Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NF

    ma treba osluškivati svoj organizam, on zna

    avatar

    05.03.2012. (21:49)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Svi se prave velikim mesojedima, a u biti im paše kada mogu preći na botaničku prehranu.

    avatar

    06.03.2012. (05:59)    -   -   -   -  

  • ljelja

    U mojem djetinjstvu ponedjeljak je uvijek bio nemrsni a petak posni dan. A i srijeda je često bila nemrsna. I kad je novac pridošao u izobilju taj običaj nije izumro. Svak se tako hranio a onda su drugovi iz ideoloških razloga jeli meso i petkom i svetkom ... i male žabice su digle svoje nožice da ih potkuju.
    Preporuku ministrice gledam isto kao i na preporuku liječnika koji kažu da smanjimo šećer, sol, brašno i ,gle čuda, meso. Ona bar u ovom primjeru ne pljuje sebi u usta.

    avatar

    06.03.2012. (07:41)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Krscanstvo je one stvari koje nije moglo iskorijeniti, jednostavno uklopilo u svoj kalendar. U mom kraju komunisti nisu uspjeli kirvaj-proscenje-blagosov prebaciti na politicki datum, pa su se sjetili da je jedno od "oslobodenja grada" bilo na Malu gospu, pa neka ostane proslava na taj dan, ali neka to bude Dan oslobodenja. Na tom tragu, trebalo je taj dan mudro uvesti petkom, bilo bi puno bezbolnije. Ostaje jos stvar osobnog izbora, tesko prihvacamo nametnute stvari. Hoce li na jedan dan zabraniti secer, slatkise, kavu, hoce li natjerati uposlenike da obavljaju poslove jedan dan u pokretu...?

    avatar

    09.03.2012. (13:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...