Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Bugenvilija

    ne bi ti bila u koži...
    imal je moj muž skupa sa blizancima, nije dobro podnio, kao ni većina odraslih ljudi.
    Ne znam koliko si ti odrastao/la, nadam se da ćeš preživjeti...

    avatar

    15.02.2012. (22:12)    -   -   -   -  

  • cini

    uf,bojim se da je minus ljuti.stovise,zvuci ko grebanje dna.predlazem ne ceskanje i brz oporavak i samo hrabro!ako te to ikako moze razveseliti nisam ih ni ja ikad ima.

    avatar

    16.02.2012. (01:11)    -   -   -   -  

  • piga

    uu, mene su zakacile kad sam ima 17. nije bilo prestrasno samo po sebi, al partija nisam vidia misec ipo dana. a pod parti podrazumjevam u ovom slucaju sunce. ima samo jedno rjesenje da ti bude lakse: sastruzi nekoliko krastica, smrvi ih u prah, stavi u kuvertu i anonimno posalji canetu postom!

    avatar

    16.02.2012. (11:07)    -   -   -   -  

  • fotelja

    u jebote. mene svrbi zima pa se brutalno češkam, bez većih posljedica zasad. mogu samo zamislit koliko je gadan tvoj svrb :(

    avatar

    17.02.2012. (01:11)    -   -   -   -  

  • dr.

    sve najbolje ideje vec su dane kragu!!! a sad nekolko medicinskih: cane, mislim da bi se samoinicijativno trebao zaraziti (neko druzenje s dudom biti ce dostatno) jer je dobro pozato da sto stariji dobis kozice, to imaju teži klinički tijek. dud, nikako se ne grepsti (barem ne po licu), želimo da nam ostaneš lijepa i čila djeva! kad sam bijo mali, postojale su neke kremice koje su tete u ljekarnama slagale koje su imale mentol u sebi. em te fino hladi, manje svrbi i sjajno mirišiš! a ako želis bit subverzivna, odi za vikend vanka, zamaskiraj lice (nemo bolje prilike od ovog vikenda) i kašlji okolo te diraj ljude. bioterorizam ;)

    avatar

    17.02.2012. (01:15)    -   -   -   -  

  • dudov

    mislim da sam trenutno toliko zarazna da je dovoljno da pošaljem kuvertu naslovljenu na caneta. možda mogu i samo pomisliti na njega, pokušat ću. cane, pazi se čudnovatih pisama i djevojaka koje misle na tebe. mene zapravo najviše muči što danas ne mogu na samoborski fašnik na magazin. a opet, možda ovaj doktorov prijedlog i nije tako loš. uostalom, pa on je doktor! zna što zbori. i sigurno ću imati najbolju masku. nakon koncerta mogu kao najveći fan izgrliti pjevačicu, huljića, huljića mlađeg i ostatak benda. bugenvilija, hvala na riječima ohrabrenja! i ja se nadam da ću preživjeti!

    avatar

    17.02.2012. (08:02)    -   -   -   -  

  • maligan

    dudove, tek sad vidjeh ovaj sjajan post :)))). mislim žao mi je zgob kozica, ali ja sam jedna od onih razdraganih. a gore mi se učinilo da kod caneta piše: ako te itko može razveseliti, to nisam ja...
    baš bi bilo canetovski, ali ne pise

    avatar

    21.02.2012. (01:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...