Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • borivoj

  Dragi prijatelji,  Znamo da voda čini 65-70% čovječjeg organizma te da o njoj ovisi cjelokupno zdravlje: ona otapa i transportira hranjive tvari kroz organizam, regulira tjelesne funkcije i rad pojedinih organa i organizma u cjelini, eliminira štetne tvari iz organizma i pomaže u održavanju tjelesne temperature.

  Aquarion čisti za nas vodu: filtrira, alkalizira, ionizira, tako da bez uzimanja kapsula i tableta, samo „prirodnim“ pijenjem „oživljene“ vode iz Aquariona, dovodimo u harmoniju svoje tijelo i njegove funkcije. Oživljena voda iz nas izbacuje sve bolesti!  Voda iz Aquariona ima mnoge dobrobiti na liječenje astme, alergija, dijabetesa, želučanih tegoba, gljivičnih oboljenja, čira, artritisa, regulira krvni tlak (dobra je i za hipotenziju i za hipertenziju) detoksicira i alkalizira, za mentalnu budnost, srčano-žilni sustav, metabolizam i cirkulaciju, ali i za dezinfekciju površina u kućanstvu…  Cijena aparata Aquarion je 9.999,00 kn i važi do kraja ovog mjeseca. U cijenu je uračunat popust od 25%.  Više informacija o Aquarionu možete pročitati u dokumentu koji šaljemo o privitku.  Za narudžbu i dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.  Srdačan pozdrav,

  Sanja

  097 77 99 108

  avatar

  21.03.2012. (08:06)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Najljepše proljetne fotografije - Uključite se!

  Toplo vrijeme, sunce, buđenje iz zimskog sna već je u punom jeku. Stiglo je proljeće! Ukoliko ste od onih koji uživaju u ovim lijepim danima, zabilježite posebne proljetne trenutke i pošaljite nam fotografije.

  Ukoliko ste snimili zanimljive proljetne trenutke koji su na vas ostavili poseban dojam, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu, a mi ćemo izabrati najbolje i objaviti ih.

  avatar

  21.03.2012. (08:08)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Očistimo Slovenijo 2012

  Namen projekta: Največja prostovoljska okoljska akcija v zgodovini človeštva

  24. marca 2012 bo drugič v zgodovini Slovenije organizirana vseslovenska prostovoljska okoljska akcija. Prostovoljci bodo do pomladi po Sloveniji iskali in preverjali lokacije divjih odlagališč v digitalnem registru, ki so ga ustvarili tekom predlanskega projekta Očistimo Slovenijo v enem dnevu!, spomladi 2012 pa bodo s čistilno akcijo s teh divjih odlagališč odstranili komunalne odpadke.

  Poleg tega bodo očistili tudi okolice šol, vrtcev, naselij in sprehajalnih poti. Projekt se tokrat širi na globalno raven, in sicer v sklop globalne pobude World Cleanup 2012. Slovenski prostovoljci bodo del večmiljonske množice, ki bo od marca do septembra 2012 v svojih državah izvedla enodnevne prostovoljske čistilne akcije v preko 100 državah iz celega sveta.

  Več >>>

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Nina, Gape

  -------------------

  pozdrav prijateljima i ljubljani,

  boro

  http://www.pozitivke.net/

  http://budan.blog.hr/

  avatar

  21.03.2012. (08:16)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Okus Vječnosti

  Želio bih podijeliti s vama iskustvo koje sam jučer doživio. U trenutku dok ovo pišem, prošlo je 47 sati otkako sam zadnji put jeo, točnije od petka navečer. Kako zadnje tri godine živim na sirovom voću i povrću, već me neko vrijeme privlači ideja o tome da isprobam kako je to živjeti bez hrane, živjeti isključivo od svjetlosti sunca i sve što jedan takav vid postojanja donosi sa sobom. Jučer ujutro sam se probudio s namjerom da ću preskočiti ručak i vidjeti što će se dogoditi i kako ću se osjećati. Prijepodne sam proveo sat vremena vani grijući se i upijajući sunčevu svjetlost i uživao u tom predivnom osjećaju. S obzirom da nisam osjećao glad, odlučio sam da neću ručati. Dan je bio prekrasan pa sam poslijepodne uzeo bicikl i otišao u prirodu. Dok sam sjedio na travi pokraj obližnjeg kanala, prepustio sam se toplini sunca koje je ugodno grijalo iako je puhao jak vjetar. Prva stvar koju sam primijetio otkako nisam jeo je ta da mi tijelo postaje sve lakše, nekako prozračnije i da mogu potpunije disati. Osim toga, osjetio sam da mogu oštrije i potpunije doživjeti svijet oko sebe. Sjedio sam tamo nešto više od tri sata, uronjen u ljepotu sadašnjeg trenutka koji se očitovao preda mnom.

  Počeo sam čitati knjigu "Božanska Prehrana - Hrana Bogova" od Jasmuheen, (autorice knjige "Živjeti od svjetlosti" koja već dvadeset godina živi na prani) u kojoj ona govori kako je, u suštini, svatko od nas gladan nečega, bilo da se to nešto može definirati ili ne, i da postoje četiri razine gladi: fizička, emocionalna, mentalna i duhovna, i kako je svaku od njih učinkovito moguće utažiti jedino ako postanemo svjesni svoje prave prirode. Dok sam čitao te njezine riječi, osjećao sam da svaka rezonira duboko unutar mene kao istina i da smo mi mnogo više nego što mislimo da jesmo. Jednom kada probijete tu mentalnu barijeru koja vam uvjetuje da morate jesti da biste živjeli, sve ostale vaše predodžbe koje ste imali o sebi automatski otpadaju. Zakoračujete u sasvim novo stanje svijesti. Shvaćate da pomičete granicu onoga što je i nije moguće i da su ono što vas sprječava u ostvarivanju vaših vlastitih potencijala i vaših "nadnaravnih" sposobnosti tek uvriježene navike, strahovi i nesigurnosti vašeg ega koji se poigrava s vama, pokušavajući se održati na životu. Sjedeći tamo, dopuštao sam da svjetlost i energija sunca pune moje tijelo i rastapaju sve te programirane obrasce.

  U jednom trenutku, dok sam gledao u sunce, pogodio me bljesak iznenadne i neposredne spoznaje - shvatio sam da je ono što ja uistinu jesam vječno i uvijek prisutno, da sam ja, u suštini, vječna radost i bezuvjetna ljubav, vječni bitak i da je to ona životna sila i energija koja održava moje tijelo i cjelokupnu kreaciju. U tom trenutku kao da se nešto prelomilo u meni i ništa osim te spoznaje više nije bilo važno. To je bilo intuitivno znanje. Ne mogu točno reći koliko je to iskustvo trajalo, možda tek nekoliko sekundi, ali ispunilo me je osjećajem ekstaze i spokoja koji je prošao cijelim mojim tijelom i svakom mojom stanicom. Kada sam se vratio doma, bio sam ispunjen trajnom radošću i srećom koja je cijelo vrijeme gorjela u meni istim intenzitetom i hranila me, iskrenom srećom koja ne ovisi o izvanjskim stvarima i koju ništa nije moglo narušiti. Srećom i radošću koja je proizlazila iz spoznaje mog pravog identiteta. Doživljaj je bio toliko intenzivan da su riječi doista nemoćne da prenesu njegovu srž. Najbliže čime to mogu pokušati dočarati je okus vječnosti. Tada sam još jednom posvijestio koliko su beznačajne i smiješne uloge ega s kojima se poistovjećujemo i koje doživljavamo kao stvarne. Nisam osjećao nikakvu glad i shvatio sam da smo jedino kad ništa ne jedemo, kad nam je tijelo čisto, u stanju prihvatiti i doživjeti jedno takvo uzvišeno iskustvo. Naše tijelo je poput prijemnika i svako uzimanje hrane zapravo predstavlja smetnju prenošenju tih suptilnih energija Izvora koji nas održava. Jer, na kraju krajeva, ako mi moramo jesti da bismo živjeli, zašto Sunce ne mora? Što jedu planeti i zvijezde, što jedu galaksije? Ništa. Njihova energija dolazi iz vječnog i nepresušnog izvora sveg života. Veličanstvena je spoznaja da ste vi dio tog bitka.

  Ni danas, evo, još ne osjećam glad. Fascinantno. Ne znam koliko će to stanje potrajati, ali svakako ću nastaviti eksperimentirati i obavijestiti vas o daljnjem razvoju situacije...

  http://novavizija.blog.hr/

  avatar

  21.03.2012. (08:30)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Einladung / Invitation / Pozivnica
  Tuesday, March 20, 2012 7:59 PM
  From:
  "Vlado Franjevic"
  Add sender to Contacts
  To:
  borivojbukva@yahoo.com

  D = Rajka Poljak und ich stellen bald wieder unsere Kunstwerke gemeinsam aus! Diesmal in der Schweiz! Dabei sind wir von sehr interessanten und äusserst guten Professionellen unterstützt. Wie auch von internationalen Info-Medien.

  Du bist und Sie sind zu unserer baldigen
  Vernissage herzlich eingeladen! Ebenfalls laden wir alle ein, die
  unseren langjährigen und ständigen Kulturbrückenbau schätzen, um
  diese Nachricht / Einladung weiter zu leiten. Hier der Link mit mehr
  Infos dazu: http://www.vlado.li/actuell/?nid=1059012 Danke im Voraus

  E = Rajka Poljak and I exhibit together soon again! This time in
  Switzerland! On our way we are very this time supported also with very
  good and interesting professionals, we are thankful for that very much.

  As also to international informative media who already wrote about all
  that. You are cordially invited to coming soon opening of our
  exhibition!
  We also invite all who is maybe glad with our long-standing and ongoing
  building of cultural bridges to forward this message / invitation. Here
  You find more infos about: http://www.vlado.li/actuell/?nid=1059012
  Thank you so much in advance

  HR = Rajka Poljak i ja ćemo uskoro opet zajedno izlagati naše
  umjetničke radove! Ovaj put u Švicarskoj! U tom smo činu podržani od
  vrlo zanimljivih i posebno dobrih profesionalaca. Kao i informativnim
  međunarodnim medijima. Pozivamo Te i Vas na skorašnje otvaranje naše
  izložbe! Također pozivamo sve one koji cijene naše dugogodišnje
  pokušaje građenja međukulturnih mostova da proslijede ovaj poziv
  dalje. Ovdje link s više informacija o spomenutom:
  http://www.vlado.li/actuell?nid=1059012 Hvala puno unaprijed

  --

  Vlado Franjevic


  --
  To unsubscribe from this newsletter, please visit the following link:
  http://www.vlado.li/newsletter.php?entfernen=887a0ed698be3ea05d7762e2 5e117f80

  About
  http://www.vlado.li/impressum.php

  avatar

  21.03.2012. (08:38)    -   -   -   -  

 • borivoj

  (Za one kojima još uvek nije jasno odakle finansijka kriza J )

  Priča o Helginom Baru

  Helga je vlasnik bara. Ona shvata da su uglavnom sve njene
  mušterije nezaposleni alkoholičari i da od takvih mušterija njen
  bar ne može da se izdržava. Da bi rešila ovaj problem, ona pravi
  novi marketinški plan koji dozvoljava njenim mušterijama da piju
  'na crtu', (piješ sad / platiš kasnije). Helga beleži dugove svojih
  mušterija i praktično im odobrava zajmove za piće.

  To se brzo pročuje i kao rezultat - mušterije navale u Helgin bar.

  Vrlo brzo njen bar ima najveći promet u gradu. Kako mogu da
  piju na odloženo plaćanje, niko od mušterija se ne buni što Helga
  s vremena na vreme podže cene vina i piva - najčesće konzumi-
  ranih pića.

  Kao dodatna posledica ovoga, dolazi do ogromnog povećanja
  bruto prihoda. Mladi i dinamični potpredsednik lokalne banke
  prepoznaje ogromni budući potencijal ovih dugova i povećava
  Helgi kreditni limit u svojoj banci. On ne vidi nikakav problem
  oko toga, jer iza svega stoje dugovi nezaposlenih alkoholičara
  - mušterija kao zalog!

  To brzo primete i eksperti za berzansko poslovanje u centrali
  banke i smisle način kako da ostvare ogromne bonuse pretvara-
  jući ove zajmove u ALKO-OBVEZNICE. Ovim vrednosnim papiri-
  ma se onda trguje na svetskoj berzi akcija.

  Naivni investitori u stvari ne razumeju najbolje da su "preporuče-
  ne" akcije koje su kupili - u stvari dugovi nezaposlenih alkoholč-
  ra i tako cena akcija stalno raste!!! i uskoro postaju jedne od naj-
  boljih za trgovinu u nekim od vodećih državnih brokerskih kuća.

  Jednog dana (iako cene akcija i dalje rastu), menadžer u lokalnoj
  banci odluči da je ipak vreme da se zahteva plaćanje duga izdatog
  na račun odloženog konzumiranja alkohola u Helginom baru.
  On obaveštava Helgu, a ona onda zahteva plaćanje od strane svo-
  jih mušterija, ali - kako su oni samo nezaposleni alkoholičari naravno
  da ne mogu da plate.

  Kako Helga ne može da ispuni njene obaveze u vezi zajmova lok-
  lne banke, ona proglašava bankrot. Bar se zatvara i njenih 11 zaposle-
  nih gubi posao. Preko noći, cena ALKO-OBVEZNICA pada za 90%.

  Urušena vrednost obveznica uništava likvidnost banke: banka ne
  može više da odobrava nove zajmove i njena ekonomska aktivnost
  biva zamrznuta. Kako su dobavljači takođe odobravali Helgi odlože-
  no plaćanje i čak investirali u obveznice visoke vrednosti, sad moraju
  da otpišu sav njen dug uz gubitak preko 90% pretpostavljene vrednosti
  obveznica.

  Njen snabdevač vinom proglašava bankrot, zatvarajući porodični
  biznis koji se uspešno odvijao pune tri generacije; njenog snabdevača
  pivom preuzima konkurenska firma koja odmah zatvara lokalnu pivaru
  i otpušta svih 150 radnika. Srećom, banka, brokerska firma kao i njihovi
  direktori bivaju izbavljeni multi-milionskom infuzijom od strane vlade,
  bez dodatnih obaveza. Fondovi neophodni za ovo izbavljenje biće obezbedjeni iz novouvedenih poreza koji padaju na leđa zaposlene srednje klase građana, koji uglavnom ne piju alkohol i nikad nisu ni bili u Helginom baru.

  avatar

  21.03.2012. (08:47)    -   -   -   -  

 • borivoj

  novo & staro

  Mujo kaže Hasi na slapovima Niagare:
  "Joj, jebo te, kakav bi ovdje AVNOJ bio!"

  Mujo veli Hasi:
  - ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš i piješ besplatno, a za seks još
  dobiješ 100 maraka.
  - Ma, ko ti je to rekao?
  - Moja Fata.
  ________________________________

  Nagovara Mujo Fatu da se obrije "dole".
  - Ih, budale! Pa da mi se cijelo selo smije!

  ________________________________
  Ulazi Hercegovac u autobus i pita konduktera:
  - Plaća li se za cvijeće?
  - Ne plaća - reče kondukter, a Hercegovac se okrene napolje i kaže:
  - Ružo, ulazi!

  ________________________________
  Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac:
  - Sjed' bolan, da ti nešto objasnim.
  ________________________________
  Kako počinje recept za cigansku tortu?
  Ukradeš tri jaja...

  ----------------------------------------------
  Vratio se Mujo iz Njemacke pa prica seljanima:
  - Bio sam i u jednoj trgovini, zove se sex-shop. Tamo se svašta prodaje.
  Ima cak i zena na napuhavanje!
  - A ima li i muskaraca na napuhavanje? - pita Fata.
  - Posteno govoreci, nisam vidio cijelog muskarca, ali ima rezervnih
  dijelova koliko i kakvih zelis...

  avatar

  21.03.2012. (15:29)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Spasite knjigu knjigom!

  Drage čitateljice i i čitatelji Dvostruke duge!

  Prošle godine smo zajedno s vama proslavili dvadesetu godišnjicu Dvostruke duge. Iza nas je puno lijepih knjiga, izdanja časopisa Zelena Tara, puno raznih druženja, promocija i predavanja.

  Nakon svega lijepog što smo zajedno prošli izgradili smo međusobno povjerenje, a vi ste bili ne samo naši kupci nego i naši prijatelji. Zato i nekoliko narednih redaka želimo podijeliti s vama, otvoreno i iz srca. Nadamo se da ćete nas razumijeti.

  Svi znate kakva je gospodarska situacija u našoj zemlji. Kupovna moć građana sve je manja, a uz poraznu činjenicu da danas u prosjeku hrvatski građanin pročita manje od jedne knjige godišnje, nakladništvo u Hrvatskoj, a pogotovo usko profilirano nakladništvo poput našeg, sve je u većoj krizi.

  Svih ovih godina srcem smo stajali iza svih knjiga koje smo izdali iako je izdavanje nekih od njih bilo s poslovne strane sasvim neracionalno (mnoge od njih, iako vrijedne, nisu se ni pokrivale, ali smo ih ipak izdavali jer smo vjerovali u njih).

  U proteklih godinu i pol dana, izdavanje knjiga kod nas rezultira stalnim minusom. Promet je značajno pao, a fiksni troškovi su i dalje prisutni (autorska prava, prijevodi, plaće malobrojnih djelatnika i drugi troškovi). No, mi smo i dalje smatrali da su knjige koje izdajemo važne i vrijedne pojavljivanja.

  Na žalost, kako stvari stoje, u ovom trenutku više nismo u mogućnosti iz drugih izvora pokrivati gubitak u izdavaštvu.

  Znamo da je mnogima teško i spremni smo dostojanstveno pognuti glavu i završiti priču o Dvostrukoj dugi. No, nismo htjeli to učiniti a da ne podijelimo tu informaciju s vama prije samoga kraja. Možda još postoje neke mogućnosti da se prebrodi kriza.

  Jedna od njih je i pomoć s vaše strane u obliku kupnje knjiga po znatnom popustu. Cijene pedeset naših knjiga spustili smo čak i ispod proizvodnih cijena kako bismo rasprodali zalihu i time dalje pokrenuli tisak novih izdanja.

  Bez toga, nažalost, više nećemo moći dalje nastaviti s radom što ćemo prihvatiti kao znak vremena, ali smatramo da još uvijek ima knjiga koje vrijedi izdati pod našim imenom i željeli bismo da to i dalje možemo.

  Izaberite knjigu ili nekoliko njih po doista minimalnim cijenama. Preporučite to i prijateljima, sada je vrijeme da podržite ono što smatrate vrijednim!

  Srdačan pozdrav i hvala na svoj podršci,
  Dvostruka duga

  PS
  Ukoliko među vama ima zainteresiranih za preuzimanje poslova putnika za prodaju knjiga diljem Hrvatske, također nam se javite na info@dvostrukaduga.hr.

  Veliki popust na izdanja Dvostruke duge
  – više od pedeset knjiga po cijeni od 40,00 kn

  www.dvostrukaduga.hr, info@dvostrukaduga.hr, 040-347-343

  avatar

  21.03.2012. (15:31)    -   -   -   -  

 • borivoj

  EU traži roblje i to na ovaj način i sprovodi

  Evo kako će vas sve moći gaziti!  Dodatak na plaću 0,5% po godini staža.  Naknada putnih troškova.  Regres za godišnji odmor.  Jubilarne nagrade za svakih 10, 20 ili 30 godina staža kod istog poslodavca.  Darovi za djecu za Sv. Nikolu ili Djeda Božićnjaka.  Božićnica.  Broj dana godišnjeg odmora uvečan od zakonom propisanog a zavisno o

  radnom stažu.  Dobivali ste 175 kuna dodatka za 10 godina staža na plaću od 3.500 kuna?  Poslodavac vam je nadoknađivao troškove pokazne karte koja u Zagrebu

  košta 320 kuna?

  Ili ,ako putujete busom do 5 km, onih 530 kuna?  Baš ove godine navršavate 20 godina rada kod istog poslodavaca i

  očekivali ste dvije prosječne plaće jubilarne nagrade?  Imali ste neko od ovih prava?  E pa, izmjenama Zakona o radu više ih nećete imati!  Zaboravite tih 11.000 kuna.

  Zaboravite i regres za godišnji! A za Svetog Nikolu svojoj djeci u

  čizmicu stavite izmjene Zakona o radu.  Neovisni saborski zastupnik Dragutin Lesar na svojoj je internetskoj

  stranici slikovito i jasno opisao što podrazumijevaju izmjene Zakona o

  radu, zbog kojih su se odnosi Vlade i Sindikata opasno narušili.

  Pročitajte pa razmislite: treba li zbog izmjene ZOR-a raspisati referendum?  Zašto?  Zato jer je Vlada naše domovine poslala u Sabor izmjene Zakona o radu prema

  kojem će SVI, ponavljam svi kolektivni ugovori prestati vrijediti. A

  sva ova prava iz početka teksta su prava iz kolektivnih ugovora, a ne

  zakona.  Nema kolektivnih ugovora, nema ovog novca! I nisu za ovo glasali samo

  zajedničari. Glasala je za to i članica HSLS-a i članovi HSS-a, kao i

  onaj iz SDSS-a. Ovo je odluka vladajuće koalicije, ne samo

  HDZ-a.Obećala vam je povećanje plaće od 1. srpnja jer će vam smanjiti

  porez na dohodak. Za cijelih 80 kuna. A sada vam mjesečno uzima samo

  na dodatku za staž i putnim troškovima od 700 do 1.000 kuna.  Kako? Po izmjenama Zakona o radu, svi Kolektivni ugovori koji sada

  vrijede s klauzulom"produžene primjene" prestaju vrijediti danom

  usvajana zakona. Oni koji prestaju vrijediti nakon usvajanja zakona,

  "produženu primjenu" imaju najduže 6 mjeseci. Čak i kod kolektivnih

  ugovora u kojima nije ugrađena klauzula mogućnosti raskida, sada će

  se, po sili zakona, raskidati s otkaznim rokom od 3 mjeseca.I to će

  prvo napraviti Vlada za javni sektor, državnu upravu i državne firme.  A privatni poslodavci? Pa naravno da će i oni slijediti Vladu. koja je

  ove izmjene ZOR-a napravila i po njihovom diktatu.  Kako protiv ovog ludila?  Skupiti 450.000 potpisa i Sabor natjerati na raspisivanje referenduma

  o prijedlogu imjena ZOR-a.  Imate li za to volje i građanske odvažnosti?  šalji dalje...zapunite ljudima mailing liste

  avatar

  21.03.2012. (15:36)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Ljubljana

  Ljubljana... Lep solnčni den.... Ptičekžvrgolji.......
  Kroz dvorište se širi ženski glas:
  -"Safeteeee!!! 'Ajde jeb'o te, daj se, ba, javi na
  telefon... zove te Low Battery... već četvrti put!!"

  avatar

  21.03.2012. (16:04)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Prorečen i Hrvatski grad RIJEKA u zadnjoj poruci Blažene Djevice Marije

  Tuesday, March 20, 2012 7:30 PM
  .
  ------------------

  Sve će biti u redu, jednostavno, nitko ništa ne zna ali treba se spremiti.
  ...Ovdje se ne radi o onome što je činjenično. Radi se o onome što je moguće...
  "Sa strahom i trepetom postignite svoje spasenje"
  Filipljani 2. poglavlje, 12. stih

  Mir s Vama,
  mv
  -----------------  „ Poruka 3.616 Naše Gospe, Kraljice Mira, Anguera, Bahia, Brazil. 28. veljače 2012. godine u Guara IL/D
  Draga djeco, volim vas kakvi jeste i želim vas vidjeti sretne već i ovdje na Zemlji, a kasnije sa Mnom u Raju. Molim vas budite u svemu slični Mome sinu Isusu. Klonite se zla i služite Gospodinu. Ovo je pravo vrijeme za obraćenje. Ne povlačite se. Bog je vrlo blizu vas. Čovječanstvo se je udaljilo od Gospodina i ide prema ponoru samouništenja. Želim vam pomoći, ali ono što vam poručujem morate uzeti ozbiljno. Ispunite se Gospodnjom ljubavlju, jer tek tada će te moći ljubiti svoga bližnjega. Ja sam vaša Majka žalosna i patim zbog onoga što vas očekuje. Neki zastrašujući događaj će se dogoditi u Rijeci (grad i luka na sjevernome Jadranu u Hrvatskoj – op. prev.), a ponovit će se u Salvadoru (država u Srednjoj Americi. Graniči sa Gvatemalom na zapadu i Hondurasom na sjeveru i istoku. Na jugu izlazi na Tihi ocean. – op. prev.). Kleknite i molite. Samo snagom molitve će te moći izdržati težinu iskušenja koja će vas zadesiti. Budite hrabri. Bog je na vašoj strani.
  To je poruka koju vam dajem u ime Presvetoga Trojstva.
  Hvala vam što ste se još jednom ovdje okupili oko Mene.
  Ja vas blagoslivljem u ime Oca, i Sina, i Duha Svetoga, Amen.
  Ostanite u miru.
  Amen. „

  Dragi moji ,

  šaljem Vam zadnju poruku naše Gospe (od 28.02.2012.), upućenu vidjeocu Perdu Regisu u Brazilu u kojoj se navodi i naša zemlja Hrvatska, konkretno grad RIJEKA.

  Dolje niže je Gospina poruka po kojoj se vidi da jedino preko ovog vidioca Gospa ima dopuštenje naviještati buduće događaje koji će se dogoditi u cijelome svijetu.

  Nemojte zanemariti ovu poruku, šaljite je svima svojima, pogotovo ako imate rodbinu i prijatelje u Rijeci, da budu spremi, da se obrate na vrijeme, da se mole, da ih Bog sačuva.

  Na kraju maila šaljem Vam link stranice gdje možete vidjeti sve Gospine poruke do sada upućene Perdu Regisu.

  Među njima je i poruka ikojom je Gospa nagovijestila veliki i razorni potres u Japanu, koji se nažalost već dogodio.

  Shvatite ozbiljno ove poruke, Gospa sve nas upozorava na vrijeme. Budite svjesni vremena u kojem živimo, jer ušli smo već duboko u događaje opisane u Knjizi otkrivenja.

  Nikako ne paničarite, jer to nije svrha Gospinih upozorenja, već se molite i vratite na Božji put, jer jedino tako možete zadobiti i sačuvati mir u sebi. Bog Vas sve blagoslovio.


  PORUKA GOSPE gdje objašnjava dopuštenje naviještanja događaja koji će se zbiti u cijelome svijetu:

  Upućene po vidjeocu ~ Pedru Régisu ...
  Kraljica mira govori o budućim događajima ...
  Poruke Kraljice mira Pedru Régis (Brazil) već su preko dvadeset i tri godine. *Nisu zabranjene od Crkve*.
  Gospina Poruka (broj 3328) primljena 5. lipnja 2010. glasi:
  (...) Ono što želim ovdje objaviti još nikada nije objavljeno niti u jednome mome Ukazanju na svijetu.
  Samo mi je u ovoj zemlji Bog dopustio govoriti vam o budućim događajima.
  Ono što ovdje prenosim nikada neće biti objavljeno negdje drugdje u svijetu.
  Bog je odabrao Zemlju Svetoga Križa [Brazil] kako bi svijetu navijestio ono što se ima zbiti. (...)

  Link: http://sites.google.com/site/marijinaukazanja/poruke-nase-gospe-kraljice-m ira-u-angueri-brazilu-2011/poruke-nase-gospe-kraljice-mira-u-angueri-brazil u-2012  ------------

  lp. boro

  http://budan.blog.hr/

  avatar

  21.03.2012. (16:16)    -   -   -   -  

 • borivoj

  pročitao sam na jednom postu wendytanje i piše:

  Da... tako to piše.

  Sjetila sam se Doenikena. Ako tražiš vanzemaljce - naći ćeš vanzemaljce - pa logično - ako ja tražim zmajeve - naći ću zmajeve, ako netko traži nečije obiteljske veze - naći će obiteljske veze, ako traži urote - naravno - naći će urote.

  ---------------

  oni koji žele rat dobit će rat, oni koji žele mir živjet će u miru.

  tako je i sa katastrofičarima i razno raznim prorocima.

  avatar

  21.03.2012. (16:26)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...