Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • amaterka

  Baš mi je jučer baka diktirala recept za kruh...Sastojci za kruh su slični tvojima...sviđa mi se kombinacija sa začinskim biljem i češnjakom :)

  avatar

  21.01.2012. (11:55)    -   -   -   -  

 • cookandplay

  Fini kruh! svidja mi se.
  U kojoj je kombinaciji ide najbolje? uz glavno jelo?
  ili kao podloga za neki namaz?

  avatar

  24.01.2012. (14:16)    -   -   -   -  

 • Sanela Mallory

  amaterka;
  probaj i ovu varijantu:)

  cookandplay;
  meni paše uz sve:) No, to je stvar ukusa:)

  avatar

  25.01.2012. (13:55)    -   -   -   -  

 • MARIA

  Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marija Ivana i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: westlakefinancehome@gmail.com

  avatar

  08.05.2020. (03:28)    -   -   -   -  

 • dorabogatstvofinancijskou

  Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp: (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok citate.

  avatar

  29.06.2020. (19:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...