Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • kreativka

    Ah,Bože mili,kako ju je jadnicu (tu Francek) sram da je čak i oke prekrila :-))!!!!Mogu si samo zamisliti koji je to smijeh bio kad je uspjela tako gromadnu kantu srušit!!!!Pa možda je curka bila umorna pa je još malo pokušala hodajući odrijemat :-) !!

    avatar

    06.02.2012. (11:25)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma da... Francek je bas poznata da se srami... O vjerujte, nije nju sram uopce, nego umire od smjeha, kao i svi ostali!

    avatar

    06.02.2012. (11:37)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Pa vidi se da vam ide i da se dobro zabavljate. Nego čini mi se da uz Zagrepčanke ima i pokoja osoba iz Jaske, ili me oči varaju.

    avatar

    06.02.2012. (19:25)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Heheheh... ma istina, ona je iz Jaske, ali nosi uniformu Zagrebackih mazoretkinja, i sad je privremeno "naša".

    avatar

    06.02.2012. (23:26)    -   -   -   -  

  • ?

    kako to mislite ''naša''? pa što jedna cura može biti u dva tima?

    avatar

    06.02.2012. (23:31)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    A tko joj to moze zabraniti? I zasto bi joj netko to branio?

    avatar

    07.02.2012. (00:17)    -   -   -   -  

  • ?

    pa sjećam se jedne godine kad je nastao problem kad su cure iz jednog tima plesale za neki drugi. zanima me samo zar je to sad dozvoljeno- biti članica dva tima?

    avatar

    07.02.2012. (00:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Postoji "sitna" razlika izmedju nastupa i natjecanja. Masa prijateljskih timova "posudjuje" djevojke cijele godine za svoje svakodnevne nastupe. Mi taj obicaj nemamo, osim u slucaju Mateje Baltorinic, obzirom da je izuzetan organizator, vrlo inteligentna i komunikativna djevojka i da povremeno radi (honorarno, preko student servisa) u nasem uredu. Naglašavam da je angaziramo samo za protokole i ceremonijale, a nikad za plesne nastupe.

    Ovo o cemu vi pricate je zabrana istovremenog plesanja u više timova za natjecanja. I tu su pravila bitno drugacija. Naime, pravilnik kaze da se za natjecanja djevojke registriraju u jednom timu i ne mogu istovremeno plesati i za drugi tim. Cak i ovdje djevojke mogu preci u drugi tim (preregistrirati se) cijele godine, osim izmedju prvog dana Drzavnog prvenstva i posljednjeg dana Europskog prvenstva.

    Dakle HMS se ticu samo natjecanja, ne i nenatjecateljski nastupi, sto je i logicno.

    avatar

    07.02.2012. (08:49)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Hmmm,možda nije samo Francek "smotana" nekako kako sve više gledam ove vaše sličice kad idem vidjeti što se novoga skomentiralo cini mi se da na ovoj sličici s Francekom ova djevojka sasvim desno koja se počinje presvlačiti ima "đepove na guzi" :-)) ili? mi se samo čini!!! :-)

    avatar

    07.02.2012. (09:01)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne bih rekao...

    avatar

    07.02.2012. (11:33)    -   -   -   -  

  • anonimus

    jedan Zagreb sa toliko djevojaka (svake godine slavite sve vece brojke), pa da posuduje djevojke iz drugih timova?? hm, cudno...

    avatar

    07.02.2012. (11:45)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Evo jos jednog na listi najvecih gluposti:

    1. Mateja nije netko sa strane nego djevojka koja u našem uredu radi u prosjeku 20 sati tjedno. Ona je sa nama gotovo svakodnevno i normalno je da je onda i angaziramo za ovakve stvari. Ona je više dio našeg tima nego veliki broj djevojaka cak i iz S1A.

    2. Na Futsalu sveukupno angaziramo 120 osoba. Dakle ne radi se o 20-30 njih.

    3. No, istovremeno iz tablice mozete vidjeti da smo bez imalo problema mogli sve odraditi i bez Mateje Baltorinic, i njenih 8 angazmana, poglavito sto je milijun cura reklo da mogu na nastupe i više nego sto su angazirane (sve one koje imaju za taj dan "d"). Imali smo i više nego dostatnih kapacitete. Provjerite tablicu prije nego sto iduci puta provalite ovakvu glupost.

    Jos jednom naglasavam da Mateu angaziramo prvenstveno jer smo sa njom u uredu gotovo svakodnevno (to je kao da kazete da je Tonka Matic iz Dugog Sela ili iz Gline, a ne iz naseg tima), te zato sto je ekstremno inteligentna, snalazljiva i komunikativna.

    Nuznost nas na ovo nije natjerala!

    avatar

    07.02.2012. (12:07)    -   -   -   -  

  • kreativka

    :-)....znala sam da mi se to samo čini,no nije ni pretjerano bitno....pa dozvoljeno vam je biti i malo nestašnima,smušenima i puno nasmijanima!!!!
    A,što se teme "jadan Zagreb koji mora posuđivati..." tiče,mislim da je bespredmetna i da opet izaziva neki nepotreban jaz pa bi osoba koja povlači "vraga za jezik" doista trebala pustiti to da vi odlučujete da li ćete dati priliku dobrim djevojkama da si zarade koju kunu i tko je trebao koje mjesto dobiti,a tko ne!!!!

    avatar

    07.02.2012. (12:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma ovo su sitne provokacije, ni na cemu utemeljene... Jednom rijeci: SMJEŠNO!

    Ne vjerujem da je to pisala odrasla osoba.

    avatar

    07.02.2012. (13:54)    -   -   -   -  

  • ?

    Oprostite, ali moje pitanje NIJE bilo provokacija nego me samo zanimao ovaj izuzetak. i zato hvala na objašnjenju.

    A za kreativku- iz Pacijentovog pitanja je vidljivo da ova djevojka pleše za Jasku i nije mi bilo jasno čemu onda uz jedan tim odrađivati nastupe za drugi i zato sam pitala. Zato se ne moraš postavljati na taj način i odgovarati mi tim tonom kao da sam pitala nešto besmisleno.

    avatar

    07.02.2012. (14:41)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nikakav problem nije postaviti pitanje. I zato ste i dobili odgovor. Mislim da odgovor nije bio bezobrazan, zar ne.

    Kreativka nije komentirala Vas nego anonimusa koji je komentirao istinski provokativno i bez ikakve osnove.

    avatar

    07.02.2012. (16:12)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Točno,moj komentar je bio upućen "anonimusu" i žao mi je sto to nisam i naglasila pa se tako nebi krivo razumjelo.A između ostalog zaista neznam kakav je to "moj ton" kad se uvijek trudim da nikog ne uvrijedim.Oprostite "?" što ste me krivo razumjeli i trudim se da ne odgovaram na ona pitanja na koja znam da će gospodin Alen odgovoriti bez premca nego pretežno volim razgovarati-ne suditi i provocirati.

    avatar

    07.02.2012. (17:06)    -   -   -   -  

  • anonimus

    joj dragi gospodine Alene, vi se na stosta vrijedate... nisam pitala nikakvim provokativnim tonom, na na ovom se blogu samo i trazi prilika napasti na bilo kakav komentar koji pokaze i najmanju kritiku za vas... nemam nista protiv zagrebackih mazoretkinja, ali mi je ovo bilo neobicno.
    i da hahahahaha, ja sam itekako odrasla osoba, i smatram moje pitanje odnosno komentar normalnim, a ne djetinjastim.. to sto se vama nije svidio, ne znaci da je komentar neutemeljen. no argumentirali ste mi sve vrlo opsirno pa mi je sada sve jasnije.
    jos jednom, nisam imala namjeru nikoga provocirati, vrijedati ili slicno.. u buduce, manje stresa i zivciranja, nije vam to dobro (kao ni kreativki) ;) lijepi pozdrav.

    avatar

    07.02.2012. (17:35)    -   -   -   -  

  • volim istinu

    anonimus, bolje se navikni na to ili nemoj komentirat. Ti misliš da ovdje svatko može reći što želi? neeeeee.
    ako kritiziraš, pobrišu te. Ako nedajBože kažeš istinu, pobrišu te. ako pitaš za objašnjenje nečega što nije logično nikome osim pojedincima, pobrišu te. ako prokomentiraš nešto što si vidio a nisi smio, pobrišu te. ako kažeš kakva je koja cura u stvarnosti, pobrišu te. ako ukažeš na očite probleme, pobrišu te. ako daš savjet, pobrišu te. ako ne daš savjet, pobrišu te. ako ne komentiraš pod nadimkom "kreativka", pobrišu te. ako ih ne kuješ u nebesa nego im pokazuješ stvarno stanje stvari, pobrišu te. ako napraviš bilo što što nije onako kako "treba biti" u dotičnoj glavi, pobrišu te. Pozdrav

    avatar

    07.02.2012. (17:46)    -   -   -   -  

  • Nina

    Ako volite svade i provocirate- POBRISU VAS. Meni jedino logicno i istinito ;)

    avatar

    07.02.2012. (21:24)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    anonimus:
    Pitanje se moze postaviti i normalno i neprovokativno. A recenica "jedan Zagreb sa toliko djevojaka (svake godine slavite sve vece brojke), pa da posuduje djevojke iz drugih timova?? hm, cudno" u svakom slucaju zvuci provokativno. Neprovokativno pitanje bi bilo: "Zašto angazirate Mateju, zar nemate dovoljno vlastitih djevojaka?"

    volim istinu:
    Pa ako volite istinu vrlo lako pogledate statistiku. Sa ovog bloga pobrisano je 0,8% komentara ili ti 8 na svakih 1.000. Dakle, ovo sto kazete jednostavno nije istina, jer to je daleko manje izbrisanih komentara nego sto je prosjek na blogovima gdje se pojavi svakakvih cudaka..

    Na ovom blogu brisu se komentari koji su:
    1. Uvrijedljivi, tj. vrijedjaju neku osobu
    2. Prostacki i nekulturni, tj. koriste neprimjerene izraze
    3. Ksenofobicni, homofobni, rasisticki ili na bilo koji nacin diskriminatorski
    4. Protuzakoniti
    5. Koji ponavljaju uvrede i neargumentirano ponavljaju iste teze za redom
    6. Koji promoviraju neki drugi savez ili sastav (zasto bi to, za milog boga, dozvoljavali)
    7. Koji neargumentirano vrijedjaju nas tim i njegova postignuca.

    I da, meni bi lakse bilo pobrisati razne komentare, pa i ovaj vas, nego na njih odgovarati argumentirano, no kao sto vidite u stanju sam napistati kilometarske i argumentirane odgovore sa gomilom cinjenica (te na to potrositi sate svaki tjedan) samo da ne ispadne kako s sve brise. No, jednostavnim brisanjem zivot bi mi bio daleko laksi, jednostavniji, manje stresan i sa daleko manje obaveza. Eto, statistika vas demantira.

    avatar

    08.02.2012. (00:00)    -   -   -   -  

  • statistika

    hihi kako volim kada se statistikom i pravim dokazima "poklope" ovakvi komentari..svaka cast Alen na odg.i nekad se zaista zapitam kako ti se samo da odgovarat na sve te provokacije i komentare..al svaka cast odgovorima jer svaki "lonac dobije poklopac"-i to statistikom kojoj nemres nis oduzet ni dodat..skidam kapu!

    avatar

    08.02.2012. (00:34)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :-))

    avatar

    08.02.2012. (08:49)    -   -   -   -  

  • kreativka

    E baš je prestrašno kako se uvijek nađe netko tko lijepo i kvalitetno druženje mora pokušat poljuljati!! Ali očito nekima nije jasno da je stvar u riječi POKUŠAT jer se na ovom blogu koji traje već prilično dugo (a znam mnoge koji su se otvorili i prije nego su progledali-zatvorili) i mnogo toga svojim radom te djevojke same dižu u nebesa-netreba im jedna "kreativka", samo iz dana u dan jasno pokazuje što je dobro i što vrijedi,a i traje.Baš mi nije jasno zašto se uvijek morate zakačiti,onako usput,i za mene koja samo želim biti prisutna u lijepim stvarima (a tog zagrebačke mažoretkinje imaju da se nemože prebrojati) i bar ih na ovaj način dijeliti s vrijednim ljudima bez ikakve namjere da budem savršena (tj.da se jedino moj komentar ne briše) !!

    avatar

    08.02.2012. (09:10)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma 100 ljudi, 100 cudi!

    OVAJ POST JE ZATVOREN JER JE OTVOREN NOVI!

    avatar

    08.02.2012. (09:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...