Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borivoj

    “NE LJUBI SE ZATO STO SI SIGURAN DA TE NECE BOLJETI,

    VEC ZATO STO COVJEK SAMO U LJUBAVI DOSTIZE SAVRSENSTVO I BIVA POTPUN”. Panini









    Dragi prijatelji,

    Bliskosti s Bogom ne trebaju razlozi, ne trebaju uvjeti, ne treba provjera, ne trebaju dokazi, ne treba cak ni velika impresija – sve to moze biti hrana golubovima na vlastitom balkonu, ali sve se to „kaci” za čovjeka poput cicka, i on se toga tesko oslobadja. A Bog i dalje čeka čovjeka punine:







    62. PUSTIO SAM TE U SVOJU BLIZINU



    Pustio sam te u Svoju blizinu tek onda, kad si bila kadra zaiskati od Mene - Mene samoga.

    Od toga casa nisi nista drugo ni radila, vec provjeravala jesam li ti ispunio zelju. Od toga casa stalno sam ti dokazivao da jesam.

    I cekao sam da se kanis provjere, i da dokazima nahranis golubove na svojemu balkonu.



    „Bijela kula”, knjiga 28. Zapisala Vesna Krmpotic





    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi

    oni koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.





    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    01.03.2012. (16:47)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Kategorija; Energije svijesti, Frekvencija

    http://www.girija.info/index.php/frekvencija/

    Kad ste u stanju “sada” u vama će se pojaviti trajno energetsko polje čiste i visoke frekvencije. U tom polju ne može preživjeti nijedan privid, bol, sukob, ništa od onoga što niste vi, ništa od onoga što nije ljubav. To predstavlja ispunjenje božanske, nadosobne svrhe vašega odnosa. To energetsko polje postaje vrtlog svjesnosti koji će privući i mnoge druge ljude. Sve zavisi od frekvencije vaše svjesnosti. Na nižoj frekvenciji svjesnosti reći ćete da nema ničeg lošeg u laganju, ali ako je frekvencija vaše svjesnosti povišena, um funkcionira na drugom nivou i to više ne možete odobravati. Mnogi ljudi kažu:”Zašto da ne ubijamo? Na kraju krajeva, kada ubijemo životinju možda je oslobađamo i omogućavamo joj da se brže i bolje vrati.” Oni uvijek imaju neko opravdanje. Naši stavovi i način razmišljanja su rezultat kvalitete našeg uma i određene frekvencije na kojoj on funkcionira. Jednom je Buda otišao u lov sa svojim rođakom Devadatom. Devadata je odapeo strijelu i oborio goluba koji je pao ranjen. Buda je osjetio bol te ptice i odmah otrčao do nje da joj izvadi strijelu. Ali Devadata nije osjetio bol, već je bio jako zadovoljan sobom, zato što je pogodio metu. Budina svjesnost je dostigla visoko frekventnu vibraciju i kao rezultat toga on je bio vrlo senzitivan na bol ptice i to se ispoljilo kao suosjećanje



    Kategorija; Ego aspekti, Kada vi niste

    http://www.girija.info/index.php/kada-vi-niste/

    Ego uvijek baca odgovornost na nekog drugog. O čemu god se radi i kakav god bio životni slučaj vi stvarate sebi problem. Međutim, nikada ne pogledate unutra. Mora nešto postojati unutra što prouzrokuje to -taj ego koji mislite da vi jeste, ideja o sebi. Što je veća ideja o sebi, veća će biti bijeda. Ego, koji ne traži dobrotu i ljubav, nego užitak i izbjegavanje boli, također pokreće vaša djela i stvara iskustva, od kojih mnoga uzrokuju bol, ali ne i evoluciju. Koliko je tko sposoban prepoznati neki utjecaj, jer ako ste samo malo pažljivi postajete svjesni nečega što se iznenada probudilo u vama. Na primjer, oni koji lako gube živce, ako samo malo pokušaju da kontroliraju svoju brzu reakciju ili bijes, otkrit će da im nešto dolazi izvana ili da se penje iz dubina, što stvarno zarobljava svijest i izaziva u njima izljev nekontroliranog bijesa ili bilo koje obuzetosti emocija. Naravno da nije svako sposoban da to uoči, govorimo o onima koji su pokušali da razumiju svoje biće i da ga kontroliraju.

    Namaste
    Goga & Laci

    avatar

    01.03.2012. (16:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...