Komentari

alteregoist.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • daniela1

    čudesno je koliko pjesnici slojeva mogu riječima dotaći (evo ti već pol sata komentar pišem i brišem, nikako skratit, svašta mi raskopaš). ne znam da li je to pokazatelj vrsnosti tvoje poezije, ali baš me zadivljuje kako "pjesmariš" i tim prvim rečenicama.
    i ja želim živjeti. želim do onog zagrljaja koji mi uskraćuješ (ti da, ti koji čitaš i prepoznaješ da je tebi upućeno, svi komentari i sve riječi koje sam porazbacala po netu) više od svega na svijetu. jer mi jedino to i je život (pa reci da sam patetična i jadna i pričaj što god hoćeš, samo da ti čujem glas!) i strah ogroman, jer anđeo bi jedan učas od nas mogao se stvorit? a tko bismo tada bili "ti" i "ja"? "zauvjek", kako glupa riječ. oduvijek sam glupa bila. i ljuta na sebe zbog toga. danas javiljaju da je otišla i whitney. pa me sjetila na onu "and IIIIIIIIIIIIIIII..." sličicu iz "rock cafea", davno (nakon što su kod zlatnih vrata austrijanci fire-žonglerijom puli čestitali 3000.ti rođendan). moje sličice za preživljavanje sivila, "svjetlost i životna radost". "gle-pretvaram laško u ožujsko!" aaaaargh. ima li umiranja i nakon života?
    "želim imati dvoje djece". on ih već ima, ženo, wake up!
    sinoć srela crnog kompanjerosa. berluskoni još uvijek svaki dan u 10 odlazi na presicu u mup. "nije roza, nije žuta, crna da crnja ne može"-kaže. fuck off berluskoni, marica mi je jednom rekla: "mi sa crne znamo cijeniti život"
    marica zna-ceri se on onim svojim poremećenim i pleše, pijano, bolesno, skršeno, ajoooohemenimilamatimooja. nečujemnevidimšutim.

    avatar

    12.02.2012. (13:35)    -   -   -   -  

  • Fancy

    U meni si već ostavio trag.
    Jako si talentiran i vjerujem da ćeš objaviti svoju zbirku pjesama.
    I ostalo će doći s vremenom.
    Trudi se, nemaš razloga za strah.
    Čitamo te!

    Sviđa mi se i ova pjesma sastavljena od prvih stihova. :)

    avatar

    12.02.2012. (19:57)    -   -   -   -  

  • Fancy

    Htjedoh napisati od prvih rečenica......

    avatar

    12.02.2012. (20:30)    -   -   -   -  

  • Milion pages...

    Nekako znam kakav je osjećej kad misliš da u sebi nosiš boje, kad imaš osječaj da ih razljevaš za sobom gdje god prođeš, ali svijet je i dalje nepopravljivo siv!

    avatar

    13.02.2012. (11:15)    -   -   -   -  

  • -

    Zauzeti

    izdvajam
    "savršen dan"
    nije li svaki dan savršen

    avatar

    16.02.2012. (09:23)    -   -   -   -  

  • T.

    sve skupa mi je wow, al´ ovo "Rođen sam pored sebe, shvatio sam koliko sam malen." ću citirati.

    avatar

    16.02.2012. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...