Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Andrea-Pisma

    nisam ljubitelj tulipana više volim ruže
    lijepi ti snovi

    avatar

    17.04.2012. (22:51)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Hehe malo se šalaš sa sobom kao da si iz filmića 'A je to' to mi se dopada. LPP, vedri duh je pravo bogatstvo!:)

    avatar

    18.04.2012. (00:40)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Ja sam nekoliko dzempera prilagodio. Nemam ni ja starijeg brata, a i da imam sigurno ne bi bio visok oko 1m, a sirok oko 2m, pa da mu pase tako prilagodena odjeca!

    avatar

    18.04.2012. (12:05)    -   -   -   -  

  • Nisa

    A čuješ od tvoje trapavosti barem kuća i pločice sjaje,a ja od svoje nemam ništa pametnoga.
    Nije dobro staviti telefon u frižider,niti ponijeti telefon umjesto mobitela nekih 10-ak km od kuće (stvarno nema koristi,provjereno),nije dobro ni stajati na nogu kada ista utrne (znaš najebu zglobovi) i tako...imam ja cijelu kolekciju:))

    avatar

    18.04.2012. (17:07)    -   -   -   -  

  • smotani

    Andrea a ruže su isto posebne... zapravo, svako mi je cvijeće lijepo i volim miris i ljepotu boja i oblika .... no, ruže mi tek listaju.... pa dok one ne uljepšaju okolinu ljepotu dijelim sa svakim procvalim cvijetom :) dobro ti jutro i lijep dan ;)

    Fra gavun ma naravno Prika.... pa najslađe se na svoj račun šaliti a svaku, pa i malo bolniju, situaciju prihvaćati s osmjehom;) LPP!

    Sredovječni udovac a događa se, pa nemremo mi sve znati;) ove, slične dimenzije, bile su na puloveru kad sam zaboravio promijeniti temperaturu pa se malo „skuho“... ;))

    Nisa o pa draga moja, vidim ja, imamo mi se čime hvaliti;) ja makar sjajnim pločicama;)) hahha nešto slično s telefonom sam napravio...i, čudio se, kak ne radi ;))) jedino... ovo sa utrnutom nogom nije dobro...ali, neka naših kolekcija, samo neka su bezbolne i podnošljive;) sve drugo... ma preživjet ćemo;) čuvaj zglobove... ofskroz;)

    avatar

    19.04.2012. (07:00)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    duhovita duhovnost tvoje budnosti u ovom mjesecu promjenjivog vremena...odličan izričaj...poticaj za uživanje u travanjskom jutru nagovještaja dolazeće ljepote...hvala ti dragi prijatelju na ugodi koju širiš ovim svijetom...:-))

    avatar

    19.04.2012. (09:51)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :D Hej evo mene kod tebe--- nje me dugo bilo na blogu.. pa sam ostala iznenađena Bojom i dizajnom.... A di je nesto onaj News paper dizajn?...
    Akad smo kod mašine, ja imam problem da je nekad na početku gasim po 2, 3 puta, pa čekam minutu da škljocnu vrata da bih je mogla otvoriti, jer se klinci uvijek sjete da su mi zaboravili dati ovo ili ono da operem....

    avatar

    19.04.2012. (16:15)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    heheheh tako je , Smotko! Ništa bez osmijeha :))

    avatar

    19.04.2012. (23:20)    -   -   -   -  

  • smotani

    odmor za umorna srca hvala trebi draga ;) a duhovitost.. nekako mislim.... postali smo previše "mrki" i potrban nam je smijeh... zdravi smjeh a najzdraviji je na svoj račun:))

    ToxFox malo sam se promijenio ;) a News paper... ma doći će on opet;)
    eee a dogodovštine sa gašenjem... dok nisam shvatio ( dok mi nisu rekli jer sam reklamirao) da se mašina ne otvara odmah ... eee :))))))
    ali, gle, vidi ljepšu stranu... ma koliko putaa gasila... klinci se ipak sjete " mamaaaa još ovoooo;)))"

    Vitae... je draga moja... ništa.... ništa bez osmijeha... a najslađi mi je na moj račun;)))))

    avatar

    20.04.2012. (06:52)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Što si mu napravio?Otvara normalno,brzo:)))

    avatar

    20.04.2012. (08:04)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Dragi Kiki, hvala za ovaj zdravi smijeh. Glasno sam se smijala čitajući da su me moji u kući, osobito mlađa kći, čudno pogledavali kao da su htjeli reći: 'Si pukla?! Da, da, ... i baš mi dobro došlo da malo otkačim i da se od srca nasmijem - odgovorila sam im mislima.
    Od svega posla ne stignem odgovarati, ali često sam tu i pročitam ... osobito rado tu kod tebe :-). ... Proljeće je i po tjednu je jurnjava posao-kuća, a vikendom jur do vrta. Uredila sam ga i nadam se da će me dočekati rascvjetan - ma, skoro kao ovaj tvoj - kada mu opet dođem. I tome se veselim i to baš uinat jer nekako ovih dana kao da su se neki zarekli pokvariti moje dobro započeto raspoloženje. Ne, ne dam se. Ni centrifugirani puloveri koji iz veš mašine izlaze za par brojeva manji, a ja se k'o i ti popunila za barem jedan više, ne mogu me pokolebati ... Sve ih lijepo popeglam, posložim i poklonim. I svi zadovoljni: oni koji su ih dobili, i ja koja mogu u novu nabavku :-) - obnoviti ionako staru garberobu koja mi je pomalo tijesna. I osvježiti ... Čudno mi je bilo kada mi je danas kolegica u razgovoru pri gablecu rekla da sam možda boležljiva od jeseni jer sam premršava, jer premalo jedem, ... i nasmijala sam se na to jer ni ne zna koliko sam se udebljala od sadašnjega laganijega života i kako sam tek onda bila pothranjena - kako su me neki svojevremeno upozoravali ... Očito su i ukusi različiti: nekima sam recimo samo malo popunjena. Bez obzira na sve, jela il' ne jela radom i pojačanim aktivnostima koje me očekuju dolaskom sunca i ljepšeg vremena će se to ionako sve istopiti ... , a tek kada dođe ljeto i kada se bacim u more ... :-) - jedva čekam! A, među nama, ni ne bi bilo dobro radi zdravlja - mojih nogu prvenstveno - da nabacim neke kile ... koliko god to neki priželjkivali ... Stoga, odoh što prije do oaze ... - čeka me još puno toga što treba zasaditi, još nešto i posijati, ... a proljetnoga čišćenja kuće, pranja grilja, prozora, vrata na terasi ... još se nisam ni primila ... Eto, to ću uskoro! I vjerujem da ću odmah biti zdravija. :-) ... Od zdravog rada. Ovi stresovi, jurnjave i sjedelački posao ne nosi dobro nikome ...

    Opet se ja dala u pisanje poema ... ,
    all' ne zamjeri: nema me često pa eto, ...
    Neka si ti meni zdrav i vesel ...
    neka je krenulo, neka si se i zaokružio ...
    ma, dobroga i mirnoga života mi se naužio ...

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    20.04.2012. (17:29)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    :))))))) Kak ti se koji odjevni predmet smanji, samo proslijedi....znaš da bu meni trebalo.....:) a još ovi tvoji koji govore i urlaju od smijeha, vrijedilo bi imati koji takav komad robe...:p
    A ja mislila...vandali trgaju prometne...a kad ono...cccc:)))
    E Bane, Bane....tulipane:)))))
    Pufa od tvog Sanča :*

    avatar

    21.04.2012. (23:29)    -   -   -   -  

  • smotani

    Nisa a si vidla? Tuko sam ga dok nije poplavio i popustio :) ma, ništa...baš ništa nisam radio... reko sam ti..kako došlo, tako prošlo...a iskreno, bolje da ja niš nisam radio...jer, čini mi se... ni on ne bi radio ;))))

    Mirjam drago mi je ako sam barem malo unio osmijeha... jer, iskreno, sam sam se sebi smijao dovoljno i, vrijeme je da to podijelim ;)))))) ali...to je tek dio mojih svakodnevnih aktivnosti...ali, bez njih...moj bi život bio pust:)))))
    A aktivnosti, naročito proljetne... i te kako nas troše...ali, kako kažeš, zdravo..... i treba, treba imati malu „zalihu“ ...no, naravno..... i meni treba pripazit mali radi nogu..no, nosim se za sada ( to kaj sam danas skor opal s lojtre nema veze s bušom...a ne... bilo je sklisko;))))))) no....kako god, nadam se da će ljeto, vrućine... istopiti višak...ako ne znojem a ono barem plivanjem kojem se, vidim, i ti veseliš;) naravno draga moja... čišćenja... nikad dosta.... naročito proljetnog....ali, iako sam dio grilja oprao.... za ljeto mi predstoji malo teži zadatak... farbanje...ali.... budem ja to ;) polako.... dani su duži i doista se da puno... makar samo i preko vikenda....a vrt... baš sam danas malo mu se divio...i, siguran sam, uživat ćeš od pogleda na svoj vrt kad počnu nicati biljkice... imam i ja još posla...ali, po malo.... treba za svaki vikend ostaviti nešto ( i tak ne stignem sve;))))))) i, u pravu si.... vikendom... kao da svi stresovi, svi pritisci tjedna bivaju odnešeni.... istina... ima se tu još „posla“ da i vikendu budu što ljepši, potpuniji, sretniji...a...radim na tome ;) kako bi „sve“ bilo zaokruženo a ne samo ja;))))
    A što se obnove garderobe tiče.... iskreno, spremam se već neko vrijeme...ma sve se nešto stislo u pranju...valjda previše temperiram ;))))))))
    A tebe vidjeti, uvijek mi je drago.... jer, tu smo mi negdje...nekad s više, nekad s manje vremena...ali uvijek iskreno i srcem.... Hvala ti!

    BTB!!!

    Topli ti pozdrav...

    Vidrin smijeh ahaaaa..... OK...dogovoreno...samo, molim te... pričuvaj ih nakon uporabe...ako „prežive“ jer...ko zna... možda i meni zatrebaju koji manji komadi ;)))))) a ovi moji su ti...smotani ko i ja...ali, zanimljivi, vjeruj.... i, lako se održavaju hihihi
    Uf...sad si otkrila ko se to poigrava sa prometnim znakovima....ccc
    Hahhaa sad sam i Ban tupilan ;)))))) ma baš sam si će će ;)
    Pufa i tebi dragi moj Sančo :*

    avatar

    23.04.2012. (00:13)    -   -   -   -  

  • skupljač nikova

    Pa i nisi se baš nešto zalaufao:-). Sudeći i po arhivi(brojčano), nekako s proljeća te manje „imamo“. Želim ti lijep ovaj vikend, kažu posebno topao...stoga, bez pretjerivanja u poslu)))

    avatar

    27.04.2012. (11:51)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ma sve je to dobro! Važno da je pulover ostao iste veličine. :-))

    avatar

    28.04.2012. (20:17)    -   -   -   -  

  • Jasna

    Ne bih rekla da je perilica kriva za premali pulover...nego "tiba"!
    ...neka, neka, treba malo zalihe! ;)))
    Vjerujem da uživaš u proljetnim (skoro pa ljetnim) radovima u vrtu
    i cvijetnjaku - ja se osjećam perfektno nakon takvih radova;
    umorna ali sretna!
    Lijepi ti pozdrav! :)))

    avatar

    29.04.2012. (22:27)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Krasni su ti tulipani...a baš te briga za pulover. Dupini baš dobro pristaju tvom blogu.

    avatar

    30.04.2012. (15:00)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Odmaraš?

    avatar

    02.05.2012. (13:51)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Hvala ti na priči. Ovo mi je uljepšalo dan, izmamilo osmijeh i uistinu me uveselilo nakon niza tužnih i ružnih dana. Sretno dalje!

    avatar

    04.05.2012. (14:17)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    Kao prvo, smotan si ko sajla, ma što ko sajla, ko stosajli...
    Kao drugo, pod hitno ti treba ženska ruka....ne onakva
    kao što je moja, jer bi ti se poluver skuhao ko jaje u tvrdo..
    Nestao bi....Treba ti neka mudra i vrijedna....ha, što kažeš
    Smotanko dragi..?
    Pozdrav, C.K

    avatar

    05.05.2012. (15:43)    -   -   -   -  

  • preživjeti

    Ovaj viken definitivno triba zaboraviti i planirati sljedeci.
    Lipe fotke.
    Pozdrav :))))

    avatar

    05.05.2012. (20:32)    -   -   -   -  

  • tajanad

    evo me, da ti ostavim pozdrav :))))

    avatar

    06.05.2012. (21:56)    -   -   -   -  

  • smotani

    Skupljač nikova a proljeće mi udara u glavu :) ma i sunce.... pa nikako uhvatit vremena za odahnuti...ali, kao što i kažeš, tako je u proljeće... malo više aktivnosti a poslije...uživanje;) hvala ti

    Gustirna je je... ostao je ma koliko me to modrica koštalo;)

    Jasna pssssst.. ne glasno ... pokušao sam sve zamaskirati;))))
    Istina, radovi iscrpljuju ali i daju posebnu snagu;))) a kaj mogu kad me vuče... ;)
    Uživajmo u ovim radovima;)
    Hvala, lijep pozdrav i i tebi :))))

    Valcer hvala ti draga Valcer... istina... ovi dupini kao i ja.. malo zarone, malo izrone ;) ali, tu je kao i ja ;)))) hvala za tulipančiće...i mene su ove godine lijepo iznenadili;)

    (ne)šašava mamica ma da bar ;) ali, ukomponirao sam i to;)))

    Mamaposebnogdjeteta ma istina... toliko je toga ružnoga oko nas... da jednostavno, i sebe nekako snažim svojim putešestijama.. drago mi je ako je to bio barem mali odmak.... lijep pozdrav i tebi..i, hvala ti;)

    Crna kraljica ma jok... ko dvije sajle ;))) sto...ajde, a ko bu to onda raspetljo... moral bum prvo kod kovača;)))))
    A ruka... ma viš da i moja donekle služi...ali... ko zna.... a;))))
    Pozdrav i tebi draga kraljice;)

    Preživjeti jesam... već nekoliko njih sa novim dogodovštinama ;))))hvala ti i lijep ti pozdrav;)

    Tajanad fala, fala..i ja tebi svratim malo kasnije ;)))

    avatar

    07.05.2012. (18:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...