Komentari

dalekosi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Beautiful Nightmare

    Predvidanja su mi bila tocna, ha? Zao mi je, znam taj osjecaj kad ti k**ac oduzme ponos i mozak. I nadam se da ne mislis da pametujem ili sam gruba prema tebi. Mozda nije red da sam ovako direktna ali... U zadnje vrijeme ima toliko ljudi koje prolaze istu ovakvu pricu da bi takve momke poredala i izlemala ko pse, i davno sam prestala ici "around the bush" kad bi mi netko na kavi dosao s istom pricom.
    Olaksavajuca okolnost je ta da ste daleko, mozes jednostavnije iskljucit sve sto ima veze s njim da te lakse prode. SVE. A to sto je izabrao tu fificu umjesto tebe govori samo o njemu kakva je osoba, ne znam kako ces nakon takve uopce pozeljet imat nesto s njom. Eto, kad te slijedeci put pokusa zagrlit, samo pomisli na to kakve mu je bolestine prenjela i odmah ce te proci volja =). Lako je meni govorit, znam, ali pokusaj imat na umu da, dok patis za tom budalom, u tvojoj blizini postoji lik koji je daleko bolji od te budaletine a ti ga ne vidis.
    Pozdravljam te i... Drz se. Nitko ne zasluzuje da ga se vuce za nos.
    Btw, novo kod mene.

    avatar

    15.04.2012. (16:56)    -   -   -   -  

  • Nata :)

    Joj kako mi je bilo teško pročitati ovaj post,jer sam proživjela opet sve tvoje i svoje boli. Ista stvar mi se dogodila prije par mjeseci. I da,njih dvoje nisu potrajali,neće ni ovo dvoje o kojima pričaš. Jako teško. Ako i potraju,uvijek će ih pratiti kako su počeli i da je jedno srce zbog njih ostalo pregaženo na cesti. A da ćeš potraži njegov zagrljaj ako te bude tražio,hoćeš. I ja jesam. I mnogi osuđuju,neki šute. Ali to je nešto što ćeš napraviti za sebe i radi sebe,ne zbog drugih. Ali čvor ostane,i ostao je. I opet će doći dan kad će te stvarnost spustiti na zemlju,i ipak ćeš na kraju odlučit živjet bez tog zagrljaja,jer kad jednom tako nešto učini,učinit će opet. Ako ne sada,za 10 godina. A to ne zaslužuješ. Plači,viči,izbaci sve te boli van,i kreni polako sa stvaranjem sebe,popravljanjem i stvaranjem. Padova ima uvijek,ai to ne znači da nisi na pravom putu. :)

    avatar

    15.04.2012. (17:19)    -   -   -   -  

  • Sve što ti nisam znala dati

    Teško je pomiriti se s činjenicom da smo nekoga izgubili, pogotovo ako smo ga/ ju jako voljeli. Ali s vremenom će bol proći :)
    Novo :D

    avatar

    27.07.2012. (12:20)    -   -   -   -  

  • Sve što ti nisam znala dati

    Još jedan novi :)

    avatar

    11.08.2012. (21:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...