Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ

    TI MIRANDO MRSIĆ I MILENKA OPAČIĆ BI UZDIZALI HRVATSKU, NI DJECU NEMATE SVOJU NEGO USVOJENU. TAKAV VAM JE CIJELI SDP. VI STE NAPRAVILI MNOGE PENZIONERE KOJI SVAKOG PRVOG U MJESECU ČEKAJU NE ZARAĐENI NOVAC....

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
    B j e l o v a r
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    26.03.2012. (16:05)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    BIVŠI MINISTAR POLICIJE MUP-a ŠIME LUČIN (SDP) U EMISIJI JE PRIZNAO DA JE GAY

    Danas sam gledao emisiju "IN-MEDIJAS-RES" koju vodi Petar Vlahov, u kojoj je bila rasprava o Referendumu u Sloveniji - treba li donesti zakon o isto-spolnim brakovima i usvajanju tuđe djece.. Gosti u emisiji su bili ZA: Šime Lućin i Marko Jurčić, te suprotna strana koji su bili za NE: Azis pf. Hasanović i Krešimir Miletić.

    Dok naša zemlja pliva u velikim problemima, uglavnom imamo emisije o partizanima i Titu na prvom programu HRT-a, dok na drugom programu HRT-a imamo emisiju o homoseksualcima i gledamo takve rasprave. Veliki medijski prostor posvećen je svemu onome što ne valja.

    Bilo mi je zanimljivo pitanje od Šime Lućina (SDP) : "Jeste li vi možda vidjeli gdje su homoseksualci nekog napali?"

    Ja bi preporučio Šimi Lučinu neka pročita "BIBLIJU" i neka vidi kako su opisani ti napasnici u "Sodomi i Gomori" u prokletim gradovima.
    Očito je da nas takvi kao Lučin žele sve pretvoriti u Gay. Ali taj proces neće ići. Zašto se čudimo što Hrvatska propada u kriminalu i nemoralu imali smo takvog ministra policije.

    Nije ni malo čudno - kako je pala popularnost predsjednika Ive Joipovića i premijera Zorana Milanovića (SDP) kad ništa ne rade, nego samo "muljaju" i lažu narod...

    U Bjelovaru, 26. ožujak 2012. godine

    Vođa pokreta ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    00 385 (0) 95 814 82 90
    CROATIA / BJELOVAR
    brankostojkovic152@yahoo.com
    -------------------------------------- ----

    avatar

    27.03.2012. (00:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...