moram priznati da sam danas pogriješio. kod Bezveze u konobi (nudio mi je janjetinu) odabrao sam škampe na buzaru i kvarat žlahtine. nije bilo loše ali ... jeo sam i bolje (ocjena dobar -). ipak dan je bio predivan. jedino što je idilu ribarskog sela na Otoku remetila platforma koja priprema podvodni teren za produžetak postojećeg lukobrana. žele ga produljiti za 70 metara kako bi se u restorane slijevala ergela sa velikih jahti. osobno, meni je draža idila malog mjesta do kog od Zagreba autoputem i preko mosta stigneš za sveukupno sat i po vožnje. naravno ukoliko paziš da te presretač ne uhvati u prekoračenju ali ... na to sam već navikao. ;)
17.03.2012. (23:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina.
dopada mi se krumpir ;)))
17.03.2012. (21:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
fino mljac
pusa
17.03.2012. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
moram priznati da sam danas pogriješio. kod Bezveze u konobi (nudio mi je janjetinu) odabrao sam škampe na buzaru i kvarat žlahtine. nije bilo loše ali ... jeo sam i bolje (ocjena dobar -).
ipak dan je bio predivan. jedino što je idilu ribarskog sela na Otoku remetila platforma koja priprema podvodni teren za produžetak postojećeg lukobrana. žele ga produljiti za 70 metara kako bi se u restorane slijevala ergela sa velikih jahti.
osobno, meni je draža idila malog mjesta do kog od Zagreba autoputem i preko mosta stigneš za sveukupno sat i po vožnje. naravno ukoliko paziš da te presretač ne uhvati u prekoračenju ali ... na to sam već navikao.
;)
17.03.2012. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ani ram
ja se smrzla danas...
17.03.2012. (23:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Danas bi mogli malo i grilati....
18.03.2012. (07:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ja sam je željan.
Dugo je nisam jeo.
Spremam se o Uskrsu je spremiti.
Uf što sam spreman.
18.03.2012. (08:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turimti
Za janjetinu-spremna...Zdrava voda-Jablanica...na putu ka Sarajevu...
18.03.2012. (11:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Na Viškovu sam nedavno bila na ribi , ali to tamo nisi jeo
hihihihihihihihi
:))
18.03.2012. (11:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Najviše volim janjca na ražnju, a uz njega mladi krumpir i luk. E da, nekada smo znali ponešto i okrenuti, ali u zadnje vrijeme slabo ;)
18.03.2012. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...