Komentari

radostipatnja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Krv anđela

    Zalosno, ali istinito, bolno ali pravedno. - baš tako.
    Istiniti post. :)
    Obaveze i to, pa ne stignem =/ Al bit će novo svaka 2-3 dana pa će sigurno sutra bit novi nastavak jer danas ne stignem.
    Istiniti post. :)

    avatar

    17.01.2012. (19:09)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Meni je smijesno kad netko kaze "Mladi zbog pritiska drustva pocinju pusiti/piti/drogirati se, sve zbog prijatelja" Kakvi su to prijatelji koji te forsiraju na nesto sto zapravo ne zelis? Mozda ja ne znam kako je to, imala sam srecu pa sam jedina u ekipi bila nepusacica neko vrijeme a najmlada medu njima, nikad me nisu kritizirali niti rijec rekli zasto. Ponudili bi iz pristojnosti al forsiranje nikad. I sad se vracam na pocetno pitanje, zasto se ljudi zadrze u takvim skupinama... Jer to nisu prijatelji.
    Svi su imali nekad period u zivotu da su se morali dokazivat. I onda s vremenom dolaze podjele, oni koji ce 'odrast' i oni kojima ce taj izbor biti stranputica i propast ce. To je to... O netu sam pricala u svom postu, nema smisla da se ponavljam. Svatko bira svoj zivotni put, na nama je da se trudimo da budemo bolji i uvidamo greske.

    avatar

    17.01.2012. (20:57)    -   -   -   -  

  • Andrea

    Ostroumno.^^

    avatar

    17.01.2012. (22:27)    -   -   -   -  

  • Ja samo Gora

    Hmmmm, zanimljivo razmišljanje...život i jeste pokušaj, ali pokušaj da se bude bolji, da se otgrne od očekivanja drugih (bar onim "individuama" koje su prozrele da je se ne živi radi i zbog Drugih, nego zbog i sa sabom, koje znaju da nam je život-sasvim sigurno, onostranost i ako je ima, je neizvjesna, dat samo jednom).
    Ipak, ne smijemo prenebregnuti varci da je život individue zaseban, sam sebi dovoljan, bez postojanja Drugih ni mi ne možemo biti ono što jesmo- drugi su nam potrebni da pomoću njih i njihovim posredstvom shvatimo šta smo doist mi sami, u kolikoj mjeri nas drugi određuju, pitanje je dozvole i karaktera pojedinca.
    Treba se odmaknuti od drugih, od njihovih očekivanja, često treba da raskrstimo i sa vlastitim vaspitnim nasljeđem da bismo udahnuli i zgrabili, osvojili komadić slobode za sebe da djelujemo samo iz vlastitog htijenja.
    Sloboda, apsolutna sloboda je utopija, ali ako uspijemo bar povremeno i bar u nečemu raditi po svojim pravilima to je mnogo i dovoljno za jedan prosjećan ljudski život. Preuzeti odgovornost za vlastiti život u svoje ruke, ne tražiti krivca izvan nas samih jer mi smo ti koji kreiraju vlastiti život, naravno u ponekad determinirajućim uslovima, determiniranim onima što je izvan nas i van naše kontrole...ali, čak i tada uvijek imamo mogučnost izbora: predati se ili boriti, pa makar naposlijetku shvatili da je to bila don Kihotovska borba, ali bila je naša i mi smo je izabrali.

    avatar

    18.01.2012. (00:02)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Novo kod mene :)

    avatar

    18.01.2012. (12:59)    -   -   -   -  

  • Leptirica..

    Hmmm pa neznam baš..ne bih se baš u potpunosti složila ://

    avatar

    18.01.2012. (13:02)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    Treba uocit i promijenit se...

    avatar

    18.01.2012. (15:09)    -   -   -   -  

  • blog.jedne.srednjoskolke

    Sviđa mi se tvoj post.
    Razumijem o čemu pričaš, istina je da mladi zbog utjecala okoline počinju
    pušiti, piti.. kako bi ispali face.. Da, žalosno.. A onda sutra mu se možda
    cijeli grad smije, uključujući i one "prijatelje" koji su ga i navukli na to..

    avatar

    18.01.2012. (20:21)    -   -   -   -  

  • daniela1

    dobar si, da. jesam ti to već rekla? piši.

    avatar

    28.02.2012. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...