Komentari

sailor-bold.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Aaren

    Iznenadila sam se pročitavši da su Dorian i Amy zabrijali. Prvo sam mislila da je to rekao Richard, dečko na kojemu je Amelia spavala, ali pročitavši tekst još jednom, shvatila sam da te riječi idu od samoga Doriana. Zanimljivo, no neću govoriti o tome da bi taj poljubac - ili više njih - mogao promijeniti cijeli njihov odnos.

    Dolores Umbridge... Vjerujem da nisam ni prva, ni zadnja koja ne voli tu rozu ženu. Bit će zanimljivo sve to čitati iz tvoje perspektive i, makar je već usrala najdraži mi čarobnjački predmet, svako ruganje učenika na njezin račun.

    Grlim

    avatar

    12.02.2012. (20:03)    -   -   -   -  

  • Mary-Jane.

    Jao, ta Umbridgeica! Kad se samo sjetim svoje sramote od prije par godina... naime, nakon što sam pogledala film, tvrdila sam da mi je ona jako simpatična, jer volim tu glumicu. A onda sam pročitala knjigu i shvatila koliku sam glupost izvalila. Amy(i)n (damn, nikad nisam sigurna kako se pišu ta strana imena) otac ju je savršeno opisao. A i ti si ju odlično skinula sa onim njezinim kašljucanjem i odvratnim rozim kaputićem – prava dobra, stara Dolores. Urgh.

    Znači, Amy vjeruje Potteru? Jedna od rijetkih. Još jedan plus kod nje :)

    Zanima me samo hoće li zbog toga dolaziti u sukob sa Umbridgeicom. Ne bih se čudila.

    E sad, za razliku od Alixe, ja sam pomalo i očekivala da će nekad biti nečega između Amy i Doriana (mada ne ovako skoro, priznajem), tako da me je puno više iznenadila njihova reakcija na to što se desilo, nego sam čin. Pomislila sam da će se promijeniti jedno prema drugome, ili se čak i potpuno udaljiti, ali ovako je puno, puno bolje ispalo. I baš sam se fino nacerila na ono njezino „I ti si meni naprosto ogavan“ :)

    Samo nisam shvatila jesu li spavali skupa ili su se "samo" pohvatali. Prije bih rekla ovo drugo, ali sve je moguće :)

    Sad me, naravno, kopka i to koliko je Dorian bio iskren kada joj je rekao da mu se ne sviđa, ali to je više zbog moje sklonosti holivudskim zapletima nego bilo čega drugog.

    Vidjet ćemo, u svakom slučaju :*

    P.S. Baš mi je drago da nije francusko :)

    avatar

    12.02.2012. (20:38)    -   -   -   -  

  • Brooke

    Sori što nisam uspjela komentirati prošli post, nisam nikako ulazila na blog tako da sam tek sad vidjela da si javila čak za dva posta.
    Što se tiče prošlog posta, obožavam ga u svakom smislu, obožavam te male detalje poput cigareta ili alkohola. Iako, nisam sad neki teški ovisnik, to su mi neki od najdražih detalja u knjigama, filmovima i sličnom.
    Nadam se da se Amyin život neće svoditi na partijanje poput ovoga i da nećemo čitati samo o tome. Vjerujem da će tu biti mnogo više :)
    Sad, muško-ženska prijateljstva se u 90% slučajeva i svedu na ovo, što ne mora nužno pokvariti prijateljstvo. Zanima me kako će to dalje teći.
    Čujemo se uskoro!

    avatar

    15.02.2012. (11:25)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Nekako mi je automatski palo na pamet da je Dorian imao nešto s Amy, čim sam pročitao da je Bella nestala s drugim frajerom. Samo, pitanje je je li se Amy tu zaustavila ili se moždam nakon što je iskoristila Doriana, prebacila na krevet po novu žrtvu. :P

    Ova Nicola će već nekako postati zanimljiva, vjerujem u to.

    Umbridge. Hm. Nikad nisam imao toliko averziju prema toj ženi koliku imaju ostali. Mislim, gadna je i to sve, ali nikada mi nije bila nešto toliko otrovna, osim onda kad je natjerala Harrya da piše sam po sebi. Pf. To je bilo gadno.

    Inače, da, sviđa mi se kako pišeš, ali u nekim se trenucima osjeti da se mučiš malo s povratkom u staru formu. Vjerujem da će to sve kroz par nastavaka nestati. :)

    avatar

    16.02.2012. (22:12)    -   -   -   -  

  • Brooke

    novo!

    avatar

    17.02.2012. (20:10)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Novo.

    avatar

    17.02.2012. (22:40)    -   -   -   -  

  • Jade H.

    Ahahaha, ne znam jesi li to bila ti, ili sam možda ja kriva, ali na kraju će Nicola postati točno kao ja :P čak ima i dobro dupe *__* ahahah :D

    TOOOOOOOO! DORIAN I AMY! JA TO PRIŽELJKUJEM OTKAD SAM IM VIDJELA MATCHING SLIKE I ČULA O DORIANU U PRVOM POSTU.

    Wups, caps lock. Ponovno zanimljiva radnja u tebe :D vratila si seeee, u velikom stilu :D čini mi se da sada i dosta bolje pišeš, ali to ti je vjerojatno došlo i sa godinama.

    Vjerojatno znaš za moje probleme sa kompom, ali eto, sve je pojašnjeno u onoj jadosti od mog novog posta :-*

    avatar

    18.02.2012. (10:12)    -   -   -   -  

  • Inna

    Poglavlje... Ne znam šta da napišem. Nekako sam očekivala neku zbrku s tim tulumom (šta da kažem pročitala sam svahi hpff RPG na MiH-u pa me takve stvari više ne iznenađuju :')) Ali, super je. Još kad uzmem u obzir činjenicu da možeš pisati u liku djetea od 12 godina, cure od 16 i žene od 20 i kusur godina, svaki daljnji komentar je suvišan :*

    avatar

    18.02.2012. (11:44)    -   -   -   -  

  • Inna

    Novo :*

    avatar

    18.02.2012. (22:47)    -   -   -   -  

  • Inna

    Promijenih adresu bloga. Možeš me naći na http://in-a-wrong-universe.blog.hr/ ;)

    avatar

    19.02.2012. (20:25)    -   -   -   -  

  • Damaris.

    Evo i mene.

    Moram priznati, iznenađena sam.

    Amy i Dorian?
    Zajedno?
    Zar ne behu najbolji drugovi?
    Doduše, da se ne lažemo, to je nešto što se dešava. xD

    Nisam sigurna da će ostati samo na tome te vjerujem da će njih dvoje, u nekim narednim postovima, vjerovatno čak i prohodati. Ali, oh, well, to su samo moje pretpostavke.

    Dolores Umbridge.
    Najomraženiji lik u 5. dijelu HP-a, definitivno. xD
    Iskreno se nadam da će joj Amy praviti sranja isto koliko i ona pravi svima. :D

    Izvini na bednom komentaru. Imam volju i vremena čitati, no komentari mi baš nisu na mjestu. Jednostavno ...ne mogu ih napisati večeras kako treba. o.O Nadam se da mi opraštaš. *:

    avatar

    20.02.2012. (01:35)    -   -   -   -  

  • Damaris.

    Kako ti je nezgodan dizajn na blogu, svaki put moram da pomeram kursor dosta puta da bih ga nahvatala na linku za komentare. :D xD

    U biti ...imam post, svrati. :') *:

    avatar

    20.02.2012. (17:05)    -   -   -   -  

  • M

    Ejj, Marie s MiH-a je. Da, cure su me nagovorile. :') Ali mogu reći da mi je sada drago zbog toga.

    Čitam te, no i sama si vidjela kakva sam u komentiranju bilo čega.
    Mogu reći samo da mi se priča jako sviđa. Javi za novi post. :*

    avatar

    22.02.2012. (18:52)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    24.02.2012. (19:51)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Oprosti što kasnim, bila sam u kazni.

    Obožavam tvoje male detalje, kao što je:Začarala je list Wingardium Leviosom i tjerala ga da leti kamo god bi ona to zaželjela.
    Nije svatko sposoban ubaciti tako ljupke događaje, iako same po sebi nepotrebne, ali zašto bi sve trebalo imati neki razlog?

    Da ti kažem da sam se iznenadila kada se Amy probudila na Richardu, ali ne toliko koliko sam se iznenadila kada joj je Dorian rekao da su zabrijali. Vraćala sam se na tekst da ga pročitam da je to stvarno on rekao, a ne Richard.
    Stvarno ne znam kako bih se trebala osjećati u vezi toga.

    Umbridgeicu si savršeno opisala, točno sam je mogla zamisliti sa njenim glupostima o dizanju ruke i kašljucanjem.

    Idem sada čitati idući post :D

    avatar

    26.02.2012. (15:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...