Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • kadeti

    .
    *****SRETAN ROĐENDAN *****
    16.03. - Filip Zbiljski

    .

    avatar

    16.03.2012. (08:20)    -   -   -   -  

  • kadeti

    Na umjetnoj travi u Grabi, u organizaciji NK Trešnjevka, održan je turnir u nogotenisu „Trešnjevka 2012“, za dječake rođene 2000. i 2001. godine. U dva dana odigrano je 46 utakmica, uz sudjelovanje 26 parova.
    Nakon utakmica po skupinama, od osmine finala se igralo kup sustavom do „borbe“ za odličja. U utakmici za 3. mjesto par Mario Šurlan/Dominik Cvišić (NK Inter Zaprešić) bio je bolji od para Juraj Milinković/Sven Vujković (NK Trešnjevka/NK Zagreb). Finale je donijelo sraz Karlo Prpić-Bosanac/Filip Zbiljski (NK Trešnjevka) – Filip Kosić/Leo Rajnović (GNK Dinamo). Spretniji i sretniji bili su „dinamovci“ i na kraju zasluženo osvojili zlato.
    Medalje, diplome i prigodne poklone, uz nezaobilazni vatromet, podjelili su organizatori i treneri Ante Bašić, Jakob Delić i Mislav Gašparović, kojima treba odati veliko priznanje za sjajnu ideju i besprijekornu organizaciju turnira. Izraz „prvi mačići...“ ovaj put ne vrijedi. Turnir je opravdao očekivanja u svakom pogledu. Donio je odličnu organizaciju, fer i sportsku igru, zanimljive i napete utakmice i na kraju osnovni cilj druženje djece. Jedini problem je predstavljalo vjetrovito i prohladno vrijeme, na koje se nije moglo utjecati.
    Obzirom na zanimanje i odaziv djece nadamo se da će turnir postati tradicionalan, a ovaj zanimljivi i dinamični sport proširiti i na ostale klubove.

    .

    avatar

    19.03.2012. (11:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...