Jednostavno je još jedna od onih kategorija koja nema opću mjeru. U tom smislu, upravo imam nešto svježeg kozjeg sira, a imam i vrhnje. Nakon ovog tvog posta nema nikakve dvojbe što ću napraviti sa spomenutim sirom i vrhnjem. Naravno, pomiješati ću ih i smazati na bijelo, tj. takve kakvi već jesu, a krokete ću sanjati, i u snu sa zadovoljstvom mirisati, a uz malo sreće i zadovoljno mljackati ;)
16.04.2012. (23:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mare, nisam probala raditi ovo nikako drugačije osim pržiti na ulju. Stavim dosta ulja, dovoljno da se ne polijepe za dno i ulje dobro zagrijem Možeš probati i ispeći u pećnici. ali u tom slučaju svakako stavi praška za pecivo. Znaš, nije ti loša ideja. Probat ću ih i ja ispeći tako.
18.04.2012. (15:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne mogu vjerovati, sinoć ostavim komentar ovdje i sad ga nema! Ali ponovit ću: ovo je zaista vrlo jednostavno i ja ću to sigurno delati, jer i inače volim sve od sira. I meni je ovaj Zagrebački sir najbolji. Lijep pozdrav! (doći ću poslije pogledati je li ovaj komentar tu... ako ga ne bude, opet ću ga ponoviti... i ako treba opet... i opet...) XD
19.04.2012. (09:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cookandplay- već mi od predzadnjeg posta nešto ne štima s tvojim blogom. Post vidim samo do pola i ne mogu komentirati :( al hvala Bogu sad vidim Makarone :)
22.04.2012. (23:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Jednostavno je još jedna od onih kategorija koja nema opću mjeru. U tom smislu, upravo imam nešto svježeg kozjeg sira, a imam i vrhnje. Nakon ovog tvog posta nema nikakve dvojbe što ću napraviti sa spomenutim sirom i vrhnjem. Naravno, pomiješati ću ih i smazati na bijelo, tj. takve kakvi već jesu, a krokete ću sanjati, i u snu sa zadovoljstvom mirisati, a uz malo sreće i zadovoljno mljackati ;)
16.04.2012. (23:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
joj, za se ubit !
obožavam sve vrste tijesta i sireve, pa mi ovo jako fino izgleda,
a TOČNO znam da ne bih smjela jesti ...
17.04.2012. (08:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nina
volim, mogla bih ovo stalno jesti, ali ne smijem pa onda samo guštam
17.04.2012. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Mrak! :) obožavam krokete! svih vrsta i oblika :)
17.04.2012. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
mmm cini se jako fino!
nego jel se moze ovo raditi i u pecnici ili gril tavi? htjela bih izbjeci da mi se napiju ulja
17.04.2012. (13:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Baš fino izgledaju kroketi, a poseban štih daju oblici za kekse :)
18.04.2012. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Nato, od kad te znam si na dijeti :) !
Mare, nisam probala raditi ovo nikako drugačije osim pržiti na ulju. Stavim dosta ulja, dovoljno da se ne polijepe za dno i ulje dobro zagrijem
Možeš probati i ispeći u pećnici. ali u tom slučaju svakako stavi praška za pecivo. Znaš, nije ti loša ideja. Probat ću ih i ja ispeći tako.
18.04.2012. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Propria Manu
jao, s jednog bloga o hrani dođem na drugi...pa kako da ne odem jesti onda? :)
to radi moja baka pa znam da je odlično.
18.04.2012. (19:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Može! Ja obično kupim onaj zagrebački sir, lisnato, jaje, pa pravim burek..ali bogme može i ovo! Thnx
18.04.2012. (19:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Ne mogu vjerovati, sinoć ostavim komentar ovdje i sad ga nema!
Ali ponovit ću: ovo je zaista vrlo jednostavno i ja ću to sigurno delati, jer i inače volim sve od sira. I meni je ovaj Zagrebački sir najbolji.
Lijep pozdrav!
(doći ću poslije pogledati je li ovaj komentar tu... ako ga ne bude, opet ću ga ponoviti... i ako treba opet... i opet...) XD
19.04.2012. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lavica
mljac !
19.04.2012. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crna kraljica
Draga, ti to tako jednostavno prezentiraš, a meni
izgleda užasno teško....No ja ti imam moć jedenja i kada
samo gledam.....Privid sitosti....
Pusa, C.K
19.04.2012. (14:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Nisam probala , a izgledaju primamljivo pa ću to i promijeniti!
:)
19.04.2012. (23:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Bas volim kad je malo jace ispeceno!
21.04.2012. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Ja ih ispekla :)
22.04.2012. (14:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Cookandplay- već mi od predzadnjeg posta nešto ne štima s tvojim blogom. Post vidim samo do pola i ne mogu komentirati :( al hvala Bogu sad vidim Makarone :)
22.04.2012. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
nije da kvocam, no to je negdje energetska bomba... mislim da će moja kuća to izbjegavati.
27.04.2012. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Rudarka, Mare- frendica me zvala sinoć- pekla ih u pećnici i kaže da su super!
27.04.2012. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina.
Čuj ovo jako fino izgleda ;))))
29.04.2012. (08:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...