Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Gogi

  pedant E da su barem one visine rubnjaka u mm, ne bi bilo problema za guze! /pedant

  avatar

  31.01.2012. (14:12)    -   -   -   -  

 • Zagrebancija.blog

  Kod nas su napravljene staze samo da se kaže kako postoje, ali ne i sa onim pravim ciljem - da se biciklistima omogući neometano kretanje. Naši biciklisti ko da su na nekom natjecanju, da ne kažem na OI, disciplina 5km sa preponama. Ima kontenjera, stupova, automobila, motora, stolica i koječega. A i smai pješaci su dosta flegma prema biciklističkoj pa hodaju i po njoj pa se biciklist mora zaustavljat dok se ne pomaknu pješaci. kaj da velium, nekultura nadležnih i pješaka i svih ostaliih kaj misle da biciklističke staze ne postoje. Ovo sa rubnjacima je još relativno ok za bicikliste, malo podigneš guzu pa prođe, al kaj je sa onima kaj idu preko takvih rubnjaka u invalidskim kolicima? nemar, čisti nemar i lijenost od strane grada.

  avatar

  31.01.2012. (18:59)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Znači, žuta traka pokazuje samo dobru volju :-)).

  avatar

  01.02.2012. (00:49)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Zlice, točno tako: od cijele zamisli je najpozitivniaj dobra volja planera da su napravi staza, dok je realizacija lošiji dio ...

  Zagrebancija.blog: Da, ovdje se ne može reći da su promašaji samo tehnički (previsoki rubnjaci, iako je projekt sigurno predviđao niže) niti samo planski (izgradnja staze po najprometnijem dijelu pločnika koji je, istina, najširi, no ne i najzgodniji za postavljanje staze), već je tu kombinacija oba faktora.

  avatar

  01.02.2012. (08:02)    -   -   -   -  

 • DenMla

  Joj, meni još uvijek nije jasno jel' se u statistici rubnjaka radi o [mm] ili [cm]!?

  avatar

  01.02.2012. (09:05)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Uuu, DenMla, dobro si me upozorio, riječ je o CENTIMETRIMA! Hvala ti na ovom važnom komentaru!!!

  avatar

  01.02.2012. (11:32)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Izmijenjeno, sve je sad kako treba biti, izraženo u centimetrima!
  Ne kužim kako mi je uopće palo igdje spominjati milimetre, čak je i iz fotke jasno vidljivo da je riječ o centimetrima ... ah, ah.

  avatar

  01.02.2012. (11:36)    -   -   -   -  

 • Madjar

  Pozz svaka čast na vremenu i trudu koji si uložio.
  Svakodnevno se koristim trakošćanskom i dalje idem po kolniku kao i prije jer kao što si naveo odoše obruči i stražnjica, osim toga ne volim se vući i gurati s ljudima koji ne doživljavaju biciklističku stazu. Samim time moje kretanje bi bilo isfrustrirano s uključenim emotivnim ispadima prema jadnim ljudima koji nisu ni krivi ni dužni što nisu informirani i educirani.
  Iz moje perspektive potpuno PROMAŠENI projekt koji je još jedan u nizu na teret građana zbog nesposobnih i preplačenih inžinjera i urbanista.

  avatar

  13.02.2012. (16:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...