Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    U HRVATSKOJ POLA ULICA JEDNIMA, POLA DRUGIMA

    VIŠE JE CJENJEN MRTAV TITO ILI KAKAV SVETAC OD ŽIVOG HRVATSKOG PUKA I RODA

    To je čisti dokaz da mi nismo slobodno društvo, jer u Hrvatskoj - još uvijek postoje nazivi trgova i ulica po komunističkom diktoru Titu.

    Dana, 25. siječnja 2006. u Strasbourgu parlamentarna skupštine u Vijeća Europe snažno osuđuje zločine komunizma. Zastupnici su osudili zločine... „Vijeće parlamentarne skupštine Europe danas je osudilo masovna kršenja ljudskih prava od strane totalitarnih komunističkih režima te izrazilo sućut, razumijevanje i priznanje žrtvama tih zločina.“

    I Rimo-katolička Crkva osudila je komunizam, između ostalog - kao su i oni sami rekli: da rušili su SFR-Jugoslviju. Bivši komunisti i Crkva sad zajedno žive u simbiozi*, kao glavni parziti društva.

    Komunizam je iluzija, teorija i nikada i nigdje u svijetu nije saživio u praksi. Govorim o komunizmu koji bi djelovao na svojoj osnovnoj ideji da: SVATKO DAJE I RADI U SKLADU SA SVOJIM MOGUĆNOSTIMA, A DA SVATKO UZIMA (ILI DOBIJA) KOLIKO MU TREBA. DA JE SVE SVAČIJE I NIČIJE.. .
    Čista je to utopija.

    Komunizam kakav smo mi poznavali i kakav poznajemo sada u nekim drugim državama nije niti na tragu ovakvog idealnog društva.
    Što se tiče poziva na udruživanje u EU, opet u neku novu zajednicu kao što je bila bivša Jugovina - ja sam apsolutno protiv. Da je to valjalo ne bi se ni raspalo i jako dobro se zna zbog čega je došlo do raspada. Na ruševinama fingiranog* komunističkog ateizm*, jača sad vjera crkvenog klera.

    Ništa nije čudno što i danas gledamo na državnoj televiziji HRT-u (reprize) filmove o partizanima i komunistima. Dok s druge strane svakodnevno nam forsiraju uživo bogoslužja i mise. Sva ta doktrina ima za cilj da se široke mase ljudi drži u koncentričnoj ne prosvjetljenosti. Međutim, da se tu ne govori o bijedi i nezaposlenosti... Ili bolje rečeno o bezakonju i diktaturi vlasti – koja nema nikakve odgovornosti za čovjeka.

    U Bjelovaru, 07.02.2012. godine

    Hrvatski pokret ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    http://crostojkovic1958.blogspot.c om
    095/814-82-90
    brankostojkovic152@yahoo.com

    avatar

    07.02.2012. (13:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...