Komentari

svijetuboci.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Kretzy's [r]evolution

  Mali dragulj od posta.
  Jedino se ne bih složila s tezom da su pjesme beskorisne zakrpe. Ponekad ti pomažu da lakše izguraš dan, ali često te prate cijelog života. Moj popis takvih je dosta dugačak. Ali mislim da otprilike znaš o kojima se radi...

  avatar

  23.03.2012. (11:56)    -   -   -   -  

 • TarasBuljba

  mozda struji zbog filma stranger than fiction koji je nedavno bio na hrt a mozda mozda... btw sjajan post kao i obicno

  avatar

  23.03.2012. (13:47)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Da Stranger than fiction je bio okidač. Sa naravno genijalnom scenom u kojem se Will Ferrel dokazao ko odličan interperet....

  avatar

  23.03.2012. (14:41)    -   -   -   -  

 • demijurg

  A što reć, čista "poezija", netko je rekao da si odavno 'iznad' bloga (i vrlo često banalnog pisanja tj. piskaranja), ali dobro, zato ovakve zapise većina i posebno cijeni. A što se tiče 'sjedenja u parku na klupi s orošenom pivom', be careful, kazu da će se i to kažnjavat (sve se izrodilo i počelo zloupotrebljavat) pa eto....Zlatna vremena naše mladosti, lagano u parkić iza škole, prve cigarete, prve pive, prvi poljupci, nitko nikog nije baš napadao iz čista mira, svi su bili nekako miroljubiviji..........nema toga više, jer eto iz ovih ili onih razloga to sjedenje u parku s nekim pićem će (ili već je) postati prijestup (valjda zbog nekih naprilagodjenih koji se oblokavaju i napadaju (ubijaju) jedni druge po parkovima).

  avatar

  23.03.2012. (15:20)    -   -   -   -  

 • antun

  Kritika je urodila plodom: i evo tebe brže nego ikad ponovo s novim, sjajnim tekstom! Usput, drago mi je da nisam jedini ponovo gledao film "Stranger than Fiction" i slijedeći dan sat vremena pjevušio refren ( tko će zapamtit cijeli tekst)...A opet o orošenom pivu--- ma ko to more platit? Čovječe, vadiš me iz mrtvih!

  avatar

  24.03.2012. (23:28)    -   -   -   -  

 • junac

  to je jedina pjesma koju znam odsvirati na gitari!

  avatar

  02.04.2012. (16:02)    -   -   -   -  

 • snoopyshist

  Nisam bila sto godina na blogu, a sjetih te se danas, pa rekoh da vidim jesi li išta napisao u zadnje vrijeme...uguglah te jer te ne mogu naći više na ovoj groznoj naslovnici i opet se ugodno iznenadih...ima tako tih stvari koje ne želimo izbaciti iz glave, ovisno o danu, ponekad me spuca neka spora, ponekad neka brza...a što se tiče orošenog piva, bilo bi krajnje vrijeme i za to, zar ne? :)

  avatar

  14.04.2012. (17:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...