Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • sexy bitch

    Pa da. Ljude najviše boli spoznaja da je onaj drugi sretan i bez njih ili čak sretniji. Neke to dovodi čak do neurotičnih stanja...

    avatar

    12.03.2012. (02:06)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    jebeš osvetu. treba živjet.

    avatar

    12.03.2012. (06:24)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Jako lijepi tekst. Ja kao žena kad god sam se ponašala po višim načelima, bez obzira na ishod veze, uvijek sam izlazila kao pobjednik...u par pokušaja da igram drugačije, nije bilo dobro, po onoj narodnoj - kako siješ tako ćeš i žeti

    avatar

    12.03.2012. (08:59)    -   -   -   -  

  • Sadness_eats_Ashley

    Moram komentirati ovaj post. Jednostavno moram. I nadam se da ćeš ga pročitati. Autor, mislim. xD
    U prvom dijelu posta pričaš o tome kako tzv. " BETA " mužjaci nemaju šanse kod nijedne žene koja iole brine o svojoj materijalnoj budućnosti. O.o
    Jasno mi je da srce više ne bira u većini slučajeva, već dubina nečijeg novčanika. Ali nisu sve žene sponzoruše niti sve lete za skupim automobilima. A ja govorim u ime tog malog postotka koji je ipak vođen srcem. :)
    Onaj kojeg volim i koji je je sa mnom u vezi ili braku, postaje moj " ALFA " mužjak, bez obzira na njegovu imovinksu karticu. Svaka žena ima svoje kriterije pri odabiru i na svoj način doživljava "ALFA" lika u svom životu. Tako da ta spika oko toga, da su se svi jednom našli povrijeđeni i odbijeni, jer nisu bili dovoljno dobri za nekog drugog, vrijedi u oba slučaja, a ne samo za jadne muškarce. I žene podjednako budu odbijene, prevarene i iskorištene. No, svaki put kada pokušavamo s nekim nešto, kada nam se netko svidi, riskiramo i činjenicu da možda neće ispasti pozitivno. Da će nas ta osoba zbog nečega odbiti. Često čujemo izraz: " Tko visoko leti, nisko pada." Svaka osoba na ovom svijetu ma vlastite principe po kojima živi. I za sebe misli kako uvijek može bolje. Naravno, ponekad upravo zbog toga odbijemo osobu koja nam se sviđa i draga je, zbog nekog za koga mislimo da nam odgovara bolje- a na kraju se možda i sami razočaramo. Tu dolazim do one osvete o kojoj pričaš u drugom dijelu. Sve što činimo drugima- vraća nam se. Povrijedimo li nekoga- prije ili kasnije, nekad druga osoba, negdje drugdje, povrijedit će nas. To je krug u kojem se sve vrti. Osveta je glupost kojom samo opterećujemo sebe i činimo nepotrebno zlo osobi, koja na kraju krajeva, uvijek ima pravo birati s kim, kada i što želi. Naravno, prije nego krenemou osvetu, moramo se zapitati, jesmo li doista toliko nedužni kao što pričamo. :) Jer, za svađu je uvijek potrebno dvoje. ^_^

    Smatram da je život prekratak da se opterećujemo previše nekim sitnicama. Naravno, sve ovisi o psihičkom stanju pojedinca i njegovoj otpornosti na negativne stvari. Svi doživljavamo loše stvari, svi padnemo milijun puta i ponovno se dižemo nakon tog pada. Postoji milijun različitih razloga zbog kojih nam se to može dogoditi. Ali, hej, TO JE ŽIVOT. Sve ovisi o tome koliko se trudiš.

    Eto. znam da je dugačko... xDD

    avatar

    12.03.2012. (15:21)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Sadness eats Ashley: pa ne, iako se slažem sa svim tim o osveti i nije post predug, nimalo ne mislim da Beta muškarci nemaju šanse kod žena koje brinu o materijalnoj budućnosti. Naprotiv! Upravo su emancipirane, inteligentne i obrazovane žene, one koje imaju najveću sklonost prema igračima, dakle "nepouzdanim" tipovima koji mogu ali i nikako ne moraju biti imućni, čak ni samostalni. Ne uvijek, naravno, no postoji jasan trend.

    U svakom slučaju je to da je žena privučena novcu puno kompleksnije od pojma sponzoruše, tj. prostitutke. Više o tome i u postu "Problem novca" tamo u arhivi.

    avatar

    12.03.2012. (16:12)    -   -   -   -  

  • lemy

    @ uzalud se svetiti sociopatu, mozes mu se samo rugati i eventualno kvariti igru.

    avatar

    12.03.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  • Sadness_eats_Ashley

    Umm.. misliš zbog toga što na neki način iskorištavaju tu njihovu slabost i dominiraju njihovim beskičmenjačkim ponašanjem? xD znam da sad zvučim krajnje objektivno prema muškom dijelu populacije, ali doista..mi žene znamo sluditi čovjeka. xD Sponzoruša je samo jedan tip žene kakvu imućni muškarci vole. Zašto? Vrlo jednostavno. Neki ne mogu podnijeti uspješnije od sebe, a neki ne vole postavljanje suvišnih pitanja. ^^ Mislila sam na to. :)

    avatar

    13.03.2012. (21:13)    -   -   -   -  

  • Assassin

    Hoćeš reći da Kahless the Unforgettable nije tvorac te izreke? :O

    Hm, naravno. Ali isto tako, netočno je da potječe iz francuske književnosti 18. stoljeća (vjerojatno si mislio na epistolarnu novelu "Les Liaisons dangereuses" objavljenu 1782. godine). Česta je zabluda da potječe iz tog djela, a zapravo se uopće ne pojavljuje u tom obliku.
    Prvi put se spominje 1841. godine u također francuskoj noveli "Mathilde" Eugena Suea.

    Znači bilo bi lijepo ovo 18. stoljeće samo promijeniti u 19. Možda si to sve znao, a krivi broj je samo lapsus calami ;D

    avatar

    14.03.2012. (11:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    U pravu si, Assassin, ispravio sam. Prvotno sma pročitao isto to da je to česta zabluda, vidio da je ova iz 1782. i kad sam pomislio da je ova druga negdje iz 1795. ili tako nešto. Inače, drago mi je da imam tako educirano čitateljstvo :P

    Novi post: Kako napisati dobar online dating profil: primjer (dio 2)

    avatar

    14.03.2012. (19:17)    -   -   -   -  

  • Vitorio

    Jednom sam u svom online dating profilu (o da, imao sam želju i u tome se okušati:) između ostalog napisao i to da me interesiraju mlađe (ženske) osobe od mene. Kao za inat, počele su mi se javljati par starijih gospođa, kao ne znam što propuštam, zašto sam tako isključiv i sl. Moj odgovor im je bio u stilu; na početku momaštva vi djevojke moje dobi ste gledali starije momke, a za vas ja nisam ni postojao... Sada ja gledam mlađe komade i sve je došlo na svoje :)
    To je bila neka moja "osveta" zbog frustracija iz mladih dana.
    Ipak, priznajem... pokleknuo sam i našao se sa jednom starijom (od sebe) ženom (pošto je elokventno pisala i odavala dojam jedne normalne i nenametljive osobe). I ostao sam ugodno iznenađan lijepim, zrelim izgledom i osobnošću tog komada u najboljim godinama!
    Poslije toga, moj poriv za nekom "osvetom" je izgubio na snazi :)

    avatar

    30.05.2012. (14:20)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hahaha, zanimljivo... po mom iskustvu su starije uvijek bile sve manje ugodne, sve živčanije i ogorčenije na muški rod općenito (i naravno, lošijeg izgleda ako nisu ulagale vrijeme u to da se drže u formu), ali vrlo mi je drago da postoje iznimke. Zato samo naprijed.

    avatar

    30.05.2012. (19:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...