Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ribac

    XD Cijeli post jedan link XD

    avatar

    31.01.2012. (13:27)    -   -   -   -  

  • Šima

    eto sad!

    avatar

    31.01.2012. (16:40)    -   -   -   -  

  • raymond

    meni je najljepša marion cotillard! od novijih mi je otkriće amber heard, iako je lijepa, al nije mi toliko zanimljiva. zooey mi ide na kurac s tom 'adorkable' spikom koju prodaje, a ona nova serija joj je smeće.
    lea michele mi se uopće ne sviđa i iritantna je, užasno se oblači i presmiješno pozira :D baš je klasična amerikanka bez ukusa :/
    vidim da konačno nema fergie, mislim da je obično bila zastupljena na toj listi koja mi je .. neću reć ružna jer to stvarno rijetko upotrebljavam, al toliko nelijepa i neprivlačna i bez stila, baš utjelovljuje sve što mi se kod neke žene može ne sviđati

    avatar

    31.01.2012. (17:01)    -   -   -   -  

  • gemini

    izbacio si Emmu Stone??! ja ju obozavam. totalni girl crush. a Zooey mi je u posljednje vrijeme bas jako iritantna, pogotovo u toj novoj bezveznoj seriji. ne mogu vjerovat da su nam se ukusi tako temeljito razisli od vremena Loosice pa do sad :/

    avatar

    31.01.2012. (17:12)    -   -   -   -  

  • junac

    istina, new girl je loša, čak bih i ja rekao da je malo prepekmezasta zooey tamo, ali kad sam čuo taj mili glas kako pjeva (she&him), zaljubio sam se i ništa drugo me ne zanima.

    emmu stone zapravo uopće ne znam, to kaj sam bacio pogled na slike nije me se dojmila. sad sam se morao prisjetiti, da, crvena kosa, plave oči, predaleko od mojih horizonta :D to nikad nije ni bio moj tip. loosica, penelope, natalie p, mila kunis - to je zicer kod mene - zato ću se uvijek paliti i na nicole sch. i kim kardashian.

    eh, da, i ova nova koja vodi briljantin mi je slatka (ak je netko uspio uhvatiti)

    avatar

    31.01.2012. (23:54)    -   -   -   -  

  • gemini

    da, kuzim. fizicki se ne uklapa u tvoj tip. al vjerujem da bi ti se svidjela osobnost :D pa molim te da ubuduce malo obratis paznju na nju.

    ne znam na koju iz briljantina mislis. neki dan su vodile dvije, obje smedjokose, ali nisu bas ostavile neki dojam. pretjerano su se umiljavale kameri i prenapadno smijesile.

    avatar

    02.02.2012. (00:24)    -   -   -   -  

  • junac

    ok, obratit ću pozornost na emmu
    al to radim samo zbog tebe ;)

    iz briljantina ona nijansu niža i manja i tamnije kose i vjerojatnija u minici

    avatar

    02.02.2012. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...