Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


 • donin svijet

  Naravno da je sve naopako postavljeno.
  U pravu si svakim svojim slovcetom... Jedino se ne slažem da je sada glupo biti PROTIV. Bit ću PROTIV baš zato što je referendum tek igrokaz.... i nešto čime OPET prave budale od nas.
  Zašto su ga uopće organizirali i trošili lovu na njega, ako je već sve gotovo? Baš zato što su nas tako bahato doveli pred gotov čin, baš zato što ministrica prijeti, baš zato što hapse prosvjednike, što našu lovu troše na snimanje reklama koje izgledaju kao da su za mongoloide... i baš zato neću nikuda otići da izbjegnem izjašnjavanje.... Lijepo ću se urediti, otići na biralište i zaokružiti PROTIV! :)

  avatar

  21.01.2012. (14:27)    -   -   -   -  

 • mosor2

  @Dona, organizirali su ga zato jer je obavezan. Problem je što nije bilo ozbiljnog izjašnjavanja (ma ni promišljanja) još onda kada je proces pristupanja pokrenut. Inače, ne vjerujem da je referendum samo igrokaz: oba su ishoda moguća, a o tome svjedoči i nervoza u vladajućoj koaliciji, koja je nakon 8 godina HDZ-ove vladavine i sama dovedena pred gotov čin - oni su svjesni da će ih HDZ, Crkva i tko zna tko još unisono prozvati ako na referendumu pobijedi opcija "protiv", i onda im na nos nabiti sve negativno što će iz toga "protiv" proizaći. Iako, realno - ne vjerujem da opcija "protiv" ima šansu da osvoji više od 30 - tak posto glasova. A i nisam rekao da ću otići na Kupres da bih izbjegao izjašnjavanje - meni su naime snijeg i sanjkanje važniji od nekakve navodne budućnosti Hrvatske. Ako se vratimo prije zatvaranja birališta, otići ću glasati (vjerojatno "za"), u protivnom - ništa.

  avatar

  21.01.2012. (15:38)    -   -   -   -  

 • propheta nemo

  Ne bi bilo fora da propustimo fajrunt za par godina. :)

  avatar

  21.01.2012. (16:14)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  @Mosore... puca meni lijevo uho tko će kome što nabijati na nos. Taman posla da se zamaram tim političkim nadmetanjima. Danas je Pusićka lijepo rekla da su svi oni prolazi, a ova odluka će narodu i ovoj zemlji donijeti dugoročne rezultate... . U potpunosti se slažem s njom... ali samo u tome da je odluka važnija od njih samih i njihovog političkog statusa. Ona zna za što se bori.... a to je važno i njenom djetetu.
  E vidiš... meni je važno mojoj djeci pokazati da moraju reagirati uvijek kada od njih netko očigledno pravi budale i da nikada i baš nikada ne pristanu biti na koljenima jer je netko drugi nešto za njih odlučio... a oni tada trebaju odglumiti oduševljenje i praviti se da ne kuže kako ih manipuliraju. Odavno sam svjesna koliko su mediji sputani i neslobodni... ali u zadnjih mjesec dana to je tako očito da tjera na povraćanje. Našu djecu moramo naučiti da misle svojim glavama i gledaju svojim očima.....
  Malo je meni važno kakav će sutra biti rezultat. Bitno mi je da spavam mirne savjesti... jer u toj farsi nisam sudjelovala. Nikada nisam bila poltron i poslušnik... i to mi je važno ostaviti kao uspomenu mojoj djeci... jer to je puno važnije od sveg materijalnog što im mogu ostaviti.

  avatar

  21.01.2012. (23:48)    -   -   -   -  

 • mosor2

  @propheta nemo, ...kad smo već propustili sve ono što je valjalo u zadnje 22 godine.
  @Dona, neka svatko odluči prema svom nahođenju - svakako ćemo pogriješiti. :)

  avatar

  22.01.2012. (00:32)    -   -   -   -  

 • anonimac

  slažem se s puno toga.... zato i dolazim na blog.
  ja sam PROTIV - najviše zbog agresivne kampanje sada vladajućih i nemogućnosti suprostavljanja -jedino sam slušala dr. Dodiga kod Stankovića, ali voljela bih čuti i nešo mlađe ljude - pa ipak mi stari njima ostavljamo ovaj jadni napaćeni svijet. Mom su sinu na faksu tako lijepo obrazložili ulazak u EU da je mali prvi put glasovao kao roditelji. a to su ipak dr. znanosti, a ne glupani bez škole i primitivni Dalmatinci. (tako se titulira nas protivnike EU)
  Nisam za HDZ, Sanader mi se smučio odavno, tim više što sam ga ubrajala u splitske prijatelje i karala se na poslu zaklinjući se u njegovo poštenje...e, lude li žene! živa naiva. što se Pusićke tiče, njena kćerkica Daina odavno studira u Londonu s državnom stipendijom - scenografiju. pa fali nam režisera... A mama će na 15 000 eura plaću. i ja bih navijala za ulazak u EU zajednicu...
  MI smo europski stari narod, civilizacijski smo bili ispred mnogih današnjih Europljana, ali smo nesložni i prati nas Zvonimirovo proklestvo - sve više vjerujem u legende... bar ih je lijepo čitati.
  I jedan jezični savjet, dragi Mosore - nemoj koristit ono -dupe - kad imamo tako lipu našu rič -guzica!
  Pozdrav !

  avatar

  22.01.2012. (15:35)    -   -   -   -  

 • propheta nemo

  Izgleda da ćemo ipak stići na ono što ostane od kolačâ. :D
  *U svakome od nas
  neki pjesnik čuči
  i zbilja je lijepo
  kad to biće muči. :)

  avatar

  22.01.2012. (21:44)    -   -   -   -  

 • mosor2

  @anonimko, nije sve u dalmatinskom jezičnom standardu. Meni osobno dupe zvuči ljepše, izgleda nekako manje i zaobljenije.
  @propheta nemo, daj pet :)))

  avatar

  23.01.2012. (12:38)    -   -   -   -  

 • anonimac

  najljepše zvuči - guza. asocira ili pravilno, podsjeća na malu nevinu djecu - jedino za što vrijedi živjeti na ovom svijetu! dijete je jedino čisto i lijepo. i jedino što te voli , kad te voli, bez primisli i interesa - voli te zbog tebe samog.premda, ljubav treba i zaslužiti...

  avatar

  24.01.2012. (13:16)    -   -   -   -  

 • mosor2

  Ajme, @anonimko, što dolikuje Jupiteru, ne dolikuje, da prostiš, volu. Da sam ja poput tebe napisao da mi riječ guza odmah zamiriše na nevinu dječicu, prvo bi me napali dežurni lovci na pedofile, pa bi me prijavili višim instancama, i ode moj blog bogu na istinu. Inače, iz vlastitog iskustva s obje strane barikade, mislim da je jedino roditeljska ljubav bez primisli i interesa (hormonski uvjetovana) - mali su skotovi itekakvi materijalisti. :))
  U mojoj osobnoj jezičnoj praksi, upotreba imenica guzica i dupe te njihovih izvedenica strogo je stupnjevana (prema rastućoj veličini opisivanog objekta): guza (za malu djecu) - guzičica - dupence - dupe - guzica - guzičetina (za pozamašne primjerke); dakle je moj interes i osobni afinitet negdje po sredini skale - otud moja sklonost riječi dupe.

  avatar

  24.01.2012. (17:05)    -   -   -   -  

 • anonimac

  nasmijala sam se. Od Europe do guzice, pa nije loše ispalo. Pametan si ti dečko, a ja sam ispala krava ( a to sam i po horoskopu).
  AJDE, STOJ MI ZDRAVO I VESELO!

  avatar

  24.01.2012. (20:10)    -   -   -   -  

 • panorame


  Sewen i Nachtfresser!

  Sewen i Nachtfresser,blogeri bloga.hr se odmetnuli i po želji bez stida.Dokle će stići ovaj ludi svit,nazovimo ga tako?Pa neka nas Bog sačuva od ovakvog zla kojeg vidimo iznad!

  Sewen

  Tvoj svit se ne kida i ne ruši
  sve dok ti ga NF bloger puši
  dok on tebi i ti njemu
  sritni ste u svemu.

  Uz osićaj divan
  puši ti ga i Vidović Ivan
  pruži mu revanš
  onako kako znaš
  uz dobre kite sritni ste baš
  istina ovo ki OČENAŠ.

  S đavlima se boriš
  jer druge koriš
  isto činiš dok se ne umoriš
  ludo je što u pismi zboriš.

  I dok pišeš o ljubavi
  ne znadu za ljubav gubavi
  ni ti ni NF bloger
  onaj sotona,prožder
  ne zna ni Vidović Ive
  predodžbe su vam krive.

  www.miljevcimojidragi.de

  Utipkati naslov pjesme i otvorit će se uz fotografije na mom Homepage!

  Zamuljaj ga Sewene
  i Nachtfresser oće
  na velike količine
  za to vrime doće.

  I Alexxl zamuljat će
  ne malo već cila
  i u tom vam puno sreće
  želja vam se ispunila.

  Zamuljaj ga Analizo
  Sewenu si blizo
  zov kraljice crne
  nek se u vas prne.

  www.miljevcimojidragi.de

  avatar

  01.03.2012. (04:18)    -   -   -   -  

 • panorame

  Nevenka Bečić

  Nevenka Bečić,sestra gradonačelnika Splita gospodina Keruma,jasno je dala na znanje novinarima zloglasne Slobodne Dalmacije da s njome nema poigravanja.Prodate duše u ovom EPH tisku i guzicu bi ponudili za koju kunu više.I Kerum i sestra mu Nevenka su najveći trn u oku blogerki blog.hr Marchelini!

  Sivat će ti iz kopita
  ne pustiš li svit u miru
  na Marjanu iznad Splita
  kad budeš u punom điru
  mrska svima Marchelina.

  Ispod repa kad zatutnji
  blogerice nekad tebi
  sve će vodit nekoj slutnji
  đavla tražiš sama sebi
  u koži ti bija nebi.

  Željko Kerum,duboko se zamislio jer posla je i previše,nije lako ali izdržat će se.Bolje radit i imat nego lagat i krast.U bivšoj Jugi za komunizma je lagat i krast bila čast.Kod Keruma toga nema!

  Navikla se Marchelina
  još u vrime crvendaća
  brige odkud,nek se ima
  trubili joj mate,ćaća
  sad na niske grane pala
  dobila je što i dala.

  Kad te Željko nogom ritne
  a Nevenka još privrati
  ostaju ti ure sitne
  sebi đavla prizivati
  jaši đavlu oko vrata
  Marchelina ti bahata.

  www.miljevcimojidragi.de

  Utipkati naslov pjesme i otvorit će se s fotogravijama na web stranici iznad!

  avatar

  01.03.2012. (04:19)    -   -   -   -  

 • panorame

  Dugo ti nisam ništa komentirao stari klipu.
  Ova pisma iznad je davno napisana i na mojoj je web stranici,neovisnoj o hrvatskom blogu,neizbrisiva.Čim je pošaljem Marchelini,tvojoj poštovanoj,odmah zatvori blog za komentiranje,eno je i sada sve zatvoreno.Stao sam joj isto ki i tebi na rep.S Mirčetom nema poigravanja a to si i sam shvatio a Dona iz Ima jedan svijet da i ne govorim.

  www.miljevcimojidragi.de

  avatar

  01.03.2012. (04:24)    -   -   -   -  

 • getreide

  Čepina tebi a i Andrei
  pa uživaj pa se smeji
  blagoslov najmiliji
  od Đoke u Srbiji.

  Čepina samo čepina
  vama svima zadrtima
  za Neverina i Nachtfressera
  nek uđe skros a ne zera!

  avatar

  14.03.2012. (09:03)    -   -   -   -  

 • neluduj

  Pozdrav iz Germanije ako ti mrsko nije!

  avatar

  03.04.2012. (10:22)    -   -   -   -  

 • sritanuskrs

  STALA PLAČUĆ TUŽNA MATI

  Stala plačuć tužna Mati,
  gledala je kako pati
  Sin joj na križ uzdignut.

  Dušom njenom razboljenom,
  rastuženom, ražaljenom,
  prolazio mač je ljut.

  O koliko ucviljena
  bješe ona uzvišena,
  Majka Sina jedinog!

  Bol bolova sve to ljući
  blaga Mati gledajući
  muke slavnog Sina svog.

  Koji čovjek ne bi plak'o
  Majku Božju videć tako
  u tjeskobi tolikoj?

  Tko protužit neće s čistom,
  kada vidi gdje za Kristom
  razdire se srce njoj?

  Zarad grijeha svoga puka
  gleda njega usred muka
  i gdje bičem bijen bi.

  Gleda svoga milog Sina,
  ostavljena sred gorčina,
  gdje se s dušom podijeli.

  Vrelo milja, slatka Mati,
  bol mi gorku osjećati
  daj, da s tobom procvilim.

  Neka ljubav srca moga
  gori sveđ za Krista Boga,
  da mu u svem omilim.

  Neka dođu i na mene
  patnje za me podnesene
  Sina tvoga ranjenog.

  Daj mi s tobom suze livat,
  Raspetoga oplakivat,
  dok na svijetu budem ja.

  U tvom društvu uz križ stati,
  s tobom jade jadovati
  želja mi je jedina.

  Kada dođu smrtni časi,
  Kriste Bože, nek me spasi
  Majke tvoje zagovor.

  Kad mi zemlja tijelo primi,
  dušu onda uzmi ti mi
  u nebeski blažen dvor.

  Malenica Mirko

  avatar

  05.04.2012. (08:37)    -   -   -   -  

 • sritanuskrs

  Sritan Uskrs!

  Malenica Mirko

  avatar

  05.04.2012. (08:38)    -   -   -   -  

 • smilujnamsegospodine

  Pozor!
  Danas se ne mrsi!

  avatar

  06.04.2012. (11:33)    -   -   -   -  

 • smilujnamse

  Prominka i uskrsna jaja!

  Što za Uskrs sve ponudi
  osta đavlu da se čudi
  a pametnom da izludi.

  Htio skriti al ne mogu
  na nekom “promona”blogu
  iz Promine dama mala
  tri je jaja nacrtala
  s njima Uskrs čestitala.

  Svi jednake veličine
  veći nego u jarčine
  za istinu moram reći
  vidio ih nisam većih.

  Na jajima unesena
  različita svud imena
  pa na jaju ni jednome
  nigdi mista prazna nema.

  Nepoznati s blogosfere
  koji joj se samo cere
  i ponekad komentar daju
  sad se sami pripoznaju
  kod Prominke na čudnom jaju.

  Miljevčanac u Gelsenkirchenu

  avatar

  10.04.2012. (07:52)    -   -   -   -  

 • uskrsnajajaprominke

  Dobar ti kus uz prominska jaja CRNE KRALJICE!

  avatar

  12.04.2012. (09:44)    -   -   -   -  

 • www.miljevcimojidragi.de

  Magarad u Promini!

  Dok on sebi para bira
  ona neće da je dira
  moli ga u punom điru
  da je pusti još u miru.

  Dok se nogom u njeg rita
  a on želi i ne pita
  pa je goni sve do zida
  bez isprike i bez stida
  sve do đavla nek se vine
  ki karakter od Promine.

  Pisma je uz odgovarajuću fotografiju za viditi na web stranici pod kojom je komentar poslan!
  Hvala na pozornosti!

  avatar

  28.04.2012. (11:19)    -   -   -   -  

 • www.miljevcimojidragi.de

  Napiši nešto meštre,odavno te nema...
  Možda te razvesele stihovi iznad...
  Pozdrav!

  avatar

  28.04.2012. (11:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...