Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Koliko je udovica, korisnica obiteljskih mirovina naslo novu srecu. Zasto ratne udovice zapadaju posebno za oko? Djeca poginulih branitelja su imala prednost pri upisu, ali ta je prednost transparentna, mislim da su upitnije diplome onih koji su na cudne nacine imali prednost. I, zar je manja trauma djeteta nestaloga ili poginulog u ratu od djeteta rastavljenih roditelja? A sto bi bilo kad bi bilo: sto bi bilo da ih nije bilo? Kratko je pamcenje!

    avatar

    10.03.2012. (17:35)    -   -   -   -  

  • NF

    ne želim uopće razmišljati o tome, nek mlađi odlučuju, dosta mi je bilo što se nije mogao izbjeći teror ustaškopartizanskih prepucavanja.
    a novca za crkvu i nove svetinje će se uvijek naći.

    avatar

    10.03.2012. (21:08)    -   -   -   -  

  • bez daha

    "A sto bi bilo kad bi bilo: sto bi bilo da ih nije bilo? Kratko je pamcenje!"
    Svaka čast na ovoj rečenici.

    avatar

    11.03.2012. (03:06)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    ah ima svakakvih

    avatar

    11.03.2012. (07:07)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Zakoni, i njihovo poštivanje , sve je to kod nas toliko apsurdno da je doista najbolje ne razmišljati !
    Pozdrav

    avatar

    11.03.2012. (12:01)    -   -   -   -  

  • Binarni kod

    Kako to misliš "Zakon je donešen pa ga treba poštovati"? Jedini zakoni koje treba poštovati su Zakon gravitacije, Zakon refleksije, Zakon logike itd. drugim riječima Zakoni prirode. Što se tiče zakona koje je donio čovjek to je sve sranje. Ja san kosti ostavija na Velebitu i sutra moja dica neće imati šta jesti ako ostanem bez posla. Sve te pizdarije triba cancelirati i cili sistem resetirati. Gledam ove u zgradi isprid moje (koja mi zaklanja sunce btw) jebo te sve invalid do invalida a niko nema auto ispod 150 konja. I skuter. Gadi mi se sve ovo i da sutra opet počne rat otiša bi u Nigeriju, tamo bar premijer nije proda nacionalnu naftnu kompaniju.

    avatar

    12.03.2012. (19:25)    -   -   -   -  

  • bastet

    Uhhh, škakljivo pitanje!!! Mnogi dvojimo oko ispravnosti i logičnosti svih beneficija koje uživaju svi koji su na ovaj ili onaj način doprinijeli Dovmovinskom ratu i slobodi Lijepe naše. A da je u tome, kao i u toliko drugih stvari u našoj državi toliko puno nepravde i nelogičnosti, to je toliko istinito da duša boli i krvari. Najtužnije je što se svjetlo na kraju tunela ni ne nazire pa nam se mrak čini sve dublji i sve strašniji.

    avatar

    13.03.2012. (12:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...