Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • cookandplay

  I ja sam u principu protiv "bezveznog šaranja", ali ima puno dobrih grafita koji daju živost sivilu grada.
  Npr.neki podhodnici su baš fora "oslikani", i ja bi dozvolila nek se umjetničkim grafitima ukrase svi ti većinom mračni, bezlični ili našvrljani prostori.

  avatar

  11.04.2012. (18:37)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Grafita još, reklama manje :-)).

  avatar

  11.04.2012. (18:48)    -   -   -   -  

 • dolphinA

  Ja bih sve te koji šaraju natjerala da to isperu s mekanom krpicom i vodom :). Ne bi im drugi put palo na pamet nešto slično :).

  avatar

  12.04.2012. (00:58)    -   -   -   -  

 • Sova

  Dobra strana navijačkih grafita je da ih se nitko ne usudi taknuti. Prazni ili sekularno izgrafitirani zidovi brzo budu išarani tagovima. Dođe mi da pozovem ekipu da stavi Dinamov znak na fasadu kod mog haustora, nakon obnove je išarana tagovima "221 CREW" ispisanima rukopisom koji bi pristajao sedmogodišnjaku.

  avatar

  13.04.2012. (13:22)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Sova, imaš potpuno pravo! Ovih bezveznih črčkarija/tagova ima toliko da boli glava ... onda radije glesdam oko sebe Dinamove grbove i murale posvećene BBB-ima.
  Kog se vraga ti ljubitelji tagova ne orijentiraju na tolike prazne zidove oko željezničkih pruga, mostova, nadvožnjaka (tamo ih isto ima, ali vrlo malo) .... tamo ipak manje poružnjavaju grad nego ovako, potpisivajući se tisuće puta po novouređenim fasadama. Razumijem potrebu za osobnim izražavanjem i "ostavljanjem traga" iza sebe, ali nek to ipak ima neke granice ...

  avatar

  16.04.2012. (08:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...