Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Kojotica

    ovom mladom čitatelju bi odgovorila ovako : tko sjedi na dvije stolice, najčešće padne izmedju njih. što i nije tako loše, jer strada samo guzica. povrijediš li dvije žene, znaj samo da će osveta biti krvava. udruže li se (jer i taj je scenarij moguć, nakon medjusobnog vrijedjanja ipak se slože da si zapravo ti prokleta muška svinja, a one nedužne žrtve tvojih manipulacija), dupe neće patiti - ode glava. no kod takvih dupeglavaca, to je ionako jedno te isto.

    avatar

    27.01.2012. (08:20)    -   -   -   -  

  • nataša

    znala sam da si to ti ... Lastane !!! :-))))))))))))

    avatar

    27.01.2012. (08:31)    -   -   -   -  

  • NF

    rezerve nikad, niučemu, ne škode, evo meni nestaje toaletnog ;)

    avatar

    27.01.2012. (11:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Kojotica: ne brini, ja bih bio sretan da karma postoji, ali eto ipak je nema ;-)

    LOL @ NF

    avatar

    27.01.2012. (12:25)    -   -   -   -  

  • zubićvila

    ajde onda i meni daj takvu uputu za nemoralnu strategiju. imam bivšeg muža s kojim sam ostala u prijateljskim odnosima, zbog posla i djeteta. on ima curu (zbog koje nam je pukao brak) koja je 20 godina mlađa od njega, ali nije baš nešto zaljubljen u nju (što zaključujem po vremenu koje se viđaju a da ništa ozbiljnije nije iz tog proizašlo i po činjenici da on šara naokolo i ima bar još 2, 3 s kojima se povremeno viđa). e pa, mom bi egu godilo kad bi on nešto pokušao sa mnom, čisto da se mogu malo osvetiti odbijajući ga. on je često kod mene, zna me zagrliti, masirati, nosi mi poklone i stvari za kuću, tako da znam da mu nisam odvratna. komentira moj izgled (pozitivno) i slično. što ti misliš?

    avatar

    28.01.2012. (04:08)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    haha pitanje je koja ce mu glava otici :/
    ah svi bi muski bili exsperti u zongliranju, al da im loptice ne skacu naokolo..

    avatar

    28.01.2012. (21:06)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    "boli me srce kad pomislim na prekid"... "žene to redovito rade"... koje bljuvotine! Daj nemoj glumit nevinašce ;-) Zanimljivo, da tvoja cura to napravi tebi kaj ti namjeravaš napravit njoj, cvilio bi za njom godinama... Dečki takve stvari shvate kao uvredu svojoj muževnosti i godinama pate.
    Inače mislim da je Ignissov savjet super, samo nisam sigurna da će tvoja hladnoća povećat interes kod tvoje cure - to ju može potaknuti i da prkeine, ili nađe nekog drugog. Meni je to obično signal da vezu treba završit.

    avatar

    29.01.2012. (10:50)    -   -   -   -  

  • Erogeni genij s Venere

    Tvoj post mi je prvi iskočio kad sam nakon dugo vremena otvorila svoj blog. Interesantni postovi, uzet ću si vremena da ga pročešljam temeljitije.. :) Kojeg si spola?

    avatar

    30.01.2012. (14:54)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    ovaj dečko je u 20-im...ima on još da se obara s nogu i nogu dok se smiri...bolje da nema nikakvu curu i da leti od cvijeta do cvijeta i "oprašuje" šta stigne, to je najpoštenije rješenje, sve dok prođe određeni i neophodni broj godina...moj savjet je da ne bude u vezi ni sa jednom ni sa drugom...sa koleginicom samo neobavezno jer će vrlo brzo neka druga da ga očara čim koleginicu izgustira...to je normalno za njegov "uzrast":)))

    avatar

    31.01.2012. (16:06)    -   -   -   -  

  • rezerva

    Ja sam ta rezerva - daj mi savjet kako da prestanem biti rezerva i postanem prva.

    avatar

    31.01.2012. (17:10)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @zubićvila: pokušaj s ovim. Samo se učini malo dostupnijom (i.e. kroz česti ali nevini i dvosmisleni dodir) i vidjet ćeš kako će pokušati eskalirati, pa ako želiš nešto na brzaka ili ga odbiti, tvoj je.
    Ako te unatoč tome ne nalazi privlačnom u tom smislu ili baš želi biti vjeran toj, bojim se da ti ne mogu pomoći.

    @little psycho: LOL @ ne skaču unaokolo

    @Samohrana majka: bit će uskoro post "Žene se igraju više od muškaraca" pa ćemo malo rasvijetiliti i to područje. Iako se slažem, čak i da se igraju u 99% slučajeva, to opet ne bi činilo ovu stvar moralnom. Na (ne)sreću, ne živimo više u moralnom svijetu...

    @Erogeni genij: hvala! Ja sam muško, iako mislim da nigdje ne navodim nešto o sebi, mislim da bi trebalo iz nekih postova biti očito

    @reginaelena: iako, postoji nešto ironično u tome da su muški te dobi, a koji jesu vjerni i žele se vezivati, u pravilu oni kojima uistinu trebaju savjeti s ovog bloga jer nisu privlačni ženama. To je novčić s dvije strane...

    @rezerva: osim ako se on ne osjeća ugušeno zbog toga što mu stalno prigovaraš, ljubomorna si ili stalno izazivaš svađe i odbijaš seks, bojim se da se tu ne može puno učiniti. Ili si mu privlačna (dovoljno da ne riskira izgubiti te kroz varanje) ili nisi. Napominjem, poznata racionalizacija "previše ga volim pa me zato vara" se ne broji kao nešto što muškarce guši.

    Ako se ne radi o prvom slučaju, tvoja najbolja mogućnost je da nađeš nekog normalnog i manje glamuroznog tko ima manje i opcija i volje za varanje. Sorry.

    Novi post: Pogled na australsko seksualno tržište

    avatar

    02.02.2012. (03:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...