Komentari

komletinci.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Nitko

    Prvo ću početi s jednom minornom pohvalom: Ajde neka si nešto rekao, tko god da si, jer je svako izdizanje iz sivila prosječnosti pohvalno.

    Potom ću nastaviti kritički/objektivno s stajališta potpuno apolitične osobe:
    Problem je način na koji si rekao, jer se ovaj tekst ne temelji na provjeri činjenica, već na samo jednom velikom "mislim", što ponavljaš nekoliko puta u tekstu, čime sam tekst gubi na kredibilitetu kod bilo koga tko nije anti-hdzovski opredjeljen.

    Još veći je problem taj što na kraju teksta spominješ zalaganja SDP-a u temi koja nema niti trunke veze s temom koju analiziraš, čime pokazuješ kako nimalo suptilno lobiraš za SDP, što jedan tekst osobe koja se zalaže za "nešto" ne bi trebao sadržavati.

    Mogao si napraviti dobar tekst, a ovako si samo završio kao strogi lobist SDP-a i strogi mrzitelj HDZ-a, a to nije način i nije razmišljanje kojim se stvari mogu mjenjati.

    Pozdrav i nadam se kako ćeš slijedeći put biti objektivni i argumentiraniji.

    avatar

    13.03.2012. (08:02)    -   -   -   -  

  • nezadovoljan

    Svatka čast na tekstu, nevidim ništa što nije argumentirano, od stajališta do vode, za upučene, a ovi crveni bar su pošteni, gradonačelniku bi bilo bolje da brači ukine vozila pa da vidiš para za vodu, joviću je mogao oprostiti nekoliko milijuna kuna za komunalnu naknadu a sad deri po raji, nisam anti hdz-ovski nastrojen ali ove bandite što su sebi i svojim obiteljima osigurali od zemlje do neznam ti ni ja čega treba maknit, kako ih nije sramota ljudi nemaju kruha da jedu, probajte saznati di je bio gradski kombi u subotu i gdje se i ko je bio na večeri, išla gospoda na mirka filipovića, dokle ćemo im više puštat da se bogate na nama

    avatar

    13.03.2012. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...