Kad pogledam Rijeku, baš mi dođe žao što nema više restorana s raznim stranim kuhinjama, ali mislim da je razlog što ih ljudi niti ne posjećuju ni kad se otvore. Baš me zanima je li opstao kineski koji se otvorio u gradu unazad n mjeseci. Ušla sam unutra s društvom 2 tjedna nakon što su otvorili i bili smo sami (iako su se reklamirali) i tada su imali zaista odličnu hranu.
11.02.2012. (21:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisu loši ražnjići, o stranim kuhinjama znam jedino iz knjig, tek poneke sam probala. A prava mediteranska, ili dalmatinska, vjeruj na riječ nije loša. Ima tu brdo dobrih bokuna, a lešo prevladava, a zar to nije i zdravije. Ma, kad je čovjek gladan ne gleda kuhinji u brk:)))
11.02.2012. (22:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jeo sam u dosta zemalja. Nastojao sam probati one tipične, tj. najpoznatije specijalitete, ali znao sam zaviriti i u razne "rupe", daleko od putova turista, i naručiti skroz lokalna, svakodnevna jela. Izvan ovih naših prostora imam najbolja iskustva iz Praga, ali eto, gle čuda, uopće ne zbog samih jela, nego zbog beskrajno dragih ljudi. Ono što u konačnici ipak daje prevagu na naše domaće su emocije koje su upravo kod nas znale biti najveće, a eto, one su u samom centru doživljaja, k tome su vrhunski pojačivač pamćenja. Kod domaćeg mislim na prostor države u kojoj sam rođen, tako da tu ulaze i Primošten, Biševo, Komiža, Iž, Brodarica, Kršan, Tar, Kadumi, Samobor, Osijek, ... Zagreb, ali i Ljubljana, Beograd, Sarajevo, ... ;)
11.02.2012. (23:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
... meni fali da je DOBRO, cagot da to je, nekako si delaju se, osrednje cak lose, bez kvalitete ni strasti, bezvoljno i na brzinu da dignu lovu, a sutra ce prodavati autodjelove. Zato i nema vise vrhunske kvalitete, onih starih dobrih ugostitelja, ponosnih ca ih ugoscavas i ca prihajas bas va njegov restoran i za svaki stol pridu cakulati.... alla BUJAN
p.s. fali jedan alexxx kot ugostitelj, taj bi bil krcat kot MOMA, trebalo bi mjesec dana za naruciti se
12.02.2012. (12:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
i ja bih jela meso na ražnju ali recesija
tebi pusa
11.02.2012. (15:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Mmmm primamljivo mi je jelo na tvom tanjuru :)
11.02.2012. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
ti o hrani umjesto da si bio na prosvjedu protiv acta-e :) cccc
11.02.2012. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
da dođeš u skandinaviju, ovdje bi papao gastro trave i povrće. ražnjiće i ostalo možeš samo sanjati. ;)
11.02.2012. (16:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
meni se jede sarma..
11.02.2012. (17:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Stalno nekaj prigovaraš za hranu... mislim da si razmažen! :))
11.02.2012. (19:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sredovječni udovac
Otvorio mi se apetit, hladnjak prazan, vani snijeg pada...
11.02.2012. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
Kad pogledam Rijeku, baš mi dođe žao što nema više restorana s raznim stranim kuhinjama, ali mislim da je razlog što ih ljudi niti ne posjećuju ni kad se otvore. Baš me zanima je li opstao kineski koji se otvorio u gradu unazad n mjeseci. Ušla sam unutra s društvom 2 tjedna nakon što su otvorili i bili smo sami (iako su se reklamirali) i tada su imali zaista odličnu hranu.
11.02.2012. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Nisu loši ražnjići, o stranim kuhinjama znam jedino iz knjig,
tek poneke sam probala. A prava mediteranska, ili dalmatinska,
vjeruj na riječ nije loša. Ima tu brdo dobrih bokuna, a lešo
prevladava, a zar to nije i zdravije. Ma, kad je čovjek gladan
ne gleda kuhinji u brk:)))
11.02.2012. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Da, Rijeci bi trebala bolja i raznovrsnija gastro ponuda
:))
11.02.2012. (22:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Jeo sam u dosta zemalja. Nastojao sam probati one tipične, tj. najpoznatije specijalitete, ali znao sam zaviriti i u razne "rupe", daleko od putova turista, i naručiti skroz lokalna, svakodnevna jela. Izvan ovih naših prostora imam najbolja iskustva iz Praga, ali eto, gle čuda, uopće ne zbog samih jela, nego zbog beskrajno dragih ljudi. Ono što u konačnici ipak daje prevagu na naše domaće su emocije koje su upravo kod nas znale biti najveće, a eto, one su u samom centru doživljaja, k tome su vrhunski pojačivač pamćenja. Kod domaćeg mislim na prostor države u kojoj sam rođen, tako da tu ulaze i Primošten, Biševo, Komiža, Iž, Brodarica, Kršan, Tar, Kadumi, Samobor, Osijek, ... Zagreb, ali i Ljubljana, Beograd, Sarajevo, ... ;)
11.02.2012. (23:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
I meni fali internacionalna spiza!
12.02.2012. (07:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... meni fali da je DOBRO, cagot da to je, nekako si delaju se, osrednje cak lose,
bez kvalitete ni strasti, bezvoljno i na brzinu da dignu lovu, a sutra ce prodavati autodjelove.
Zato i nema vise vrhunske kvalitete, onih starih dobrih ugostitelja, ponosnih ca ih ugoscavas
i ca prihajas bas va njegov restoran i za svaki stol pridu cakulati.... alla BUJAN
p.s.
fali jedan alexxx kot ugostitelj, taj bi bil krcat kot MOMA, trebalo bi mjesec dana za naruciti se
12.02.2012. (12:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnaM
Znam da ne voliš zimu, što ja ne bih mogla reći za ponudu na ovom tanjuru:))
12.02.2012. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Belleepoque
Udri brigu na veselje!
Ali sam naslov me natjerao da smišljam kako nabaviti kartu za Johnnyja Wintera!
lp
13.02.2012. (00:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...