Komentari

putgradine.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Big Blue

    Pomalo se sjećam serije "Ptice umiru pjevajući", ne znam točno koliko sam tada imala godina, ali upamtila sam njezinu popularnost. Poslije sam, s dosta vremenskog odmaka, čitala knjigu. A onda je, čini mi se nedavno, ponovno bila i serija na nekoj od televizija. No nije mi se dalo gledati, nekako mi je to prežvakano. "Bilježnicu" sam gledala, svidio mi se film, jako je dirljiv. Slučajno sam nabasala na njega u programu, naslov je naoko običan, bezličan. Ali zato je sadržaj vrlo slikovit, sentimentalan, dramatičan. I sad sam vidjela da je neki dan ponovno prikazivan, međutim, promaknulo mi je, nisam gledala. Knjigu nisam čitala, ali zanimljivo zvuče podaci koje navodiš, mogla bih je potražiti. :-)

    avatar

    22.02.2012. (09:01)    -   -   -   -  

  • mikrokozmos

    Gledala sam i seriju (bila sam dijete) i film. Knjige nisam čitala. Knjigu doživljavam kao svijet za sebe i ne dovodim u vezu s filmom.
    Ako bi se dogodilo da prvo pogledam film, teško bi se natjerala pročitati knjigu po kojoj je snimljen jer bih više manje znala radnju, a s time gubim apetit, žar čitanja.

    avatar

    22.02.2012. (21:20)    -   -   -   -  

  • putGradine

    @BB- slažem se, vezano za naslov;
    @mikro- doživljaj je totalno drugačiji;

    avatar

    28.02.2012. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...