Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • HCR

    International Trust Fund for Demining and Mine Victims Assistance (ITF ), Međunarodna fondacija za razminiranje i pomoć žrtvama mina, u Ljubljani, Republika Slovenija.

    avatar

    04.03.2012. (15:43)    -   -   -   -  

  • ĐURĐA PAZI "MINA!"

    ĐURĐA ADLEŠIČ JE SAZRELA ZA ZATVOR REMETINEC

    KAKO JE Đ. ADLEŠIČ UTEKLA IZ POLITIKE, TA MITIFIKATORICA, BEZAKONICA I MANIPULTORICA ???

    OVO JE SAMO JEDNA KRIMINALNA RADNJA OD MNOGIH

    Nezavisna saborska zastupnica i bivša predsjednica HSLS-a i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič kazneno je prijavljena USKOK-u zbog toga što je obitelji Pevec omogućila imovinsku korist od 67 milijuna kuna, a na štetu Grada Bjelovara.

    Prema pisanju tog dnevnika, Đurđa Adlešič je 2006. godine, dok je bila gradonačelnica Bjelovara, tvrtki Pevec prodala 10 hektzara zemljišta u poduzetnikoj zoni Novi Borik - Lepirac za 3,1 milijun kuna, iako se njegova vrijednost procjenjuje na 50 do 70 milijuna kuna. U prijavi se bivšu gradonačelnicu sumnjiči da je od Peveca za taj posao primila "nagradu" od koje je izgradila kuću.

    IZ MOGA DNEVNIKA 13.08.2006. GODINE

    Na religioznoj misi u Novom Vinodolskom na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza 2006., pala je u nesvijest Đurđa Adlešič. Tada se je tvrdilo da zdravstveno stanje Đurđe Adlešič nije zabrinjavajuće, da bi potom ubrzo završila u bolnici. U to vrijeme ja sam još donekle bio sa Đurđom, te znali smo četo dopisivati se SMS porukama. Prije nego što se Đurđi to desilo, samo dva dana prije, točnije rečeno 13. kolovoza 2006, ona se je s mnom čula iz svog apartmana iz Novog Vinodolskog. Bilo je to od 13,00 do 15,30 sati. Taj dan bila je velika sparina i vrućina. Đurđa je bila koliko sam shvatio
    sama u zamračenoj sobi svog apartmana, odmarala se.

    Ja sam slao njoj poruke i ona meni. Između ostaloga pitao sam je zašto se ne sunča i ne kupa? Rekla mi je da već umorna od svega i da se odmara. Iz poruka koje sam dobio vidio sam da je depresivna i suicid-na i da pameti je samoubojstvo. U mnogim SMS porukama jedna poruka imala je posebno značenje: Da joj je teško - da joj je u mislima da se ubije... Ja sam je upito što to joj je u mislima - ona je u SMS napisala - da samo tako kaže; "da se ubiješ." Poslije njene operacije ona se je s mnom ćula (098-239-983) i rekla mi je da jako mi je zahvalna, jer sam joj puno pomogao...

    Moj odnos s njom se prekinuo zbog mojih različitih političkih razmišljanja. Nije mi se sviđalo što je bila upletena u gotovo sve kriminalne radnje na štetu cijelog naroda. Što je rezultiralo propašću Hrvatske države... Danas kada Đurđa Adlešić da je umorna i da odlazi iz politike - to su laži.. Mnogi njeni kriminali izlaze na vidjelo.

    Tko u Hrvatskoj novinarima brani da pišu istinu? Puno puta kažemo da su političari krivi za katastrofalno stanje u Hrvatskoj. Nitko ne govori kako su gotovo svi novinari "prodane hulje" koji su svoju dušu prodali "đavolu". Oni su klaunovi političke korupcije. Ni dragi Bog im ne može oprostiti grijehe koje su počinili - zajedno kurva-jući se u bludnim radnjama. Novinari su širili laži da mi dobro živimo, a svakodnevno smo teško propadali... Mediji su koristili propagandu da zaštite kopove i vandale društva.

    Hrvatska ne uživa više ni najmanje svoje blagostanje, nego što je uživala u bilo koje vrijeme svoje povijesti. Pokret ŠTIT mora ukazivati na najvišu stopu nezaposlenosti, te poziva na borbu inicijative.

    Đurđina politika je bila "vrbov kolčić" zabijen u hrvatsku zemlju. Političarima koji su gotovo svi isti u Hrvatskoj, je najbitnije vlast, državni proračun i televizija... Moj Bjelovar rodni grad posto je "smrdo-grad" od Đurđe Adlešič.Pitamo se: Zašto su danas truli temelji Hrvatske države? Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić isto je pobjegao iz politike, kad je osigurao kao Đurđa egzistenciju*. Oni u politici su zaradili milijune, dok narod nema ono najosnovnije za život. Samo sjetimo se - svih političara koji su nam obećavali bolju Hrvatsku, a potop poslije su pobjegli iz politike, pa neki čak i u dobru mirovinu. Durđa Alešič za svih svojih mandata obilazila je puno puta hrvatske zatvore, on je tobože brinula o ljudskim prvima i slobodama čovjeka. Očito je išla vidjeti kako je tamo?

    U Bjelovaru, 05.03.2012. godine

    Vođa pokreta ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ

    avatar

    05.03.2012. (14:19)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    NEKA POLICIJA VIDI KRIMINAL U BJELOVARSKOM SUDU KAKO SUTKINJA SANDRA HANČIĆ ZLOUPOTREBLJAVA SVOJ POLOŽAJ I OVLASTI... NJEZIN LJUBAVNIK MIROSLAV LEVAK VIDIM GA JUČER (07.02.2013.) IZLAZI IZ NJEZINOG STANA I SJEDA U DŽIP AUDI "VELIKU" KANTU I ODE SE VOZIKATI, NERADNIK NIKADA NIJE NIGDJE RADIO NITI IMA JEDAN DAN RADNOGA STAŽA... NIJE SLUŽIO HRVATSKU VOJSKU NITI "5 MINUTA" PROVEO U DOMOVINSKOM RATU... RASCOPAO JE GLAVU POLICAJCU MIROSLAVU CHLUDI SA ŽELJEZNIM MONTIRAČEM,., UMJESTO DA JE U ZATVORU "LEVAČIĆ" ONI JOŠ SLUĆAJ SUĐENJA PREBACE U VIROVITICU.. SRAMOTA...! KAO KAZNENO DJELO SE JE DESILO TAMO.. TO JE DOKA DA U POLICIJI RADE "PIĆKICE" JER U TAKOM SLUĆAJU NISU ZAŠTITILI SVOG KOLEGU...I STALI ŠLJAMU LEVAKU NA KRAJ...

    avatar

    08.02.2013. (08:35)    -   -   -   -  

  • ŠTIT 15.02.2000.

    ĐURĐA ADLEŠIČ LAŽE NA "KUBIKE" KAO MANIJATKINJA. A GLUPA RAJA GUTA U "SALVAMA" NJENE MORBIDNE PRIČE. ĐURĐA SE NAKRALA IMA 100 MILIJUNA SPREMLJENE LOVE.. I PITAMO SE ZAŠTO JE HRVATSKA PROPALA. ETO ZBOG TAKVE KRIMINALKE I LOPOVKE...

    avatar

    17.02.2013. (09:58)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ1958

    23.07.2013., utorak
    POLITIČKI I GOSPODARSKI KRIMINAL ISTI SVE DO DANAS

    Kaznena prijava Coneru, Jurkoviću i Radeu
    Bjelovar – Zbog, prema njihovu mišljenju zloupotrebe položaja i ovlasti, podnijeli su kaznenu prijavu protiv Bjelovarsko-bilogorskog župana Marijana Conera i podžupana Vjerana Jurkovića i Ante Rade. Temeljni razlog podizanja kaznene prijave je utajivanje dijela materijala Državne revizije koji se odnosi na rad državnih ureda – informirao je novinare na jučerašnjoj konferenciji Branko Stojković.

    Navodeći kako je neprodočavanjem 31 stranice materijala Državne revizije vijećnicima Županijske skupštine počinjen ozbiljan presedan u radu toga tijela B. Stojković je potanko objesnio 51 točku kaznene prijave, koje prema stavu članova trebaju biti dovoljan argument za podnošenje ostavke Marijana Conera na mjesto župana.

    Među ostalim navodi kako nije proveden unutarnji nadzor korištenja proračunskih sredstava, od kojih je dobar dio potrošen nenamjenski, a uz ostalo je navedeno i još mnoštvo propusta koji bi, smatra trebali staviti “na tapet” dosadašnje gospodarenje proračunskim novcem.

    Večernji list, 26. 06. 1999. godine

    ----------------------------------------------------------
    HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
    (Za ljudska prava)
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 23.07.2013. (nedjelja)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    092/1870486
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    ——————————————
    1538. Članaka

    avatar

    24.07.2013. (13:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...