Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • tuz

    napokon normalnija tema,pun je kurac vise poljoprivrede i ratnih zlocina.

    avatar

    20.02.2012. (23:58)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Kak je lipo znati da je Lazar došao u Matijeviće pomoći svojim rođacima veslati lađu Maratonu. VIrujem da su Matijevići pomogli Lazara financijski da se popne na tako visoku planinu u juznoj Americi. Iz ovoga trebamo učiti svi, kako se svome priskače u pomoć kada se bliznji nađe u potrebi.Čestitam Lazaru i Matijevićima na tako prisnoj suradnji i bratskoj povezanosti. Ujedno čestitam naj popularnijoj pjevačici Balkana Severini i njenom zaručniku na novopridoslom sinu Aleksandru.

    avatar

    21.02.2012. (10:19)    -   -   -   -  

  • Jovo

    Opet gluposti od tebe . Drugo ništa se nije moglo ni očekivati . Zašto misliš da je Lazar Srbin ? Možda i jeste , ali ime apsolutno ništa ne znači . A , da je i Srbin , kakve veze to ima ??? Lazare svaka čast !!!!!!!!!

    avatar

    21.02.2012. (10:52)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Jovo pobogu brate, tko je rekao da je Lazar Srbin. Pa svakoj budali je poznato da je Lazar pravo hrvatsko ime kao napr. Ante. Onda ne izmišljaj gluposti. I kako ti reče, kome to smeta ako je pravi pravcati Srbin?Zato se i ja pridružujem tvojoj čestitki našemu Lazaru. Lazare čestitam ti na tako velikim podvizima koji nas čine ponosnima bez razlike jesmo li Srbi ili Hrvati.

    avatar

    21.02.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • hitno te karam

    čestitke gudi sevki na sinu aci,čisto hrvatsko ime

    avatar

    21.02.2012. (17:00)    -   -   -   -  

  • Neretvanka

    Prava vijest! Napokon!

    avatar

    21.02.2012. (17:24)    -   -   -   -  

  • severin

    Koliko je mali težak? Koliko je dug? Kakve ima oči? Dajte ljudi hitno nam to javite. Mora bit da je jako sladak.

    avatar

    21.02.2012. (18:48)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Vidim da se uvijek nađe neki šovnist koji ima potrebe ukaljat neki hrvatski uspjeh, no na veliku žalost Neretvanina Lazar je Hrvat (žalost jer je municija za napad time ispala ćorak), a da je i Srbin ponosio bi se što je veslao za naše mjesto jer je bio dobar čovjek. Da je Neretvanin malo više upoznat s hrvatskim krajevima i ljudima, znao bi da su neka od najčešćih imena dubrovačkog zaleđa Đuro, Petar, Milan, Sveto, Igor, Sanja, Milo...

    avatar

    21.02.2012. (20:04)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ti se Matijevići vrlo lako poigravaš sa ričima kao lažes, šovinist, a sa time pokazuješ da si vrlo dobro podkovan komunističkom ideologijom. Ja tebi neću reći da lažeš, nego jednostavno ne govoriš istinu. Gdje sam ja to rekao za našega Lazara da je Srbin, nego sam pohvalio vaše veze. Ti to odmah stavljš pod sumnju. I ja ne spadam one koji i danas tvrde da su Srbi bacali cvjeće na tenkove koji su odlazili u Hrvatsku srediti ustaše. To je bi jedan mali broj Srba koj su pomalo divljali, ali to ne znači da sada sve Srbe treba staviti u istu vreću. Ali mi i dalje ostaje malo zagonetno kada si pisao o obaranju srbskih avijona, zasto si morao navesti i to u zagradama, da je selo u kojem se je spasio srbski pilot bilo većinsko srbasko a sada je hrvatsko stanvnistvo? Jeli misliš da bi pilot lošije prošao u hrvatskom selu da se je npr. sklonio u Matijevićima? A ako tako misliš zašto? Isto tako u zagrade si stavio da je pilot Đefri u Lori dobio ozljede. Ja mislim da je to bilo nepotrebno. Dobro je meni poznato da se jedan pilot vrijednuje vise nego 100 vojnika i ja nisam bio zato da ga se likvidira kako to ti sugeriraš. Ja bi bio protiv toga da se je on jos jednom ukrcao u avijon i nadlijetao nad Hrvatskom. Zato je bilo potrebno da mu se održe neke lekcije i to je sve. Zato nemoj izvrtati činjenice jer sa time postaješ bolje prepozat.

    avatar

    22.02.2012. (10:57)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Neretvanine dovoljno dugo se prepisujemo da znamo (ili bar mislimo da znamo), tko što misli. Objasnio sam da je napisano da je Ortiješ sada hrvatsko selo da se ne bi brkali pojmovi da se skrivao u hrvatskom selu. Glede Lore navedeno je da nije dobio sve ozljede ni prilikom pada ni u kratkom zarobljeništvu u Neretvi. To je bitno jer je istina da ga Neretvani nisu napravili invalidom maltretiranjem, a ako ti istina smeta nađi druge stranice gdje se istina skriva.
    Glede bacanje cvijeća na tenkove,nije to bio mali broj, što ti i sam znaš. Ogromna većina srpskog naroda je bila zanesena idejom jugoslavije ili velike Srbije (kako tko je odgajan), ali ideš me malko "navlačiti" i provocirati. Navikao sam na to već od tebe, pa me ne bole takve stvari.

    Inače glede ovog "lažeš" i "ne goviriš istinu", ti mora da si ljubitelj Andrije Hebranga

    avatar

    22.02.2012. (11:20)    -   -   -   -  

  • Jovo

    I sad bi naš nerevanin rekao da nije aludirao na ovu vezu Lazar - Srbin - Matijevići - Mala Srbija - komunisti - braća , radikali , itd ...

    avatar

    22.02.2012. (16:33)    -   -   -   -  

  • hitno te karam

    jeli tadić rekao da su dubrovčani srbi katolici.naravno da se moraju zvat onda stevo,vojo,milan,jugoslav,nemanja,aleksandar,vuk.čista katolička imena po katoličkim svecima.

    avatar

    22.02.2012. (16:42)    -   -   -   -  

  • GRGA

    Kakvog smo maljutkaša imali u postrojbi a još k tome srbin i danas mi je draži od pola hrvata

    avatar

    22.02.2012. (19:18)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ti si Jovo jedini koji si prokužio što sam htjeo reći i zato kapa dole

    avatar

    22.02.2012. (21:30)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ali i Matijevići zanade dobro da ja znam na što on cilja, pa se malo ljuti. Tadic je ustvrdio da je Ruđjer Bošković bio Srbin katoličke ispovesti a ta njegova izjava će ga još više približiti hrvatskom predsjedniku. I to je to što ja ne obožavam i u tome mi i Matijevići vidi grijehe i u tim mojm shvaćanjima vidi šovinizam. Tadić za njega nije šovinist nego vjerojatno dobar čovjek.

    avatar

    22.02.2012. (22:19)    -   -   -   -  

  • Neretva

    I sad pogledaj članak koji komentiraš - Lađar na vrhu Južne Amerike - i svoje komentare. Da li imaju veze s temom ili si malo zloupotrebio pravo komentiranja.
    Inače Tadiću nije mjesto na ovom blogu jer nema veze s Neretvom i nadam se da nikad neće imati.

    avatar

    22.02.2012. (23:05)    -   -   -   -  

  • YEEE

    tako tako ,lip dijalog ,uvik korisan ,pa i nek ima malo zakucavanja ,sve se moze tolerirati ,

    avatar

    23.02.2012. (02:53)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Jeli ono ti YEEE živiš u onoj divljoj Australiji? Budi sritan da ti je ovdje među nama kulturnima i školovanima dozvoljeno išta reći. Zato u buduće pripazi sta ćeš napisati.

    avatar

    23.02.2012. (11:02)    -   -   -   -  

  • Jovo

    Hvala na komplimentu neretvanine . Uistinu nije bilo teško prokužiti tvoje provokacije . Šteta je samo što je sve što si napisao pogrešno . za početak Lazar uopće nije Srbin , U Matijevićima mislim da HDZ ima većinu glasača . Dakle desni centar a ne lijevi , kako to ti misliš . I tako dalje , uglavnom u tvojoj glavi je sve izokrenuto i pogrešno . Zanima me kakav je život iz te izokrenute perspektive ? Sigurno je mnogo ljepši od ovog stvarnog kojeg živi većina građana . I ti si vjerovatno prognozirao da će na posljednjim izborima pobijediti HRAST . Ti kao da se prezivaš Jerković , većina rečenih ima slična razmišljanja .

    avatar

    23.02.2012. (21:33)    -   -   -   -  

  • YEEE

    ne bojin se ja ,da mi ne skude starog svata ,sto bi stari rekli

    avatar

    23.02.2012. (22:00)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Jovo, ja sa sigurnosću znam da ti nije ime Jovo i ako ti i te kako pristoji. Odkud i kako si došao do ideje da mene podučavas šta je desni centar? Jeli ti želiš reći da barba Luka pripada desnom centru? Barba Luka je dugo vrimena u HDZ'eu bio jedna od glavnih poluga. Po tvojem zaključku kod mene je sve u glavi izokrenuto naopako, a to tvoje mišljenje je podpuno krivo, za one koji drže do istine. Od davna je meni jasno da jedan Jovo može u sebi imati daleko više ljudskosti od pojedinih Anta. Kako bi bilo da se ti vratiš ponovo na hrvatske zločine u Dretelju i ostalim "hrvatskim kazamatima"?. Mene osobno zanima ona priča u kojoj je Vice Vukojević optužen za silovanje Muslimanke. Daljnjom istragom je ustvrđeno da ta Muslimanka niti ne postoji, niti se je ikada rodila. Nitko se Vici Vukojeviću nikada nije ispričao. Podporu toj laži pružio je i bivši predsjednik Stjepan Mesić, koji sada tvrdi da nije dao podršku Gadafiju.Još mi Jovo predbacuješ da sam jedan od onih koji su vjerovali da ce HRAST pobjediti na izborima. Ne, nisam ja vjerovao u tu mogućnost, jer sam dao moj glas Ruži Tomašić. Ovaj put me je iznenadio Jerković.com. Jeli moguće da Jerković vjeruje da se Sanaderu sudi pravednu? Jesi li Jerkoviću pročitao sto je o toj temi rekao Ivan Aralica? On kaže: Sanader je ostavio pustoš u HDZeu, Crkvi i Državi i to je sve točno. Zato se čudim Jerkoviću.com. Očekujem odgovor od Jerkovića.com, jer sam se sa njime u svemu slagao ali ne i ovaj put.

    avatar

    24.02.2012. (10:08)    -   -   -   -  

  • hitno te karam

    vici vukojeviću triba se popišat na grob kada krepa taj je gori lopov od sanadera,on i takvi su opljačkali državu devedesetih godina,sadader je od njega učija posa.

    avatar

    24.02.2012. (14:27)    -   -   -   -  

  • SumnjiviToma

    Mora se priznat da je Vice Vukojević jako zgodan čovik i s time svaka teorija o silovanju pada u vodu. Njemu se žene utječu koja će mu prva dat jer onako zgodnog čovika nema u ciloj domorodačkoj Australiji.

    avatar

    24.02.2012. (17:40)    -   -   -   -  

  • SumnjiviToma

    Istina, Vice je veći lopov od Sanadera ali nije od F.T.

    avatar

    26.02.2012. (19:58)    -   -   -   -  

  • krvavčanin

    uredniče podržavam te u svemu i predlažem ti da izbrišeš sve komentar koji nisu vezani sa člancima ,jer se vidi u svakom članku da se sve svodi na partizane-ustaše koje bi svaki normalan čovik trebao zaboraviti ili barem ne misliti o tim davno prošlim vremenima koje svi komentari ne mogu promijeniti jer koliko sam ja učio naučio sam da je prošlost nepromjenjiva,okrenimo se sadašnjosti te pokušajmo rješavati svoje zemaljske probleme na pošten i normalan način pokušajmo se obračunati sa ovim današnjim koji su sigurno gori nego partizani i ustaše zajedno a dodao bi im tu i četnike jer su više štete nanijeli hrvatskoj državi nego navedeni trojac,prodajući hrvatske gigante i zadužujući hrvatski narod sve za osobne interese što vidimo i sami tu ispred naših vrata a tako je na našu žalost u cijeloj državi

    avatar

    28.04.2012. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...