Komentari

snowwhitebeautyful.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sour Girl

    Ooooo da. Kad se samo u srednjoj školi izvanrednog roditeljskog zbog
    moje tetovaže. Hahahha, ali baš to, kad odeš na faks i vidiš sve te ljude,
    bude ti jasno da su oni koji su imali neukusne komentare ustvari oni koji
    su zakinuti. Mentalno ponajviše! :)

    avatar

    11.03.2012. (20:35)    -   -   -   -  

  • Penny Dreadfull

    stari mi je bio okorjeli punker, stara okorjela metalka i zbog toga ni sama nisam mogla ispast uniformirano unatoč odrastanju u malenoj sredini gdje se to smatralo bogohuljenjem i sramotom, od malena mama me učila da se ne ustručavam u izričaju dokle god ne štetim sebi i drugima, kad sam prvi put došla sa pirsanom usnicom samo me zamolila da djed ne vidi jer je on ipak staromodan... ja sam imala sreće, zbog toga danas mogu proći kraj Avenu Malla sa svojom crvenom kosom, starkama i podrapanom torbom bez da me zabole komentari izblajhanih-zemljano-tonosvki-napirlitanih-solarij-bez-mozga-uggs-ženskica =) jednog dana kad budem imala svoje klince planiram ih također odgajati na taj način - budi svoj, uniformiranost je za nemaštovite =)

    avatar

    13.04.2012. (14:47)    -   -   -   -  

  • Snjeguljica

    Drago mi je da sam srela još jednu osobu sličnu sebi. Tvoji roditelji su postupili ispravno i naučili te važnim vrijednostima u životu, što većina roditelja modernog doba nikad ne učini.

    Sviđa mi se što imaš takav stav i osobno smatram da svijet treba kreativne ljude, i u pravu si: uniformiranost je za nemaštovite. Ne vidim nikakvu svrhu življenja ako si isti kao još milijun ljudi oko tebe. Oni neka gledaju u nas "drukčije" koliko hoće i neka vide ono što oni zbog svog malodušja nikad neće biti, a htjeli bi biti, i neka sami sebe žale.

    Hehe, i ja tako namjeravam odgajati svoju djecu.

    avatar

    13.04.2012. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...