljnom štivu.  Poučen iskustvom od posljednjeg slanja, poslat ću ovo pismo odvojeno od dva priloga. Tko ne dobije priloge, može reklamirati, pa ću ih poslati ponovno.  Prvi tekst Znanost je u tiskanim medijima sve slabije zastupljena analizira nastupe trojice znanstvenika po podrijetlu iz Hrvatske u TV-emisiji Među nama: Dvojica su završila studij u Hrvatskoj ali nikada u njoj nisu radili. Treći je podijeljen između CERN-a i Splita. Pa stalno nešto kolaborira. Vodeći kolaboracionista u Hrvatskoj.

  U prošlom pismu bio je naveden tekst dr. sc. Ivica Tijardovića u kojem propituje zašto mi je ukinut projekt. Sada je naveden odgovor. Ipak i sada ima prešućenih pojedinosti, ali i to je dosta.

  Dana 1. travnja 2012. Radio Novi Sad je u okviru emisije Dijalog kultura dr. sc. Drenke Dobrisavljević emitirao jednosatnu emisiju pod nazivom Sintezologija. Koga zanima može poslušati na

  http://feedproxy.google.com/~r/dijalogkultura-radio-televizijavojvodine/ ~5/ecasll5cgty/dijalog kultura 01-04-2012.mp3  Obećajem, ako prestanem izdavati ova pisma, primit ćete sigurno još Internetski humor broj 20.  Najsrdačnije Vas pozdravljam

  Igor Čatić

  avatar

  21.04.2012. (08:32)    -   -   -   -  

 • borivoj

  OPOMENA

  Čovjeće pazi
  da ne ideš malen
  ispod zvijezda!

  Pusti
  da cijelog tebe prođe
  blaga svjetlost zvijezda!

  Da ni za čim ne žudiš
  kad se budeš zadnjim pogledima
  rastajao od zvijezda!

  Na svom koncu
  mjesto u prah
  prijeđi sav u zvijezde!

  Antun G. Šimić

  avatar

  21.04.2012. (08:40)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Hitno-samo proslijedi - VALJDA ĆE POMOĆI

  Predmet: Leukemija - molim Vas procitajte poruku. Ako je izbrisete onda uistinu nemate srce.

  Zdravo, ja sam otac, imam 29 godina. Ja i moja supruga smo imali predivan zivot. Bog nas je blagoslovio s predivnom djevojcicom. Nasa kci se zove Rachele i ima 10 godina. Lijecnici su joj otkrili tumor na mozgu i u tijelu. Jedini nacin da je spasimo je pristupiti operaciji. Medjutim za tako sta mi nemamo dovoljno novca. AOL i ZDNET (mreze u Italiji) su pristali da nam pomognu.
  Nacin na koji ce nam pomoci je slijedeci: ja sam vam poslao ovu poruku, a vi je proslijedite ostalima. AOL ce prema poslanim porukama izracunati koliko je osoba dobilo ovu poruku i po svakoj osobi koja otvori ovu e-mail poruku i proslijedi je drugim osobama nama ce donirati 32 centa. Molim Vas pomozite nam.Iskreno

  Janko Artukovic, dipl.ing.el.
  Elro d.o.o. Zagreb Zaharova 9
  M: 091 6704 343
  T: 01 6060 606


  Vladimir Bulić, oec.
  predsjednik Uprave / President of the Board

  E: vladimir.bulic@timzip.hr  TIM ZIP d.o.o.
  A: Bani 100, 10010 Zagreb
  HRVATSKA / CROATIA
  T: +385 1 660 80 30
  F: +385 1 660 80 40
  W: www.timzip.hr

  avatar

  23.04.2012. (09:44)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Obraćam se i molim sve humane ljude dobre volje, za razumevanje i pomoć.

  Rođen sam 1962. godine u Mratinju, na severu Crne Gore. Studije elektrotehnike smer energetika završio sam u Podgorici 1986 godine. Radno iskustvo započeo sam u firmi SEVER u Subotici, od 1987 do 1990. Zatim nastavio, 1990 do1993, u firmi VOS u Žablju. U obe firme radio sam kao konstruktor elektro motora. Dalje, radni vek nastavio sam u firmi ELEKTROMONT u Novom Sadu, gde me je i zatekla bolest MULTIPLE SKLEROZA 1996 godine, na mestu tehničkog direktora. Već 1997 god penzionisan sam, a od 1998. sam vezan za invalidska kolica.

  Od početka bolesti sam lečen na klinici za neurologiju u Novome Sadu.

  Zna se da je ova bolest kod nas ne izlečiva. Saglasno ovoj prethodnoj rečenici ja sam i sada vezan za invalidska kolica.

  Moje naj novije saznanje da Kinezi leče ovu bolest operacijom sa matičnim ćelijama. Nateralo me je da uspostavim kontakt sa kineskom bolnicom. Tom vezom sam dobio sledeće rezultate.

  Na moje pitanje da li mi mogu pomoći, kineski lekari su odgovorili, da primenom matičnih ćelija mogu dobro dami pomognu. Ta operacija sa matičnim ćelijama, zahteva boravak u bolnici, u trajanju od mesec dana. Lečenje matičnim ćelijama, boravak u bolnici mene i moga pratioca, u tajanju od mesec dana, sa avijonskim katrama, koštalo bi me oko 35.000 eura.

  Najteže je to što ja tih novaca nemam. Zato se obraćam vama za pomoć.

  Ja živim u Novome Sadu, sa suprugom koja je ostala samnom i neradi. Supruga je morala napustiti posao, da bi mene pazila Nadam se u vaše razumevanje, u skladu sa vašom mogućnosti da mi pomognete.

  Unapred vam se zahvaljujem za razumevanje i vašu pomoć.

  Novčana sredstva možete uplatiti na račun u Intesa banci: 160-255-87 poziv na broj 55-101-4190

  Novi sad 18.04.2012.god  Božidar Ognjenović

  boing@eunet.rs

  avatar

  23.04.2012. (09:45)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Besplatna škola internet marketinga !

  Bez obzira s kojim se poslom bavite ili ćete se baviti,internet kao alat vam je neophodan..  Mnogi od vas zasigurno traže način kako saznati tehnike i metode Internet marketinga . Neki od vas, to su možda našli, ali velika većina , siguran sam, nije.  Iz svog osobnog iskustva, mogu vam mirne savjesti preporučiti Net školu, uistinu sjajan projekt , za koji sam siguran da će vam dati vrhunsko znanje o tome kako iskoristiti internet za konkretne stvari ,kao što je to promoviranje proizvoda, usluga ili brendiranje sebe, te u konačnici i načine kako zaraditi novac putem mreže.  U Net školu sam se uključio iz razloga što sam želio proširiti svoje postojeće znanje o poslovanju putem interneta i mogu reći da sam dobio ogromno znanje. Jako puno toga sam dobio POTPUNO BESPLATNO,u vidu lekcija, webinara, video tutorijala i mnogih izvrsnih ponuda.  Ono što sam dobio premašilo je sva moja očekivanja. Siguran sam da će tako biti i s vama!  Link za besplatnu prijavu u školu Internet Marketinga ( IM ):  http://www.netponuda.com/klub/jrox.php?uid=sinisaz

  WIN-WIN AKCIJA!

  U tijeku je WIN-WIN akcija Net škole kroz koju vam se nudi izvrsna mogućnost višestrukog dobitka. Akcija kojom SAMO dobijate! Akcija traje do 27.04.2012.  1. Prijava je potpuno besplatna.  2. Nemate nikakvih obaveza da kupujete bilo što.  3.Dobit ćete brdo izuzetno vrijednih, korisnih i praktičnih informacija potpuno besplatno! Ove informacije u inozemstvu skupo se naplaćuju!  4. Bit ćete nagrađeni samim besplatnim upisom s 5 kredita. Za svakog tko se uključi preko vas dobit ćete 1 kredit. Kada skupite 30 kredita, možete ih iskoristiti za komercijalni program obuke Net škole koji košta 30 eura! Nije li to sjajno?

  Krediti koje na taj način dobijete nikada neće isteći i možete ih iskoristiti kad god zaželite!  5. Dobit ćete svoju on-line kancelariju u kojoj se sve ažurira i prati u trenu. Imat ćete potpun uvid u svoju strukturu i bit ćete uvijek u toku svih zbivanja.  6. Izvanredno ćete dobijati gratis pristup kvalitetnim webinarima tematike Internet marketinga, bit će besplatnih e- knjiga, stizat će vam VRIJEDNE lekcije e-mailom.  Uz samo malo truda imate priliku dobiti besplatno obuku kakvu nećete naći nigdje drugdje, uključujući i komercijalni seminar. Imate li hrabrosti odbiti ovako nešto?  Nemate što izgubiti i možete se sami uvjeriti u vrijednost koju ćete dobiti bez uloženog novčića. Uistinu nevjerojatno!  Na čitavom području ex-Yu i šire nećete naići ni na što PRIBLIŽNO nalik ovome i ovako OGROMNE vrijednosti!  Čim se prijavite, dobit ćete jednostavne upute što i kako dalje. Sve će vam biti objašnjeno jednostavno i razumljivo. U Net školi su odlični marketeri i srećom po nas žele podijeliti svoje znanje, velikim dijelom besplatno!  Kliknite na priloženi link dolje, a potom idite na stranicu PRIJAVA. Pročitajte kratku uputu i ispunite prijavu. Nakon toga stići će vam e-mail na vašu e-mail adresu,u kojem ćete prijavu potvrditi i to je to!  Ako budete imali nekih pitanja i nejasnoća stojim Vam na raspolaganju.  Net škola se razvija ogromnom brzinom

  i zato je najbolje da sto prije uđete u partnerstvo sa nama.  Hvala vam na ukazanom povjerenju!  Srdačan pozdrav !  Partner Net Skole

  Siniša Živković

  U Net školu možete se BESPLATNO prijaviti putem priloženog linka:  http://www.netponuda.com/klub/jrox.php?uid=sinisaz

  avatar

  23.04.2012. (09:46)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovani,

  U privitku se nalazi informacija Hrvatskog književnog društva iz Rijeke, ujedno i poziv na događanje pod nazivom : "NOĆ KNJIGE" u Opatiji.

  Projekt "NOĆ KNJIGE" provodi se po uzoru na dosad uspješno provedenu "NOĆ MUZEJA" diljem zemlje.
  Namjera je da se sada - otvorenim i spontanim pristupom - potakne zanimanje javnosti za knjižnice, knjigu i književno stvaralaštvo, čemu i naše Društvo pridonosi svojim kontinuiranim angažmanom.

  "NOĆ KNJIGE" se pokreće, dakle, na razini cijele Hrvatske s namjerom da postane tradicionalna manifestacija.

  Zbog toga smo prihvatili poziv našeg domaćina Gradske knjižnice "Viktor Car Emin" - Opatija te na prvoj manifestaciji ove vrste sudjeluje 9 književnika iz našeg kraja. Svi su članovi Hrvatskog književnog društva iz Rijeke, kojima se ovim putem ujedno i zahvaljujemo što su s radošću prihvatili poziv da sudjeluju.

  Veselimo se zajedničkom druženju u spontanom programu.

  Proširite riječ, povedite i svoje prijatelje, susjede i djecu...u knjižnicu...na druženje do kasnih večernjih sati.

  Hrvatsko književno društvo - Rijeka

  avatar

  23.04.2012. (09:47)    -   -   -   -  

 • borivoj

  U povodu Svjetskog dana knjige,
  Hrvatsko književno društvo iz Rijeke te
  Gradska knjižnica i čitaonica "Viktor Car Emin" Opatija

  organiziraju 1. književnu manifestaciju pod nazivom:

  NOĆ KNJIGE

  u ponedjeljak, 23. travnja 2012. s početkom u 19 h
  u čitaonici Knjižnice

  Sudjeluju:

  Sanjin Ćiković
  Tatjana Jedriško Pančelat
  Vili Jeletić
  Ivana Klovar
  Vanja Michelazzi
  Lazar Radmanović
  Nadija Rubeša
  Riccardo Staraj
  Tatjana Udović

  Dobro došli!

  avatar

  23.04.2012. (09:48)    -   -   -   -  

 • borivoj

  *

  Pozivamo Vas na promociju nove knjige ''Dug put prema gore'', naše članice Jadranke Bukovice. Promocija će se održati u prostoru El Rio.(pored Riječke banke i fontane)...u ponedjeljak 23.04.2012.,u18 sati
  *
  Hvala na odazivu
  Hrvatsko književno društvo
  Valeri Orlić

  avatar

  23.04.2012. (09:49)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovana/i,  u privitku Vam šaljemo zamolbu potpore za plastenik i ponudu opreme za CEIV.

  Oprostite ako ste već primili ovakav mail, molimo Vas i vjerujte nam da

  je ovaj Projekt od izuzetne važnosti pri zapošljavanju osoba s invaliditetom

  grada Vukovara.  Molimo Vas da se ne ljutite, ako ste nam javili da ne želite primati mail-ove sličnog sadržaja, jer smo se trudili da Vas obrišemo s naše mail liste, a možda se napravio propust, pa se ispričavamo unaprijed jer „tko radi, taj i griješi“.

  Poštovani prijatelji grada Vukovara, do Vaše mail adrese smo došli na jedan od načina: koristeći Vaš web prostor, drugu web lokaciju na kojoj je ista objavljena kao javna mail adresa i postavljena za korištenje ili smo uspostavili mail komunikaciju.
  U svakom slučaju ako niste u mogućnosti pružiti potporu, primite kao informaciju o napretku projekta zapošljavanja osoba s invaliditetom u gradu Vukovaru.

  Bili bismo zadovoljni da nam uputite odgovor; bilo negativan, bilo pozitivan.
  Želimo Vam sve najbolje na profesionalnom i osobnom planu.
  Ukoliko imate bilo kakav konstruktivan prijedlog ili ideju, slobodno nam se javite na naš mail: centar.invalida@gmail.com  Lijep pozdrav i ugodan Vam dan želimo.

  Direktor CEIV-a:

  Milan Vukobratović

  Kontakt : Tel./Fax.: 032414-327

  mob.: 099/673-92-92
  e-mail: centar.invalida@gmail.com

  avatar

  23.04.2012. (09:50)    -   -   -   -  

 • borivoj

  *AKO SE RAZBIJE ŠTEDNA ŽARULJA:*

  *TREBA DOBRO PROVJETRITI KUĆU, POSEBNO NAPADA ŽIVČANI SUSTAV KOD DJECE.

  AKO SE OKOLO NALAZI NEKAKVA HRANA, OTROVI SE TALOŽE U NJOJ, POSEBICE
  AKO SADRŽI VODU.

  TREBA IH BACITI NA ODGOVARAJUĆE MJESTO (AKO POSTOJI, NO KOD NAS JOŠ NE POSTOJE).*

  *Pazite na štedne žarulje: ako se bilo koja razbije moraju se
  slijediti upute Britanskog Ministarstva zdravstva, tako da zajedno možemo
  izbjeći ozbiljne štete uzrokovane živom.*

  *Obavijest od britanskog Ministarstva zdravstva u svezi štednih žarulja*

  *Takve žarulje nazivaju se štednima ili žaruljama s malom potrošnjom, no ako

  se razbije izloženi smo ozbiljnoj opasnosti. Stoga svatko mora
  napustiti prostor na barem 15 minuta! I izbjeći gnječenje i gaženje
  slomljenog stakla.*

  *Jer ono sadrže živu koja je otrovna i izaziva glavobolju,
  dezorijentiranost, neravnotežu i razne zdravstvene probleme ako se
  udahne.*

  *Mnogim ljudima s alergijama će uzrokovati probleme s kožom i druge teške

  poremećaje već i samo dodirivanje te tvari ili udisanje iste.*

  *Osim toga, Ministarstvo je upozorio da se ne čiste ostatci slomljene
  svjetiljke usisavačem, jer on raspršuje kontaminaciju na druge
  dijelove kuće pri ponovnom korištenju.*

  *Žarulje se moraju pomesti običnom metlom i držati se u zatvorenoj
  vrećici, a potom izbaciti iz kuće u smeće za opasni otpad (kod nas ne
  postoji), koristeći gumene rukavice kako bi se zaštitili od kontakta
  sa staklom i živom.*

  *Živa je jako opasna, otrovna više od olova i arsena.*

  *Molimo šaljite dalje ove informacije.*

  avatar

  23.04.2012. (09:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...