Znači istina je to s bivolima u Italiji. Pravo povijesno pitanje je da li je mozarella nastala kad su dopeljali bivole ili je postojala i prije sam su onda skužili da je od bivoljeg mlijeka bolja :-)
05.02.2012. (19:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kiselo mlijeko? Sir je "nekuhani" i nemreš napraviti mozzarellu. Kumice tak delaju, ostave mlijeko na 48 sati u prostoriji iznad 24 NC. Dovoljno? Ovo je od "kuhanog" sira
06.02.2012. (18:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sour Girl
Miiiiiiiiir :)
05.02.2012. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Znači istina je to s bivolima u Italiji. Pravo povijesno pitanje je da li je mozarella nastala kad su dopeljali bivole ili je postojala i prije sam su onda skužili da je od bivoljeg mlijeka bolja :-)
05.02.2012. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
zagrljaj kuharu
05.02.2012. (23:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Znaš kaj sam ne kužim, zakaj nisi delal sa kiselim mlijekom i izbjegao dodavanje kiseline i tih gljivosoma?
ima neki razlog za to?
06.02.2012. (17:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Kiselo mlijeko?
Sir je "nekuhani" i nemreš napraviti mozzarellu.
Kumice tak delaju, ostave mlijeko na 48 sati u prostoriji iznad 24 NC.
Dovoljno?
Ovo je od "kuhanog" sira
06.02.2012. (18:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Radiš li na pogodbu (od metra) ili na dnevnicu?
U tvojoj kući nema gladi da je još metar sniga, pozdrav:)))
06.02.2012. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
aha, nema problema, ja sam lijepo pitala, ne kužim kaj se pjeniš.
nisam znala za tu razliku. dovoljno?
07.02.2012. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...