Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • geomir

    Klasika!
    Daj čoviku vlast i doznat ćeš kakav je!!

    avatar

    18.02.2012. (10:59)    -   -   -   -  

  • palamud

    Zbog svega navedenog, snig u Splitu je bio udarna vijest... inače, kako bi drugačije prošle sve te podvale.

    avatar

    18.02.2012. (11:20)    -   -   -   -  

  • annabelle

    Hej, ali pazi, ne samo da ih oni ne oporezuju, oni njima jos i placaju 310 milijuna kuna godisnje. Ko to ne iskusi na svojoj kozi, jednostavno ne moze vjerovati da je takvo sto moguce. Drzava koja izdrazava crkvu? Wtf? Jesmo mi u srednjem vijeku or what?

    E a za gramzive politicare smo znali, pretuzno je samo sto su svi isti kad se radi o novcu, ali svima nam je tako. Ne znam sto se dogodilo politici, ali dok god ih se placa, i oni donose odluke, rezultat ce biti isti.

    avatar

    18.02.2012. (12:01)    -   -   -   -  

  • bivši simpatizer sdp-a

    odličan tekst i razotkrivanje tobožnjih socijaldemokrata...za sada, SDP/Milanović se od HDZ-a razlikuju jedino po manjem po lopovluku, ali rano je-dajmo im samo vremena, bit će i toga.

    u trolistu velikih iznevjerenih nada, drugi list- tobožnji gospodin predsjednik (Josipović)- se razotkrio kao sitni provincijski koristoljubac, tašti politikant i kukavica;

    osobno, najveće mi je razočaranje tobožnja humanistica i intelektualka Pusić, koja se razotkrila kao gospođa koja promovira i podržava svoje gadove, za vlastitu osobnu korist i glumljenje Hillary Clinton u Briselu/Bruxellesu/Brusselsu.

    avatar

    18.02.2012. (13:12)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ti si meni mrak!
    MRAK!
    Obožavam te čitati.
    Mislim, koje su to koleracije, paf ostajem.
    Još jednom bravo za tebe!

    avatar

    18.02.2012. (16:50)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Bemti susav koji njeguje sluganstvo.

    avatar

    19.02.2012. (09:21)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Kao patološki mrzitelj desničarske ološi dosta često mi prilijepe izraz 'komunjara','ljevičarsko govno','jugoslaven' i slično.
    Nakon čitanja ovakvih gadosti želio bih poručiti svojim mrziteljima.
    Ako mi još jednom kaže tako nešto umrijet će mu mama.
    Modesti, pozdrav od 'SPIG'-a.

    avatar

    19.02.2012. (14:31)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Zaboravio sam dopisati 'netko'.
    Znači, ako mi još jednom NETKO kaže tako nešto umrijet će mu mama.
    Modesti, pozdrav od 'SPIG'-a.
    Hvala na razumijevanju.

    avatar

    19.02.2012. (14:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @geomir, majkumu nije da nismo znali i prije.
    @palamud, eeeeeee a, triba je past snig za pokrit brig.
    @annabelle, hehe na ovakvim fenomenima se vidi da uopće nismo izišli iz srednjovjekovlja, samo smo ga nadogradili. sada je sve (p)ostalo mirakul odnosno šoubiznis, uključujući i politiku. jer ako je ovo prepakiravanje crkvene desetine i kupovanja indulgencija ta dvadeset1stoljetna modernizacija, taj svijetla b(l)udućnost o kojoj se govorilo, pa kvrapcu, modernizacija srednjovjekovnog svijeta vrijedi samo za ambalažu. njegov sadržaj je potpuno isti.
    @bivši, njihovi me potezi nažalost ne iznenađuju jer o strankama nemam iluzija, stranački strojevi uvijek melju individualce podjednako. moj unutrašnji glas na sve sdp-ove predizborne pozive, reklame, spotove, letke u pošti i ankete, odgovarao je jasno - kasno milanoviću, kasno. no nakon neviđenog ognjištarskog trolizma, dinaridizma i primitivizma hdz-a (ne ponovilo se), koji je ovu zemlju opustošio gore nego elementarna nepogoda, nije grijeh pozdraviti uljuđenije stranačke pokrete. to je na koncu i cilj, težiti boljem. no tu za mene staju sva priznanja na njihov račun. sad razgovor treba nastaviti sa konkretnim djelima. ako te zahtjeve nisu u stanju ispuniti, ma adio.
    adio gospodo jednako je potrebno reći kao i adio primitivci. to što su uljuđeniji sigurno ih ne alibira od nesposobnosti i ostalih mana.
    tenks @alexxl, i drago mi, jer sve je dobro dok ti ne pada mrak na oči ;0)
    @ljelja, e baš to, nema sriće za ovaj narod sve dok prevladava izdresirani mentalni sklop koji ne vidi dalje od uskih okvira kojim su im/nam punili glave - kleči, moli, slušaj, služi. takvoj glavi ne pada na pamet drugo doli klečati, moliti, slušati, služiti pred bilo kakvim autoritetom, bilo EUom, MMFom, Crkvom, NATOm, SADom etc.
    eno je i zadnji marchin genijalni tekstić baš o tome, a kao govori o osnovcima. pa i jesu osnovci, na neki način, ovi naši glavonje, jer nikako da nauče.
    @IGOROVSKY, razumijem što želiš reći u potpunosti. Javerti prečesto bunikaziraju pa vide demone koje nose u sebi. normalnom čovjeku previše i ova realna gamad, ne triba mu umišljat dodatnu.

    avatar

    19.02.2012. (17:45)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Stani malo na loptu! Što si, jadna, navalila na Miss Pussy? Pa morali su joj povećati prinadležnosti za njezinu ergelu. Em se povećava, mislim ergela, zbog potrebe za 'grlima' u EU-štali, em treba uzeti u obzir i činjenicu da je ona sada na čelu Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Treba tako jer se Europa ipak ne može svrstati u vanjske poslove kad smo mi u Europi, pardon EU. Ma u stvari i ne znam gdje smo osim u govnima :-)!

    Što pak se tiče Njegovog Veličanstva Premijera Gospodina Milanovića, ni tu se ne treba čuditi. Čitatelji mojih postova mogli su pročitati da ga, otkako je krenuo u osvajanje Vlasti, svrstavam u Manekena svoje 'Butige SDP'.

    avatar

    20.02.2012. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...