Komentari

samoanestezija.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • just-a-woman

    Ja sam totalna suprotnost tebi! Kad pravim generalno čišćenje, znam napuniti vreće i vreće stvari za bacanje, od starih računa do pokidanog nakita (bižuteriju, ne zlato i srebro), a odjeću dajem u Crveni križ... Nekako se ne osjećam dobro kad mi se gomilaju stvari koje mi ne trebaju i koje ne upotrebljavam. Kao i ovo tvoje skupljanje stvari, i ovo moje bacanje je vjerojatno nešto psihološki... :)))

    avatar

    30.01.2012. (08:58)    -   -   -   -  

  • samoanestezija

    @ just a woman: Fora je u tome što se ni ja ne osjećam dobro kada mi se gomilaju stvari koje mi ne trebaju i koje ne rabim. Samo nije mi lako da razaznam što mi je bitno, a što nije - pa se to često preslikava i na druge frontove u životu. Tu lekciju želim da savladam!:)

    avatar

    05.02.2012. (09:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    to ti je odličan početak! samo valja i ustrajati a i pozitivno gledati na stvar.
    pa si tako reći, ne lošem društvu, ne lošim vezama i sličnim ne(gativnim) stranama :))

    avatar

    05.02.2012. (15:27)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Oho-hoooo, dobro došla. :-)) Meni nekad prvo treba psihofizička priprema za pospremanje (i doslovno i preneseno). Znalo se događati da, kad sam generalno pospremala svoju sobu, svaki put izbacim određene stvari - odlučna da se obračunam s nepotrebnim. No, koliko god sam u tome i uspijevala, uvijek bi se našlo i ono što - ipak treba ostaviti. Pa bi svejedno bilo neuporabljivo. I tako do sljedećeg velikog pospremanja. Onda opet, nešto baci, nešto ostavi. Ali, moram reći da su stvari ipak napredovale. S vremenom sam naučila da se suvišnoga i neuporabljivoga treba oslobađati. To mi je na neki način i putokaz za pospremanje same sebe, ne samo prostora u kojem živim. Korisna vježba za mnoga životna područja. Ono što je vrlo točno i istinito - da taj proces nije jednostavan niti brz. Ali kad se počne, korak po korak, sa svakim novim potezom - zadovoljstvo je sve veće! ;-)) Još uvijek radim na tome... ;-)

    avatar

    08.02.2012. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...