Komentari

radostipatnja.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Andrea

    Svi se pitamo sto je to sreca! Trenutno sam uvjerena da je to samo iluzija. I ako uopce postoji osjecaj koji se naziva srecom, koliko je daleko? Sto trebas dozivjet da ga osjetis?
    Uz sve sto prozivis, lijepo i ruzno, uvijek je tu nesto sto ce te oborit, i cvrsto te drzat uz zemlju, neces imati snage da se dignes.
    I onda dolazi pitanje "cemu sve to" ?
    Ali... u tebi uvijek titra onaj osjecaj... mozda tracak nade ili sto vec.
    Nemam pojma koji je smisao ovoga, ali sam sigurna da ne smijemo odustati. Zar ti je tako tesko zapoceti neki novi zivot, tamo daleko?
    To je tvoja prilika da uhvatis sve te ostale male prilike i mozda ucinis nesto veliko sto ce te osloboditi tih osjecaja. Ako ustrajes u tome da radis ono sto te cini sretnim valjda se jednom isplati.
    Stvari su bolje ako ih ne razumijemo u potpunosti, pa se mozda trebamo prestat trudit sve analizirat, i zivjeti, kako si napisao, punim plucima.

    avatar

    16.01.2012. (23:13)    -   -   -   -  

  • Ja samo Gora

    Never mind, I'll find someone like you...
    Ovaj mi se tekst najviše dopada do sada...(malo, zanemarljivo malo štamparsko/gramatičkih grešaka, ako se već "reflektuješ" na njih na samom kraju :P).
    Sreća...z... stvar...kao i sve u životu što je kao od značaja, kao i život sam...
    Shvatiti život kao igru, koja ima svoja pravila ali i mogućnost da se ta pravila eskiviraju...ne suviše ozbiljno ni svijet, ni sebe u svijetu, a pogotovo ne druge...to bi mogla biti sreća- kome to uspije...
    Sreća je ....da li ti se ikada desilo da osjetiš, u naizgled ni po ćemu posebnom, sasvim običnom, možda i ubičajenom životnom trenutku...kako bi Kundera (u istoimenom romanu) rekao nepodnošljivu lakoću postojanja, trenutak čiste sreće i smislenosti...trenutak za koji (ponavljam) naizgled ni po ćemu poseban, pomalo štaviše banalan...znaš da je bilo vrijedno živjeti
    samo za taj jedan trenutak....????

    avatar

    18.01.2012. (00:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...