Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Oronula ljepotica :-)).

    avatar

    29.02.2012. (09:42)    -   -   -   -  

  • Gogi

    Eto, kad tvoj blog nadju i spameri, onda znas da si "stigao."

    avatar

    29.02.2012. (15:02)    -   -   -   -  

  • seabral

    Austrijska ambasada je sad na devetom katu Zagreb-Towera u Radničkoj. Prošle godine sam tamo vadio novu putovnicu i razmišljao kako taj novi prostor nije ni sjena nekadašnjem, u ovoj lijepoj vili na fotkama. Koliko god bio moderan i funkcionalan, on nema tog pravog štiha kakav je imala ova stara zgrada u istinskom zelenilu Tuškanca. Baš šteta da ova vila tako propada ... :-(

    avatar

    29.02.2012. (21:16)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Gogi, hvala ti na hintu, upravo sam "reciklirao" spamera! ;o)
    Već ih je bilo i prije, ali sam ih uvijek brzo brisao, ovaj mi je promakao jer jučer popodne nisam bio blizu ekrana pa je preživio nešto duže.

    seabral, imaš potpuno pravo, potpuno je drugačija atmosfera modernih ostakljenih ureda od ove iz vile ... a pogotovo kad se još pogleda okolica, park Tuškanac i zelenilo, i usporedi sa Radničkom. Meni ta zgrada na Jabukovcu nije ostala u nekoj osobitoj uspomeni za mojih posjeta njoj, no šarm zgrade i okolice je ipak neporeciv.

    zlice, zanimljivo da se još nije našao niti jedan novi vlasnik/unajmitelj za , čini se, ipak solidnu zgradu i dobru lokaciju.

    avatar

    01.03.2012. (08:57)    -   -   -   -  

  • zico

    Ova zgrada me podsjetila i na zgradu koja je nekad bila, ako se dobro sjećam, francuska ambasada (ili dio nje) na vrhu Schlosserovih stuba. Sad je u sličnom stanju.

    avatar

    09.03.2012. (10:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...