Komentari

radostipatnja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • believe in yourself

    Toga se bojim ponekad. Da neću upasti na faks. A pošto sam gimnazija, bez faksa sam doslovno ništa. :/
    Mogu reći da te razumijem, donekle.
    U društvu sam uvijek negdje sa strane, iza drugih, bitna samo kad reba pomoć oko testova, zadaća, odgovoranja ili nečeg tomu sličnom. Ali pokušavam pred njima ne pokazati kako se osjećam i samo se smijem kako bi mislili da je sve okej. Zato se slomim navečer kad dođem doma...

    Ako voliš pametovati po tuđim blogovima, moj blog ti je uvijek tu za to :)

    avatar

    15.01.2012. (11:10)    -   -   -   -  

  • Krv anđela

    Kada sam pročitala tvoj post, počela sam klimat glavom, jer se slažem s tobom. Ja nikad nisam realna, ja živim u svom svjetu ;)
    Iako, kad me život ruši, ja se pokušam pridignuti, ali rijetko kad uspijem. Ostanem ležati čekajući da mi netko pomogne.
    Lijep post :)

    avatar

    15.01.2012. (12:42)    -   -   -   -  

  • V.

    Slažem se s tobom, realnost je čisto sranje, zato ja živim u svom svijetu. Meni raspoloženje ne može pokvarit apsolutno ništa, kad i uspije, to traje nekoliko minuta i vratim se hiperaktivnija nego prije. Imam neki svoj svijet i tu mi je lijepo. U školu ušetam sa pudingom, svi pričaju o nekom testu za koji sam zaboravila, ja mirno jedem. Znam da to nije dobro, al' jbg. Upisat ću faks nekak, ako ne faks onda višu. Uvijek imam uz plan A još nekoliko planova. Imam zapravo isplaniran cijeli život u svojoj glavi i ne zamaram se previše.
    Iako mene ova matura žešće jeb*, bojim se da neću proć, al' morat ću. Matematiku i engleski B razinu, hrvatski A razinu i ajmo! Ma mogu ja to. Moram. Okej, moram šutjet xD

    Pozdrave ostavljam :)

    avatar

    15.01.2012. (12:59)    -   -   -   -  

  • Leptirica..

    Hahah naslov je strava :)))
    Pa ja inače pokušavam biti realna i uspjevam..
    Volim kad je netko realan.

    avatar

    15.01.2012. (16:40)    -   -   -   -  

  • Beautiful Nightmare

    E sto ces, Realnost je takva! Meni se svaki vrag mora zakomplicirat dok mojoj prijateljici koja je uvijek u oblacima i ima roze naocale sve ide od ruke! Malo pozitivnog misljenja nikad nije na odmet... Moram reci ipak, svima nama se dogodi da nam zivot podmetne klipove, cak i onima koji su uvijek sretni, kad-tad ce se dogodit nesto zbog cega ce rec da im je posteno prisjelo sve to. Mislim da je tvoj glavni problem zapravo samopouzdanje i vjera u samog sebe. Po postovima mi se ne cinis ko neka priglupa osoba koja nije svjesna okoline, realnosti i svijeta oko nas... Po meni je najbolje stajat cvrsto na zemlji, ocekivat dobro jer se manje razocaras al su uspjesi puno sladi =). Realnost je mozda sranje al zato mozemo svoj svijet oko sebe ucinit boljim i ljepsim pa nece bit tako grozno.

    P.S.: Ne moras se ispricavat zbog gramatike... Osobno smatram da ti to moze prigovorit jedino budala koja u nedostatku argumenata i iz ciste potrebe za negativnom kritikom, a to nije bitno. Glavno da je citljivo i da se razumije sto je pisac htio rec umjesto mucnog mozganja tko kako i zasto.

    Pozdravljam =)

    avatar

    15.01.2012. (18:42)    -   -   -   -  

  • Krv anđela

    Novo :))

    avatar

    15.01.2012. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...