Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • A*A*M*A*A*

    POGLED NA ĐURĐE ADLEŠIĆ "ZMAZOGRD"

    avatar

    01.03.2012. (21:10)    -   -   -   -  

  • P*r*o*b*u*đ*e*n*i*

    BRANKO STOJKOVIĆ JE ŠTIT - ISPRAVNI UM

    Svako živo biće ima istu temeljnu želju - da bude sretan i da se izbjegne patnju. Čak i novorođenčadi, životinje i insekti imaju tu želju. To je naša glavna želja od beginningless vrijeme i to je s nama cijelo vrijeme, čak i za vrijeme našeg sna. Mi smo potrošili cijeli naš život naporno rade kako bi ispunili tu želju.

    Budući da je ovaj svijet evoluirao, ljudska bića su proveli mnogo vremena i energije poboljšanjem vanjske uvjete u potrazi za srećom i rješenje svojih mnogih problema. Ono što je rezultat?

    Umjesto da se njihove želje ispuniti, ljudska patnja i dalje u porastu, dok iskustvo radosti i mira smanjuje. To jasno pokazuje da moramo pronaći pravi način za stjecanje čistu sreću i slobodu od jada.

    Kada stvari krenu krivo u našem životu i susrećemo se s teškim situacijama skloni smo promatrati situaciju sam kao problem, ali u stvarnosti ono što mi doživljavamo problemi dolaze od strane uma. Ako smo odgovoriti na teškim situacijama s pozitivnim i miran um neće biti problema za nas, dapače, čak mi može doći da ih smatraju izazovima ili prilikama za rast i razvoj. Problemi nastaju samo ako smo odgovoriti na teškoće s negativnim stanje uma. Stoga, ako želimo biti slobodni od problema s kojima se mora naučiti kontrolirati naš um.

    avatar

    02.03.2012. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...