Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • [ ~Anonymous~ ]

    Odavno sam se opekla kome vjerovati, kome ne, i još danas se opečem, iako si tisuću puta kažem da ne treba vjerovati nikome, jer svi su neki bangavi pa misle najbolje i najpametnije da znaju, pa lažu i sebe i sve oko sebe.
    što se tiće [F] probala sam jednom obrisati ga al jbg nemogu da ne budem blizu kompa jer moram raditi na njemu hehe, ali željela bi se maknuti ili barem nekako smanjiti 'višenje' po njemu..
    sve u svemu, internet je kriv!

    avatar

    16.02.2012. (15:07)    -   -   -   -  

  • Hawking

    Danas opstaju samo funkcionalne ljubavi (gdje ne prevadava postotak srca, već razuma), prave se urušavaju.

    Materija i antimaterija ne mogu postojati zajedno, jedna pokraj druge. Njihov susret rezultirao bi kolapsom, armagedonskim bljeskom svjetla uz neobjašnjivo veliku količinu energije.

    Prava ljubav ipak postoji, samo ju treba držati u staklenci, odvojenu od zrcalne slike postojanja, u nekom drugom svemiru, u nekoj drugoj dimenziji.

    avatar

    16.02.2012. (17:19)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    @Hawking: Kao prvo, velika mi je čast upoznati vas. Zamislio sam vaš elektronski glas kako izgovara ovo što ste mi napisali.

    Možda ni vi (komentar) ni ja (post) ne govorimo o ljubavi. Nema materije i antimaterije u ljubavi. Kad bi je bilo one bi mogle biti spojene bez uništavajućeg bljeska...ili taj vaš bljesak ipak nešto na kraju stvara?

    Prava ljubav pušta i ne treba joj staklenka. Dapače, treba joj sva sloboda ovoga svijeta.

    avatar

    16.02.2012. (21:13)    -   -   -   -  

  • [ ~Anonymous~ ]

    pokušati ću :)

    avatar

    16.02.2012. (21:20)    -   -   -   -  

  • Hawking

    Nema materije i antimaterije u ljubavi, ali između antimaterije i materije postoji ljubav. :)

    avatar

    16.02.2012. (23:48)    -   -   -   -  

  • Lick me, puppy

    Shvatio sam da si mi po mislima, oprosti, zapravo jednak. Razlikujemo se po određenoj vrsti snage, ti imaš snage svoje misli još jednom, ovako strpljivo i pismeno iznositi pred sobom. Ja ih po desetak tisuća puta analiziram u mislima uzimajući u obzir sve mogućnosti i njihove posljedice (kao i posljdice posljedica) sve dok ne uvidim da sam zapravo veoma baspomoćan i u neku ruku bijedan.

    avatar

    02.03.2012. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...