Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • crostojkovic1958

    BANDA KOMUNISTIČKA I DALJE NAM SE CERI U LICE

    DANAS - ODNOS CRKVE I HRVATA

    Piše: Branko Stojković
    08.07.2010., četvrtak
    KRIKOVI IZ ČAZMANSKE ŠUME

    https://blog.dnevnik.hr/komunjarekomunjare

    JOŠ NI DANAS SE NE SMIJE RASKOPATI ČAZMANSKA ŠUMA
    ZLOČINI KOJE SU NAPRAVILI PARTIZANI POD VODSTVOM MAJORA FRANJE TUĐMANA - POUBIJAVŠI 3000 HRVATA

    Hrvatska se 10. prosinca 1999. oprostila od svoga prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, koji je umro nakon dugotrajnih pokušaja liječenja. Njegovo je posljednje počivalište na groblju Mirogoju uz crkvu Krista Kralja, na početku glavne mirogojske aleje.

    U povodu 10. godišnjice smrti prvoga hrvatskog predsjednika izaslanstvo HDZ-a, u kojem su bili članovi Predsjedništva predvođeni predsjednicom HDZ-a Jadrankom Kosor, položilo je jutros vijenac na Tuđmanov grob na Mirogoju. U izaslanstvu je bio i donedavni predsjednik HDZ-a te sadašnji počasni predsjednik stranke Ivo Sanader. Vijence su položile i braniteljske udruge, županijsko izaslanstvo HDZ-a i Grada Zagreba.

    Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor istaknula je kako je želja Franje Tuđmana od početka njegova političkog angažmana, od osnutka HDZ-a i otkako je stao na čelo hrvatske države bila europski put Hrvatske. To je sanjao, to je nastojao ostvariti i mislim da smo mi na kraju ostvarenja toga puta, rekla je Kosor. HDZ je godišnjicu smrti Franje Tuđmana obilježio i komemoracijom u rodnoj kući prvoga hrvatskog predsjednika. U Velikom Trgovišću okupili su se članovi središnjih stranačkih.

    U zagrebačkoj katedrali, na misi za Domovinu u povodu 10. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u propovijedi je među ostalim govorio o ulozi Franje Tuđmana u demokratskim promjenama, njegovoj osobnoj žrtvi, ali i vremenu koje je nastupilo nakon njegove smrti.

    Danas, na desetu obljetnicu smrti predsjednika samostalne hrvatske države, dr. Franje Tuđmana, u sabranosti i molitvi dublje promišljamo o svojoj nedavnoj povijesti. Osjećamo da se u njezinu predstavljanju programatski događaju iskrivljavanja i da se ne prestaju skladati melodije po notama onih koji misle da se istina može zaustaviti po diktatu novih silnika, kazao je, među ostalim Bozanić.

    NI DANAS SE NE SMIJE RASKOPATI ČAZMANSKA ŠUMA

    Zašto se ratni zločini Franje Tuđmana i danas skrivaju. Bilo je to u Drugom svjetskom ratu, tj. potkraj 1945. godina, kada je Franjo Tuđman dao poubijati oko 3000 ljudi u Čazmanskoj šumi. Negdje 1997. godine počela su iskopavanja leševa - ali ubrzo su radovi zaustavljeni. Po naredbi ni do dan danas nije se smilo taknuti u to podrućje. No, Franjo Tuđman je umro, ali njegova žena Ankica može se prisjetiti - kao osobna tajnica partizanskog oficira Franje Tuđmana, a poslije, kao i vlastita supruga... Vrlo je sramotno kada se prava istina sakriva o prvom predsjedniku Hrvatske. Nikada nitko nije odgovarao za taj masovni zločin. U nikakvim knjigama i Zbornicima nije zapisano da Franjo Tuđman je stolovao u Čazmi i tamo sa svojom partiskom jedinicom imao štab. Iz osobnih memoara, odnosno iz knjige "Kako sam upoznala Franceka" Ankice Tuđmana, može se saznati - tko je Franjo Tuđman bio... To je živa sramota za Hrvate - Tko im je bio predsjednik i tobože - tko im je stvorio državu. Još veča je sramota - kada kardinal Josip Bozanić u Katedrali moli i provodi misu za nekažnjenog najvećeg zločinca - Dr. Franju Tuđmana. Svi oni koji se njemu klanjaju - razbojnici su, lopovi i zločinci... Vidimo danas kakvu hrvatsku je Franjo Tuđman i HDZ-e stvorili. Što je najgore i dalje živimo u bolesnim lažima i mnogi neće sagledati istinu...

    U Bjelovaru, 14.12. 2009.

    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2013. (13:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...