Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • Andrea-Pisma

    pusa

    avatar

    08.02.2012. (17:47)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ah...ja bih malo gacala po snijegu...barem jedan dan, pa u toplo i čaj, kolačić...
    Futsal? Šta misliš?
    Kod nas danas krasan sunčan dan, bura je malo fermala.

    avatar

    08.02.2012. (18:37)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Prika imaš dobar žalac, bravo! Ovo o kerumima, vjeruj mi to je toliko
    gorko i šašavo da nije za komentiranje. No oni su svjesni kad su
    uhljebljeni u Sabor da mogu petavat roge građanima jer im više njihovi
    glasovi ne trebaju. Sa saborskom mirovinom i onim što su stekli kao
    ratni profiteri mogu mirno čekati starost a njihova pokoljenja mogu
    trošiti do mile volje. Ja se ne mogu načudit splićanima što su izabrali
    hoštaplera da im uređuje živote jer zapravo samo je napravio ono što
    je u njegovom osobnom interesu. LPP.

    avatar

    08.02.2012. (20:53)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Sretna sam što danas nije izvučena supersedmica niti sedmica jer sam nakon godine dana pauze planirala ponovno odigrati no radila sam do navečer pa više nisam stigla do 6 uplatiti no učinit ću to za subotu.
    Žao mi je što se smrzavaš na poslu, ja imam na poslu klasično, ono prastaro grijanje, istina da moram stalno trpati u peć no ugrijem se puno bolje nego doma uz radijatore.
    Lijep pozdrav i uživaj u snijegu.

    avatar

    08.02.2012. (21:04)    -   -   -   -  

  • gali

    uuuuuuuu,ebate , prvo storpedira nizvodno ne videć da je izronilo novo ovdi ,a kad ono,ajme,ajmeeee....uf
    dakle,prvo ka prvo ludi grad je osta lud ka šta je uvik i bija ,o tome je pisa i veliki Smoje u svoje doba,a pri ton mislin na "Veliko misto" kad je ka tobože vježba vatrogsascov uspila,a kad je zapravo krenilo gorit u Servantesovu šufitu,onda je Roko sapleja se o konope,osta visit na teracu, don Mate je umisto da spoji ciijevi da štri voda , raspojija pa poliva more umisto šufitta i da ne prepričavan dalje, jasno je,a kerumovskijevići veze nemaju di se nalaze, a treće; dalmatinac je dalmatinac bija, jeee i ostaje zauvik "ala fjaka" šta bi on triba radit kad bi to moga nikor drugi, e pa i tako je oduvik bilo ,jerbo, bila , vidila i uvjerila se, odjedanput su iskrsle i lopate i motike i pijukovi i radne akcije ka u dobra stara vrimena...;)))e sad , druga je stvar što je ovdi oduvik bilo( nažalost) prvo triba zid da se sruši) pa tek onda da se nekaj radi ,buši, tribalo bi objasnit i pojam " fjaka" al neda mi se sad i to krležirat,e sad di san stala...a da - ročkas!!!;)))
    a šta si mislija da bi moglo bit drugovačije kad je malena ,a sad već Velika tvoja postala i sad znan miljun na sto da će ti otpivat pismu;

    -dečko mi je školarac
    daj mi kume đeparac....;)))))

    p.s. e da i jop neš san tila splovat a na konto teme snjeguljave; zna se da svaki vikend do ove godine svi splitjani i svi uokolo idu za vikende na skijanje na Kupres,tako da niko ne može reć da ga je iznenadija snig, a sad meni je najviše žaj ljudi starih i nemoćnih i dice velike i male u zaseocima uokolo splitsko -dalmatinske županije,e tuuuuu je frka i to velika,velika, i zato i jedino veliko hvala triba do poda odat Gorskoj službi spašavanja , vatrogascima, IV gardijskoj brigadi i da ne nabrajan sad.
    i posljednje
    Hvala veliko Zagrebu !!!!ozbiljno to mislin, a to što mi jemamo berlavog gradonačelnika koji usput ne zna niti plivat .a šta poć govorit,trošit emošne bez veze
    e jesi me sad i ti uvatija na panulu,ono baš!;)))
    aj Kumici sve najlipše,lip provod sa svojin dream timom ma di to bilo i da je nisi špijava!;))))

    avatar

    08.02.2012. (23:01)    -   -   -   -  

  • zimka

    Čitajući ovaj pahuljasto razigrani )) post, sjetila sam se nekih tvojih zimskih priča: o prsluku lijepe boje, poklonu za kumicu, i onog...kad se susjed nasmijao tebi, pa se i sam okliznuo ))) Onda si mi vratio sliku šefa našeg grada u snijegu, i svašta još. Ma, nasmijao si me, i malo zagrijao. Lijepo. Čuvaj se pri „gacanju“))

    avatar

    09.02.2012. (13:07)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Ne znam, da svizac zamotava cokoladu, to sam povjerovao, jer sam vidio takvu cokoladu u trgovini, ali jos 6 tjedana zime?

    avatar

    09.02.2012. (13:59)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    lijepo je gacati po snijegu pogotovo ako škripi pod nogama, a čini mi se da ćeš se i ti toga nauživati ove sezone :))

    avatar

    09.02.2012. (14:27)    -   -   -   -  

  • "mama"

    Zaboravila sam već da si ti, doslovno, PINGVIN :-P sva sreća da nismo svi isti :-) i, neka potraje ovako jer nisam sigurna da li me više trbuh boli od hladnoće na poslu ili od smijeha na tvoje „gluposti“. Definitivno, tebi niske temperature odgovaraju i očito ti je povoljna bio prognoza. Samo, ipak, molim te, malo lakše skakući po tom snegu – sve me te strah gledati –ili si i ti nabavio one lance za gležnjače :-)? a što se grtalice i bijelog g..... ( iz Kanadskog pisma) tiče – nadam se da vas dvoje ( i svi koji vam se u subotnjoj šetnji pridruže – ako se pridruže ) ne bute ko pravi Snjegovići ostali u spomen dok ne okopni – to stvarno samo kumici i tebi može pasti na pamet ( sve se bojim i pomisliti kakva bi ti deca bila... mali pingvini :-) Uživaj ali mogao bi, ipak, početi nositi šal, kapu, rukavice – pa to je osnovno za ovo vrijeme!!!

    avatar

    09.02.2012. (17:39)    -   -   -   -  

  • photonisa

    Dragi moj Smoto
    Prvi dan na snijegu sam guštala kao prasence jer ne znam i nisam ga nikada u svome gradu doživjela tolikog i takvog.Priznajem grudala sam se i radila snješka i trčala i uživala:)
    Drugi dan sam sa svojim susjedima uzela opjevanu lopatu i lopatala oko kuće,iza kuće i oko susjedovih kuća...kao i večina građana
    Treći dan mi više nije bilo smješno...kada mi je mužu javljeno da je kući na neplačenom do daljnjega,kada me nazvala kuma da je dobila otkaz jer se dva dana nije pojavila na poslu (živi 15 km od grada i nije mogla izlopatat tunel do grada).Kada su se građani počeli lomit i pristizat na traumatologiju stvarno mi više nije bilo smiješno.I kada se oglasio debilni Rico počela sam se sramiti što živim gdje živim.Kada vidim kontinentalce koji nam se rugaju,koji nas prozivaju linčinama koje ne znaju ništa nego ispod palme držati natpise "cimer fraj" dođe mi da svisnem od muke i jada.Ljuta sam na ovo stanje,ljuta sam što su i dalje ceste neočiščene od leda i što je pristiglo preko 850 polomljenih ljudi.Ljuta sam što je tročlana obitelj stradala i što postoji mrvica sumnje da joj je možda moglo biti spasa da su ceste bile očišćene od leda.
    Čitam i Galin komentar i čudom se čudim gdje to ona živi kada pola splićana ide na zimovanje i snijeg.Kolika je nezaposlenot u ovom jadu od grada?Koji to silni građani idu na zimovanja?
    Ne nemojmo uopče stvari nazvati svojim nazivima i reći da je zakazala gradska vlast koja je četiri dana ima day off-ne krivi smo mi lini splićani koji cijelu godinu živimo od iznajmljivanja apartmana i uopče ne znamo ni kako izgleda lopata,a kamo li se njome služiti.

    Oprosti na uzurpiranom prostoru...tvoj blog još jedini i posječujem,a na svoj prostor ne želim više ni doći:-)

    Uživaj ti meni na snijegu i grudanju i poljubi dragu kumicu...Neka joj je sretan i veseo rođendan.Ti lijepo popij kavicu sa svojim malim zlatom,a onda neka kumica uživa sa svojom ekipom:))

    Pusa velika tebi,ona naša...največa:))

    avatar

    09.02.2012. (18:22)    -   -   -   -  

  • smotani

    Andrea :) čime sam to zaslužio? Hvala ;)))
    I tebi lijepi sniježni pozdrav...ali, topli;)

    (ne)šašava mamica eh, ja gackam danima;) ali, priznajem, bez kolačića... moram malo stesati nabijene kilice;))))
    A mali nogomet... evo, spremam se gledati.... od doma jer... Arena je rasprodana :( ( mislil sam.... ima vremena za karte...a ono...šipak ) a što mislim...realno, već smo predivan rezultat napravili..ali da navijam za više oooo da...i, ako bude malo sportske sreće nije nemoguće:)
    Lijep ti pozdrav

    Fra gavun hihi ma iskreno, Prika, žao mi je ljudi... koliko samo mailova sa raznim pošalicama na temu braco i seka kruže ( neke sam ti i poslao;) ali, žalosno je da trpe građani....ali, kako kaže mislim Zlatna djeva.... nemojmo ga kuditi.... to je njihov ridikul kojeg su si izabrali.. a mi možemo kuditi po svojima;)))) no, nekako, kao da su postali i ridikuli Metropole.... jer, eto ih u našem gradu, možda češće nego u onome u kojem trebaju biti i kojeg trebaju voditi...ali, što je tu je... samo se nadam da se neće ponoviti ako snijeg opet padne.....
    LPP;)

    Kolumna jedne superžene eto, mogla si mi reć da i ja ne potrošim 12 kuna ;))) nisam, nisam odigrao cijeli listić...ali, potrošil sam uludo 12 kuna;)
    Iskreno, klasično je grijanje ono koje stvara pravu toplinu... je, malo je „muke“ oko trpanja..ali, slatke muke, vjeruj mi.. no, proći će i ta zima na poslu;)))
    Lijep ti pozdrav;)))

    Gali Smoje je bio i ostao legenda ! koje bi sada krasopise podario da je s nama...eeee....
    A kumica ;))) pa da njoj kum malo đeparca...ali, po malo... u dogovoru sa roditeljima jer, reda se treba znati;)))
    A što se starih i nemoćnih tiče... ma svih, svih mi je žao,,, jer, lako je skijanje.... ali treba znati po ledu hodati..... ako je uopće i bilo izvedivo... na to Splićani sigurno nisu navikli i nije fer prema njima...ali, nebitno, Bracu i Seku sigurno vozaju vozači pa niti ne osjete..... patnje dragih sugrađana..
    A ne treba hvaliti Zagrebu... kako je i rekao naš Banditos ( a nije da s njim uvijek slažem;))) trebalo je pomoći i bila je to obveza svih a ne samo nekih! E tu je ta gorčina koja je, siguran sam, opravdana.... toliko je dana trebalo da se vojska uključi mehanizacijom?? Pa to sve mi plaćamo!!! E to, to ljuti obične građane.....
    A kumica... sutra je njen dan a u subotu „spomen dan“ hihihi .......ovo je sad po novom;) i, siguran sam, u subotu će lepo sa svojim društvom i proslaviti;)
    Hvala ti draga Gali;)))

    Zimka ;)))) nadam se da ti nije zima, ipak;) hahah lijepo je prisjetiti se nekih događaja, koji, ma koliko vremena prolazilo, ostavljaju osmijeh na našem licu... iskreno, imam i novih zimskih dogodovština, ali, ima vremena;) a slika našeg šefa u snijegu hihi… ta je nenadmašna… no, srećom, nije završio u gipsu;)
    I, drago mi je da si uživala…jer, ja doista uživam u ovoj snježnoj razigranosti;))))))))) a poklon..naravno, sve sam “pribavio” i, jedva čekam ( iako, ročkas joj je sutra dijelim tek u subotu zbog njezine zauzetosti plesnom školom i ko zna čime sve ne ;))))
    Hvala ti I lijep I topli ti pozdrav;)

    Sredovječni udovac svizac i čokolada ;) Bože, koliko me je kumica uvjeravala da ja nemam pojma…;)))) a o vremenu…e to ćemo, siguran sam, svi zajedno provjeriti;)

    Čoja I meni se čini da užitak ne prestaje već, štoviše, dolazi novi gušt;)))) obožavam tu škripu I onaj osjećaj pod nogama…a tek grudanje….. ;)))))

    “mama” a neko mora pingu biti;))))) ma kako vam neću dizati tlak i moral kad ste smrznute ko….smrznuto meso;)))) pa znaš da je ovo moje vrijeme gušta i lijepih šetnji…iako, nasjslađe mi je pasti u mekani snijeg… joj miline;))))) ak ne milom onda silom;)
    A kappa, šal, rukavice… kaj se to jede? Znaš das am na dijeti…. Ma znaš da ja to ne koristim… pa koji pingu to nosi? ;)))))) I kaj mora iz tebe uvijek izvirivati ono majčinsko? ;))))

    avatar

    09.02.2012. (18:55)    -   -   -   -  

  • smotani

    Photonisa e pa baš mi je drago da si došla;)))))))) znaš, ja svakako dijelim tvoje mišljenje I, nadam se, da si tako i shvatila moj post... ne, nisam se niti jednim dijelom izrugivao splićanima...ali, gradskim vlastima... oprosti, ali jesam...jer, iskreno, nezamislive su mi njihove izjave... i ne, neću ih ponavljati..... imam dosta prijatelja u Splitu ( i tebe i tebe;))))) i znam sve iz prve ruke... baš zato je neki gnjev proradio u meni, baš zato sam ogorčen i baš zato je i osvanuo ovaj post... a ova pjesma...i ona je provokativno namijenjena braci i seki..i ne, nema tu nikakve zloće prema građanima meni dragoga grada.... i jest, sramota je što se dogodila i, kako sam i rekao, ne ponovilo se....
    A što se skijanja tiče... mislim da sam i rekao... jedno je skijanje a drugo je klizanje bez klizaljki.... ma išao ko na njega ili ne, znao ko skijati ili ne... a polomljeni ljudi.... iskreno, rekao bih, tužite grad...a onda, pitam se, kako će sve građane Splita opaliti po đepu da se namaknu ta sredstva... ma, što reći.... ne ponovilo se!!!
    A ja, ja ću uživati... jer ovo je moje vrijeme;))))))))) i, dakako, pazit da se ne polomim;)
    Hvala za kumicu..... i, kad budem pio s njom kavu sjetit ćemo se i tete Nise;))))))))
    I, ne ispričavaj se..... znaš da volim kad navratiš;)))))
    Pusa tebi, ona naša...najveća... ofskroz ;))))))

    avatar

    09.02.2012. (18:57)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Juuuhuuuu padaaaaa!!!!
    A za futsal...izgubili, al' dobro...Za karte si se trebao javiti, imamo jednu blogericu koja bi to sredila. Eto sada znaš.
    Pozdrav sa snježnog juga!

    avatar

    09.02.2012. (20:11)    -   -   -   -  

  • photonisa

    Ja sam samo tvoj prostor uzurpirala,ali daleko od toga da ja nisam shvatila bit tvog posta:)O poše,poše koliko se poznajemo pa da ne znam o čemu pričaš:)Ovo je bio danima nakupljeni bijes...ništa osobno:)
    I samo da znaš ja znam koliki si ti gospodin čovik;)
    I naravno da ćeš uživati u svome vremenu i ljepoti svoga grada...joj kako volim onu tišinu koju obavije grad i ono pucketanje snijega pod nogama,a padne li kod mene snijeg...ma znaš što i ja ću uživati:)
    Pusa my darling...i uživaj mi u kavici...ja sutra nazdravljam i za kumicu dragu:)

    avatar

    09.02.2012. (20:21)    -   -   -   -  

  • smotani

    (ne)šašava mamica a, počelo je;))) dakle, ja mogu očekivati sutra novi sloj...jupiiiii;))))))
    a mali nogać... jesmo, izgubili smo...ali, realno....no, ipak, ona sportska sreća o kojoj sam govorio...eeee....no, ništa zato... pripremimo se za subotu ;)))
    i.... hvala za info za karte;))))
    pozdrav iz zasnježenog sjevera ( stari snijeg) u očekivanju novog;))))

    photonisa ma kaj si ti uzurpirala ;)))) rekao sam, volim te vidjeti i slatke su mi tvoje uzurpacije;))))
    a bijes...o vjerujem da ga ima... opravdano.... ali, pazi, na jugu je počeo novi sloj... možda ipak ima nade za pucketanje...aliii iiiii očišćene ulice ( ovo je za bracu i seku;)))))
    a ja gospodin ? hihihihi ;))) ma čovik jesam neki...ali ;))))))
    a sutra... nazdravit ću ja objema;)))))))))) samo pišulju ću tek vidjeti u subotu...ali, za obje, spremam jutarnju čestitku ;))))
    hvala ti my darling... i, uživaj sutra...evo, naručio sam i bijeli snijeg ( a, si vidla... ovo će biti poseban dan;))))))
    pusa najveća---- ma puno njih ( ostavi neke i za sutra ;)))))))

    avatar

    09.02.2012. (20:44)    -   -   -   -  

  • JASNA

    Iskreno, ne znam što da napišem a da bude "u kontekstu" tvog posta... razlog je što sam još uvijek pod dojmom "Sekinog" (sinoćnjeg) intervjua na TV-u! Onako nešto izjaviti pred milijunskim gledateljstvom...još sam šokirana neodgovornošću "Rice" i Gradskog poglavarstva Split!
    Moram priznati da sam i ja prvi dan, kada je u ST pao snijeg, sa smješkom gledala kako ljudi "kližu" hodajući ulicama; zamjerala sam onima koji su sjedili na rivi ili igrali picigin umjesto da čiste ...čak sam negdje komentirala da su mi smiješni jer ne znaju hodati po snijegu...a sada me peče savjest i koristim tvoj (popularan) blog da im se ispričam! Nisam tada znala da će e l e m e n t a r n a nepogoda toliko po/trajati!
    Žao mi je svih koji su pogođeni velikom neodgovornošću lokalne vlasti i od srca se nadam da će netko odgovarati, ako ništa drugo - barem će im ovo za idući puta biti škola!!!

    Tvojoj kumici želim sretan rođendan, a tebi da što prije, nakon što joj uručiš poklon, nađeš "sklonište" od paljbe (pitanja:)))) !

    P.S. O v a k v u zimu jako volim, to je ono pravo - kad snijeg škripi pod nogama, prekrasno! I, ne smijemo se buniti jer, kad će zima ako ne u veljači! Vjerujem da ćemo upravo iz tih razloga imati p r e k r a s n o proljeće! :)))
    Topli pozdrav! :)))

    avatar

    09.02.2012. (20:54)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Splite ne boj se!!!!! Imaš najpametnije građane na svitu a najluđeg gradonačelnika. Je paradoks, ali to je moguće samo u Splitu. Haha sad me baš atresira, slijedeći gradonačelnik Splita, a i Zagreba haha. Uživaj smotani prijatelju i nemoj se smrznuti. A nećeš, jer ti imaš veliko i toplo srce za sve :))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    10.02.2012. (07:50)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Ma nismo mi splicani lini.............samo imamo nesposobnog
    potestata.........koji dalje od Fanine suknje ne vidi bozetebenista......!
    A ona mu i inace kroji kozu.....u kojoj mu se ja bome ovi dana
    nebi nasla..............za sav njegov novac..........!
    Eeeeeeeeeee......je lipo imat cistu savjest , a i obraz bome.........i
    spavat cilu noc ka beeeeeeebaaaaaa !

    Hvala van sta ste puni razumjevanja , a ne osude i poruge ,
    ka vecina ovih dana u ovon virtualnom svitu......!

    Pozdrav smrznuti ostavljan iz mog , unatoc svemu , najlipjeg
    grada na svit.....!

    Dovidova van !

    avatar

    10.02.2012. (11:18)    -   -   -   -  

  • kamena

    vidim, i pismicu su nam sklepali, haha... ma, ovo ti se, dragi moj, od muke smijem, jer, ljuta sam i ja k'o pas... dobro reče Nissa... a činjenica je da nam redikuli u državi ne fali, štancamo ih brate k'o na traci, Split je samo i u tome poseban ka' uvik, i ka' u svemu... jel' po slavi, ili neslavi, mi uvik čvrsto držimo bandiru predvodnika... a najviše me ljuti ovo oko lopata i spli'ske linosti... ma, sad bi mogla roman napisat'... znaš šta, rekla sam da mi je bo'je mučat', al' možda još nešto i napišem... bum vidila :)

    avatar

    10.02.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Još najbolji biser je kako to uglavnom nisu polomljeni Spličani, nego oni oko Splita. Znaju za šta su odgovorni. Za ove kao nisu. To su kao Božja posla.
    To mi izgleda na ono - kada upadneš u g.... i spašavaš se mlataranjem, sve dublje toneš.
    Svako ti dobro, a zima je. Kaj je, je ... :)

    avatar

    10.02.2012. (21:45)    -   -   -   -  

  • smotani

    JASNA draga moja... na žalost, cijela je država pod dojmom njezinih izjava.... dugo sam promišljao o njima i pitao se „može li tako nešto ljudsko biće uopće i pomislit a kamo li i izgovorit?“ .. na žalost... može... i onda se provuče cijeli niz pitanja... do onog... ko nam dijeli pravdu i kroji život u Saboru...no, ne, neću o politici,... samo, kao što sam i naglasio.... još uvijek sam u šok i ne vjerujem... a ašto se smijeha tiče.... iskreno, ja sam poznat po tome da kad bilo ko padne... u smijehu pružam ruku za pomoć – pridignuti se... ma kako to i nije neka fora, ali, jednostavno, ne mogu se savladati... naravno, salve smijeha su kad sam padnem;) tako da, razumijem te... no, nisam se smijao Splićanima.... od ironije, šoka i nevjerice... smijao sam se gorčinom.... kako imam doista puno prijatelja i kolega koje smo od prvog trenutka kontaktirali treba li im što... tako smo i shvatili da situacija nije nimalo komična...ali, kako se draga moja ne smijati kad meni moj Splićo sav u muci na telefen kuka „a Gospe ti, ma kako ti gacaš po tom ledu? Kako ne rokneš?“ znam da smo mi malo više vični hodati po ovakvim uvjetima kao što je mene moj Splićo učio pecati ( miša mu, opet sam zaboravil kako on to „stručno“ kaže) jer sam... „ridikul“ za pecanje...a volim, volim pecati baš kao što i Splićani vole snijeg....ponekad, jednom malo...ali ovo...ovo su doista bili nenormalni uvjeti za njih...samo se nadam da su se sada malo bolje pripremili..... na Gradsku elitu sam mislio
    Hvala za lijepe želje mojoj ljubimici i, sutra sam opet pod paljbom...ili samo šetnjom, vidjet ćemo;)))
    A ova zima je upravo ono što i ja volim....srećom, temperature su niske i snijeg je još uvijek sveprisutan, još uvijek nađem dijelove gdje mogu gacati i propadati u njega ;) i, iskreno, veselim se novim pahuljamja;))))
    A proljeće,... neka još malo pričeka ;) neka zima nakon dugo godina bude bar malo i zima i bijela;)
    Hvala :)
    Topli ti pozdrav ;)

    Šmrika hahaha a jesi me nasmijao sa neizvjesnošću novih nam čelnika gradova;)))) ali, da ovo nije bilo nimalo smješno...istina je..... ne ponovilo se!!
    A smrznut se, nadam se, neću.... i radi pumpe koja se nepokvarljivo popravlja;))))))) ali iz inata onima koji misle da pingvini mogu raditi:))))))
    Topli ti pozdrav, imenjače;)))

    Necmenjanka nisam nigdje rekao ali niti pomislio da ste lini……. Ovo je bio izraz ogorčenja gradskoj vlasti i njihovom sprdanju sa svim Spličanima….a gradonačelniku na čast….. samo, bojim se, nije on tu ništa sporno video…jer…”kako žive oni u Sibiru” – još jedna od izjava koja me je zgrozila….. misli li gospodin Kerum biti i gradonačelnik Sibira?
    O savjesti, nakon svih izjava Brace i Seke…mislim da je suvišno govoriti…. Na žalost!
    I, niti jednog trenutka nisam niti pomislio osuditi građane...jer, kako sam rekao, puno je mojih prijatelja, kolega, od kojih smo dobili informacije iz prve ruke...... neki su i u gipsu završili.... i ne, nisu „vanka Splita“ nego u samome gradu..... toliko i o Sekinoj konstataciji lomova u gradu...
    I, proći će zima.... a Split će i dalje biti tvoj i vaš najljepši grad na svitu ;))))))))) ( oprosti, ali, kao Zagrepčanec, meni je moj grad najljepši;) no, ne umanjuje ljepotu Splita:)))))
    Lijep pozdrav ...i dovidova;))))

    Kamena eh draga moja...i ta pjesma je ogorčenje mojih sugrađana na stanje i nebrigu u vašemu gradu... ironično... ali, namijenjeno samo gradskoj upravi, ne i građanima.... mislim da niko, ko je imalo saznao stvari iz prve ruke, ne može ne biti gnjevan na nebrigu, aroganciju, provokativne izjave čelnika...
    I nije, nije lopata u ovoj pjesmi tako kako si shvatila... nego.... koliko sam čuo, u gradu nije niti bilo lopata za snijeg.... pa smo eto, i lopate ponudili.... Gradskoj upravi;)
    I ne se iditi...samo se nadam da je najgore prošlo i da se ovo neće ponoviti..... drži se i pazi ako opet zapada...
    Topli ti pozdrav ;)

    Mladen da, vidiš prijatelju.... takve izjave mislim da su zgrozile cijelu javnost...a krivci, povučeni na nekoj jahti, uživaju.... i, dobra ti je usporedba... samo ovi koji su to g..... stvorili kao da niti ne mlataraju....već se ironično s podsmjehom i dalje nose ko Velika braća
    A zima...a je ;))))) hvala ti prijatelju, svako dobro i tebi;)))

    avatar

    10.02.2012. (22:46)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Da je vise ljudi ka sta ste Vi .............svit bi bija kudikamo
    bolje misto za obitavat......!!!
    Zaboravih pozdraviti kumicu.........cestitati rodjendan..........!!!
    Meni moj Split je najlipji na svitu............ali razumin i Vasu
    opijenost Zagrebon i slazen se s Vama........Zagreb , sa
    svojon zivopisnom okolicom , je stvarno lip i zanimljiv grad !!!
    Ali oni ocut , kad mi more postrapa lice...............Ma ko
    to more platit..........drugdi nebi znala disat....!!!

    Dovidova i zdravi i veseli bili !!

    avatar

    11.02.2012. (02:09)    -   -   -   -  

  • kamena

    ma neee, nisam mislila na te lopate iz pismice, nego više na neke druge zločeste izjave, pročitane ranije, po medijima ili blogovima... nema frke, razumimo se mi... a jutros, izgleda, grad navalija na lopate od rana jutra, tako da, nije ni svako zlo za zlo... snježni ti pozdrav :)

    avatar

    11.02.2012. (11:47)    -   -   -   -  

  • smotani

    Necmenjanka ;) hvala u ime kumice;))) čestitao;)))) a ljubav prema rodnom gradu... vjerojatno nosi nešto i samim rođenjem, životom, odrastanjem.... no, iako volim more.... ne znam da li bi mogao bez zima koje nose svoje posebne čari.... ;))))) a o disanju...e to ti vjerujem, siguran sam, na moru je lakše disati nego u našem, ponekad teškom, smogu... ali, naviko sam;)))))
    a da nas je više ovakvih... sad sam zamislio svijet sa puno ovakvih smotanaca ;) bilo bi tu svega;)))
    hvala i lijep i topli pozdrav;))

    kamena ma iskreno, tako sam prvo i pomislio...a onda...opet... za svaki slučaj;)))))
    da, istina, ponekad ljudi nemaju razumijevanja....baš kao ni u životu .... tu na žalost, nema pomoći.....
    a vidio sam, vidio....a bome i čuo;)))) bili ste prava zimska služba;) ma gle.... ponavljam... ovo nije vrijeme koje priliči Splitu.... dobro je da nije bilo iznenađenja ( opet) možda su ipak i gradski oci nešto naučili? iako, informacije iz prve ruke govore, ni Splićani se nisu dali dva puta nasanjkati;)))))
    snježni pozdrav i tebi draga Kamena;))))

    avatar

    11.02.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  • mirjam

    ... danas sam se nagacala tražeći u ovoj bjelini jednu adresu ...
    ... ma, na istom je ona mjestu k'o i lani ostala ...
    ... samo mi ju je malo ova bjelina pomutila ...
    ... i snijegom sakrila ...
    ... našla sam je poslije puno traženja ...
    ... snijeg je dobro po meni padao ...
    ... a moj odred se prilično po njemu nagacao ...
    ... nije mi žao ...
    ... trebam i ja malo osjetiti to škripanje pod nogama ...
    ... dobro sam bila obučena ... /sva omotana ... :-) .../
    ... tako da ni meni poznatoj po nepodnošenju hladnoće ...
    ... poslije dugo hodanja nije toliko bilo zima ...

    Sretan rođendan kumici !!! ...
    ... :-*) uz pusu naravno ...

    ... od srca ...

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    11.02.2012. (19:40)    -   -   -   -  

učitavam...