Komentari

dalekosi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • wtf

    jako mi je drago da opet imaš nešta s njim. i upamti, to šta te napucao prvi puta nema veze s tim jel on želi bit s tobom ili ne. imam osjećaj da je on to napravio jer ga je boljelo to šta si mu daleko. znao je da ste službeno u vezi, a opet te nije mogao imati kad je htio. možda vam nešta ovakvo opuštenije bude više odgovaralo, bez službenog proglašavanja veze, bez neke velike obaveze. bitno je da znate da vam je stalo jednom do drugoga i da ćete uživati svaki put kad se ponovno vidite.

    avatar

    18.03.2012. (19:19)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Ne zelim donositi sud nakon 2-3 procitana posta al... Ne znam. Iz svega ovoga mi se cini da je taj decko poprilicno nezreo, vjerojatno nije spreman za nesto ozbiljno a tebi se vraca jer zna da te moze uvijek imati. To sto te neda drugima je jednostavno upitno, mozda jest ljubomora jer ce mu oduzeti to sto smatra svojim a opet zbog nekog razloga nije spreman da te prisvoji do kraja. I ovo sto je ucinio pred cijelim kaficem i prijateljima mi je blesavo. Razmisli jel mu stvarno stalo do tebe ili tebi jednostavno srce toliko gori da ti dim zasljepljuje oci. Vjeruj mi, znam tisuce cura koje su prolazile ovakvu situaciju i dobijem alergiju na takve momke.

    avatar

    23.03.2012. (12:15)    -   -   -   -  

  • wtf

    novo.

    avatar

    25.03.2012. (16:32)    -   -   -   -  

  • Coco Rosie

    Hej Amy, Lolla ovdje. ^ ^
    Malo sam započela novu priču... a i vidjela sam da si mi na onom blogu ostavila komentar. :)
    Prvo ti želim reći da ne osuđuješ samu sebe zbog nekih svojih radnji, svi smo ipak samo ljudi i htjeli mi to ili ne, vremena kada radimo pogreške moraju kad tad nastupiti u našim životima.
    Što se tiče Starog, ako si ti sretna ništa više nije bitno. Doista. Samo kad počneš grliti jastuk pun suza dok si s njim u vezi, onda ćeš znati da to nije to. Ako ti je sada lijepo i uživaš, tu nema ništa loše, jer vidi se po načinu kako pišeš o njemu da si se jako zaljubila. Ili si sretna ili ne, a samo ti znaš čini li te on doista sretnom.

    :*

    avatar

    25.03.2012. (16:50)    -   -   -   -  

  • **ina**

    auuuuuuuuu...ajde da se nekome i posrećilo :D bogami sam propustila i previše toga u sve ovo vrijeme dok me nije bilo,al eto me sada..napisala sam i neki novi post...tak tako,nešto bzvz :D :*

    avatar

    30.03.2012. (22:02)    -   -   -   -  

  • Nitt

    novo:D

    avatar

    06.04.2012. (18:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...