Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • darujem ljubav

    Prekrasan , ne subjektivan već stvaran, nažalost stvaran opis situacije i vremena u kojem živimo...I ja o tome često pišem, bojim se za unuke i za našu mladost jer čini mi se da vrijeme zatvara umjesto otvara vidike i mogućnosti...Tko je tome kriv?..Vrag će ga znati..politika, društvo ili možda i mi sami jer smo se izgubili u vremenu i prostoru, nema više morala...a od tuda sve dolazi...pozdrav

    avatar

    12.04.2012. (23:21)    -   -   -   -  

  • M.

    Tehnološki napredak će se samo ubrzati. Tehnologija sama po sebi nije ni dobra ni loša - razlika je samo u tome kako se upotrebljava. Automobil može biti odlično sredstvo brzog putovanja od točke A do točke B, ali može biti i opasan i smrtonosan. Moderno je doba tek zapravo počelo prije 50-60 godina, a koliko se tek stvari razvilo i izmislilo u posljednjih 10-20 godina? Stvar je samo u tome kako se čovjek nosi s tehnologijom: prije 100tinjak godina čovjek se imao vremena priviknuti na tada novi izum automobila (iako je i to nekima bilo sve prebrzo), a tek danas, kad svaki dan izlazi neki novi proizvod ili neki novi izum? No, svejedno, mislim da će nam biti bolje, a ne lošije. Naravno, ima par velikih izazova s kojima ćemo se suočiti (npr klimatske promjene, brze promjene u društvu uzrokovane tehnologijom, demografski problemi itd), bit će ogromnih problema s kojima se vaša generacija nikad nije susrela, ali mislim da nam slijedi vrijeme s puno mogućnosti i potencijala. Na nama je da to i iskoristimo.... Pozdrav od jednog pripadnika mlađe generacije koji se još sjeća vremena prije interneta i mobitela :)

    avatar

    13.04.2012. (05:31)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Odrastao sam u vrijeme kada je bilo jasno da se sve mijenja, ali bili smo jos romanticari i vjerovali smo da smo mi ta generacija koja ce promijeniti to, vratiti sve na put ka sreci. Onda smo postali generacija kojoj ce mlade generacije zamjeriti sto oni vise nemaju priliku za takav romantizam

    avatar

    13.04.2012. (13:31)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Svaka riječ dodana na ovaj tekst je suvišna.
    Mnogo puta mi pada na um ideja istražiti što se apsolutno i relativno napravilo od 1945 do 1965. i usporediti s onim što se napravilo od 1990. do 2010. Od izgradnje, opismenjavanja, rasta proizvodnje. Bila bi to zanimljiva analiza. Nažalost danas se 'analizira' samo ono što je bilo u prvom razdoblju loše, a o drugom razdoblju se šuti.

    @sredovječni
    Ni tvojem komentaru nemam ništa drugo dodati nego: slažem se. No nije ni čudo, mora da smo bliskih godina. Ja sam 'ratni proizvod'.

    avatar

    13.04.2012. (16:40)    -   -   -   -  

  • A jesam kokoš !

    Pozdrav. Kako se ono kaže: svako lanjsko bolje.

    avatar

    14.04.2012. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...