Ne znam cijenu sirila, ali kako god okreneš ovaj tvoj sir mi, neovisno o nazivu, izgleda vrlo ekonomičan i upotrebljiv. Ne znam samo da li se rastapa kada se ugrije kao mozzarella, ali ako i ne, odlično će poslužiti u hladnim kombinacijama. Ja sam meka srca pa neću daviti ženu da ga radi. I dalje ću povremeno kupiti gotove skupe varijante. Danas sam kupio grabancijaša, i isto je dosta skup. Žena u dućanu me uvjeravala da su sve jeftinije fete zapravo zamjenski sirevi, iako su im deklaracije bile vrlo slične. Tko bi ga znao što čovjek zapravo kupuje u dućanu, a vjerojatno ni trgovci baš ne znaju točno što prodaju ;)
06.02.2012. (17:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jesam, sad, odgovoril sam ti. Na placu moreš kupiti dvije vrste sira. Jedan se "kuha", drugi ne. Na oko isto, rulja ne kuži, ali but jebi ga. I nemreš filozofirati, a sklona si ktome, ali u svemum da uvijek pametuješ oko svega. Koja kenmija Bog ga jebo? Pa sirilo, enzim iz telećeg želudca je poznato već par tisuća godina, a škrte kumice to kisele svakak, pa i s alkoholnim octom.
06.02.2012. (18:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Biće škripi ko bidnin splićama snig pod noge!!! :-))))
05.02.2012. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
aj ti lijepo ako nisi zadovoljan u pak-papir pa meni pošalji, ja se ne bih bunila ovako :D
06.02.2012. (07:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Ukrali oni i lopužu sa Korčule!
06.02.2012. (09:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ne znam cijenu sirila, ali kako god okreneš ovaj tvoj sir mi, neovisno o nazivu, izgleda vrlo ekonomičan i upotrebljiv. Ne znam samo da li se rastapa kada se ugrije kao mozzarella, ali ako i ne, odlično će poslužiti u hladnim kombinacijama. Ja sam meka srca pa neću daviti ženu da ga radi. I dalje ću povremeno kupiti gotove skupe varijante. Danas sam kupio grabancijaša, i isto je dosta skup. Žena u dućanu me uvjeravala da su sve jeftinije fete zapravo zamjenski sirevi, iako su im deklaracije bile vrlo slične. Tko bi ga znao što čovjek zapravo kupuje u dućanu, a vjerojatno ni trgovci baš ne znaju točno što prodaju ;)
06.02.2012. (17:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
super zgleda al daj mi odgovori na ono pitanje iz prošlog posta.
06.02.2012. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Jesam, sad, odgovoril sam ti.
Na placu moreš kupiti dvije vrste sira.
Jedan se "kuha", drugi ne.
Na oko isto, rulja ne kuži, ali but jebi ga.
I nemreš filozofirati, a sklona si ktome, ali u svemum
da uvijek pametuješ oko svega.
Koja kenmija Bog ga jebo?
Pa sirilo, enzim iz telećeg želudca je poznato već par tisuća godina,
a škrte kumice to kisele svakak, pa i s alkoholnim octom.
06.02.2012. (18:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
nisam spominjala kemiju. prestani ludovati bez razloga.
lijepo sam pitala, nisam ti ništa filozofirala...
07.02.2012. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
daj mi reci još, kaj piše na tom sirilu iz apoteke, moram znat kaj da tražim tu u apoteci...
07.02.2012. (09:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...