eto, to je nešto što mogu jesti svaki dan, u svim mogućim varijacijama na temu :-) jučer sam imala sličan umak, samo dinstan na malo luka uz dodatak usitnjenih fileta oslića. mrrrrrnjao :-)
10.01.2012. (20:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i meni je to nešto što mogu jesti svaki dan :D skoro je danas opet bila tjestenina, ali sam se predomislila,ali sad sam već ljuta, gladna k'o pas, a ovaj mladi krumpir niakko da omekša u pećnici :D tjestenine bih se već najela
10.01.2012. (20:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
znaš što još volim ? kupim mediteranski mix ( zaleđeno povrće ), pa u wok malo maslinovog ulja, to povrće i zelene rezance, sirove, pa podlijevam i dinstam sve zajedno dok se pašta ne skuha. začiniš po želji i poližeš pinjatu :-))))
10.01.2012. (21:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Paprika i paradajz su me podsjetili na kotlovinu, mada moram priznati da je nikada nisam radio bez mesa. Počeo sam hvaliti viđeno, a žena mi je preko ramena dodala da i tjestenina izgleda zanimljivo i fino ;)
10.01.2012. (23:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mmmm.. sviđa mi se i ova varijanta šuga od pomidora, dakle s dodacima paprike, malo feta sira, ali moram napomenuti da volim i bavette.. a tek bucate (one kao spaghette s ruppom u sredini pa kad šug dosipje u te rupe..njam njam!)... definitivno je važan odabir pašte, ne ide uz svaki šug svaka pašta. Mislim ide, ali kad slušaš priče Talijana, kako oni sparuju određeni šug s određenom vrstom pašte - sve to dobije neki viši smisao :) Inače, čini mi se da i ja "volim" snijeg ko i ti i tvoj sin.. čini mi se da bih na skijanju uglavnom shoppingirala u nekim mini dućanima, eventualno se grudala ispred hotela i ofc - pila vruću čokoladu i jela neke lijepe kolačiće i male sendviče :)
11.01.2012. (18:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
eto, to je nešto što mogu jesti svaki dan,
u svim mogućim varijacijama na temu :-)
jučer sam imala sličan umak, samo
dinstan na malo luka uz dodatak usitnjenih
fileta oslića. mrrrrrnjao :-)
10.01.2012. (20:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
i meni je to nešto što mogu jesti svaki dan :D skoro je danas opet bila tjestenina, ali sam se predomislila,ali sad sam već ljuta, gladna k'o pas, a ovaj mladi krumpir niakko da omekša u pećnici :D tjestenine bih se već najela
10.01.2012. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nataša
znaš što još volim ?
kupim mediteranski mix ( zaleđeno povrće ),
pa u wok malo maslinovog ulja, to povrće i
zelene rezance, sirove, pa podlijevam i
dinstam sve zajedno dok se pašta ne skuha.
začiniš po želji i poližeš pinjatu :-))))
10.01.2012. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
sviđa mi se, ako izgubim inspiraciju, sjetit ću se, nadam se :D
10.01.2012. (21:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Paprika i paradajz su me podsjetili na kotlovinu, mada moram priznati da je nikada nisam radio bez mesa. Počeo sam hvaliti viđeno, a žena mi je preko ramena dodala da i tjestenina izgleda zanimljivo i fino ;)
10.01.2012. (23:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ha, što bi se zajedno proveli na skijanju ;)
11.01.2012. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
ovo je mljac, mljac
11.01.2012. (16:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nike
Mmmm.. sviđa mi se i ova varijanta šuga od pomidora, dakle s dodacima paprike, malo feta sira, ali moram napomenuti da volim i bavette.. a tek bucate (one kao spaghette s ruppom u sredini pa kad šug dosipje u te rupe..njam njam!)... definitivno je važan odabir pašte, ne ide uz svaki šug svaka pašta. Mislim ide, ali kad slušaš priče Talijana, kako oni sparuju određeni šug s određenom vrstom pašte - sve to dobije neki viši smisao :)
Inače, čini mi se da i ja "volim" snijeg ko i ti i tvoj sin.. čini mi se da bih na skijanju uglavnom shoppingirala u nekim mini dućanima, eventualno se grudala ispred hotela i ofc - pila vruću čokoladu i jela neke lijepe kolačiće i male sendviče :)
11.01.2012. (18:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
je nike, to je za mene zimovanje ;)
11.01.2012. (19:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uranova Pikula
prefino :)) i prek fotke
11.01.2012. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
ti zla zla ženo...gladna sam sad...:D
11.01.2012. (22:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...